. Αναρτήσεις ιστολογίου .

H αναμενόμενη πανδημία το 2019 και η επερχόμενη Πανδημία Χ “αποκωδικοποιημένη”

Ζουγανέλης speaking

Οι πανδημίες πάντα θα μας βρίσκουν απροετοίμαστους απο τη στιγμή που δεν θα ξέρουμε τα χαρακτηριστικά των στελεχών των ιών που θα εμφανισθούν και τον τρόπο που διαδίδονται.

Tα ειδικά μέτρα είναι τα μόνα χρήσιμα σε μια πανδημία όπως και η καλύτερη οργάνωση των ΕΣΥ κάθε χώρας σύμφωνα με τις δυνατότητες. Αυτά και η επιβολή χρήσης εμβολίων και φαρμάκων δεν πρέπει να επιβάλλονται σε διεθνές επίπεδο με νόμους μείωσης ελευθεριών ή χωρίς να ακολουθούνται οι υπάρχοντες διαχρονικά κανόνες έγκρισης φαρμάκων και θεραπειών, γιατί οι νόμοι θα μπορούσαν να έχουν ευρύτερους στόχους πέραν της εφαρμογής της ιατρικής και αυτό δεν μπορεί να είναι στους στόχους μιας δημοκρατικής κοινωνίας.

Δεν είναι οι γιατροί οι σιτιζόμενοι της Pfizer ειδικοί σε ειδικά μέτρα ούτε οι μέντορες του Bill Gates πρέπει να έχουν την μόνη άποψη για τη παγκόσμια πολιτική στην υγεία. Κακώς οι τελευταίοι αυτοαναφέρονται σε κάποια κείμενα σαν διεπιστήμονες με 1-2 επιστήμες που ξέρουν. Τί να πούμε εμείς… Αποδείχτηκαν κακοί προφήτες, γραφικοί πολυλογάδες και περιορισμένης ορατότητας σε όσα είπαν τo 2020 για τον ερχομό του Covid-19. Και συνεχίζουν…

Κλιματική αλλαγή, το μεγάλο ψέμμα των αιφνιδιαστικών πανδημιών, τα άχρηστα και επικίνδυνα mRNA εμβόλια

  • Η παγκόσμια οικονομία είναι ασύγκριτα πιο ολοκληρωμένη και τα σύγχρονα ταξίδια, η μετανάστευση και η διακίνηση αγαθών (συμπεριλαμβανομένων των ζώντων ζώων και άλλων γεωργικών προϊόντων) γίνεται αρκετές τάξεις μεγέθους ταχύτερα και σε μεγαλύτερες ποσότητες από ό, τι γινόταν πριν από εννέα δεκαετίες, Αυτό αποτελεί μια σχεδόν ιδανική κατάσταση για την εξάπλωση λοιμώξεων σε όλο τον κόσμο. “Είναι κάτι που πρέπει να ελεγχθεί” όπως θα έλεγε ο μέντορας του Bill Gates. H κλιματική αλλαγή είναι μια καλή πρόφαση. Η αναγκαία αλλαγή δίαιτας και οι γρύλλοι έπονται.
  • Η σύγχρονη υγιεινή (εδώ μπαίνει ο έλεγχος των δημοσιεύσεων που προωθούνται και οι κατά παραγγελία των φαρμακευτικών δημοσιεύσεις – το λένε και “πολιτική στην υγεία” για ξεκάρφωμα), ο εθνικός (εδώ μπαίνουν οι πολιτικοί) και παγκόσμιος εμβολιασμός (εδώ μπαίνει ο WHO), η συνεχής παρακολούθηση των μολυσματικών εστιών (εδώ μπαίνουν οι παρακολουθήσεις κινητών και τα “διαβατήρια“ για να κυκλοφορείς) και οι επείγοντες εμβολιασμοί (εδώ μπαίνουν οι αντισυνταγματικοί νόμοι υπερ της υποχρεωτικότητας) είτε έχουν εξαλείψει εντελώς είτε έχουν μειώσει δραστικά έναν αριθμό προηγουμένως θανατηφόρων, βαθιά επιβλαβών ή ευρέως ενοχλητικών επιδημικών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της χολέρας, της διφθερίτιδας, του κοκίτη, της πολιομυελίτιδας, της ευλογιάς, της φυματίωσης και του τυφοειδούς. Είναι όμως μάχες χωρίς εξασφαλισμένη μονιμότητα, αφού ένα νέο στέλεχος μπορεί να προκύψει (εδώ μπαίνει ο φόβος και το Μεγάλο Ψέμμα των Aιφνιδιαστικών Πανδημιών).
  • Τα mRNA εμβόλια στη περίπτωση του Covid-19 αποδείχτηκαν άχρηστα και επικίνδυνα (εδώ μπαίνει η αλήθεια) αφού οι ακίδες τους δημιουργούν φλεγμονές στα αγγεία, εξασθενούν έμμεσα το ανοσοποιητικό και δεν δημιουργούν ανοσία αγέλης που υπόσχονταν οι εμπνευστές τους.Ήταν πειραματικά και αδοκίμαστα αλλά προωθήθηκαν με την κατάλληλη προπαγάνδα (απο τα ΜΜΕ και με μία μόνο άποψη) και το κυνήγι μαγισσών (εδώ μπαίνουν τα κοινωνικά δίκτυα με τη χρήση των φερόμενων ως fact checkers και σε ηλεκτρονική μορφή του ChatGPT με στόχο την ύπαρξη μιας μόνο άποψης με αστυνόμευση και προπαγάνδα, το λένε Artificιal Intelligence οι διάφοροι Harari). Tα “εμβόλια” mRNA θα είχαν νόημα στην αρχή της ίωσης αλλά δεν μπορούσαν να είναι έτοιμα ένα μήνα πριν ένα επιδημικό κύμα έλθει (εδώ έσκασε το γεγονός πως κάνουν πλέον φανερά Gain Of Function στα εμβόλια οι εταιρείες για να προβλέψουν τις νέες παραλλαγές… και φτάνουμε στο σύνδρομο του covid-19 στην Κίνα). Στο Ισραήλ έγιναν εγκληματικά λάθη. Τυχεροί όσοι δεν έκαναν εμβόλια.
  •     Ο τρόπος που λειτουργούν τα mRNA εμβόλια είναι τέτοιος που δεν θα δώσει ποτέ καλά αποτελέσματα και με άλλους ιούς. Όταν μιλούν για εμβόλια στον WHO, σε αυτά δεν πρέπει αυτά να συμπεριλαμβάνονται. Είναι κάτι που πρέπει να καταλάβει ο Bill Gates και οι μέντορές του.

Αποτέλεσμα

Η ομάδα “σχεδίασης” σαφώς φτιάχτηκε πρίν το 2020. Πήραν τις καρέκλες με ένα ωραίο αφήγημα. Το αποτέλεσμα αρνητικό. Αναμενόταν, αφού ήταν ψεύτικο.

Αυτά για σήμερα. Συνεχίστε με τους ίδιους…

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.