. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Δεν μπορεί να αποφευχθεί στη παρούσα δυναμική η πτώση πυρηνικών στην Ουκρανία

ΕΚΤΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ

Ουραγός της ιστορίας. Προδομένη απο μέσα η Ελλάδα.

❏ Στην Ελλάδα όλα αλλάζουν και όλα ίδια μένουν. Οι άνθρωποι παραμένουν στις συνήθειες τους αλλά και οι πολιτικοί. Σαν να μη θέλει κανείς τους να δεχτεί πως ο κόσμος άλλαξε και ότι είναι πιο επικίνδυνος απο πρίν. Σε αυτό τον κόσμο το παλιό πολιτικό σύστημα δεν έχει θέση, άσχετα τί πιστεύει. Έχει καεί.

❏ Δεν υπάρχει αίσθηση ευθύνης. Κανείς δεν έχει μάθει να λαμβάνει μέτρα ούτε σε προσωπικό ούτε σε συλλογικό επίπεδο και αν συμβεί κάτι, τότε για όλα φταίει ένας άλλος. Το λέω αυτό γιατί έχω ζήσει το πυρηνικό ατύχημα στη Φουκουσίμα αλλά και τον πόλεμο στη Σερβία ενώ εσείς όχι.

Είναι δύσκολο να καταλάβετε τους κινδύνους της κατάστασης στην Ουκρανία και δεν φαίνεται να υπάρχει κανένας ικανός να σας πληροφορήσει σωστά για αυτό, όπως έγινε και με τα ψευτοεμβόλια. Όπως με τον κορωναϊό, διακρίνω μια προσπάθεια όλα να γίνονται χωρίς να σας λαμβάνει κανένας υπόψη!

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΦΡΑΓΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΚΧΟΒΑ

Προπαγάνδα και αφελής ενημέρωση στα ΜΜΕ έχουν συμμαχήσει στην Ελλάδα.

Πολλοί νομίζουν πως πρίν πέσουν Ρωσικές πυρηνικές βόμβες στην Ουκρανία θα υπάρξει τηλεοπτική ενημέρωση, όπως τότε με το Σκάι που έτρεχε στα Ίμια να τραβήξει τα ρεζιλίκια της κυβέρνησης Σημίτη.

Η Κριμαία είναι μια απο τις πιο ευαίσθητες περιοχές για τη Ρωσία, όπως είναι το Ισραήλ για τις ΗΠΑ. Κίεβο, Οδησσός, Κριμαία και Υπερδνειστερία είναι σημεία γύρω απο τα οποία θα υπάρχει συνεχής τριβή. Απο αυτά εξαρτάται το πέρας αυτού του πολέμου.

Πριν λίγες μέρες με την καταστροφή του φράγματος στην Κακχόβα στοχοποιήθηκε απο την Ουκρανία έμμεσα η Κριμαία. Η τροφοδοσία της σε νερό έχει διακοπεί. Αναμένεται συμπλήρωση της επίθεσης με χτύπημα στη γέφυρα του Κέρτς. Αν συμβεί αυτό η Κριμαία θα δεχτεί πλήρη επίθεση. Αυτό θα αναγκάσει την Ρωσία να χρησιμοποιήσει τακτικά πυρηνικά.

Ακόμη και αν δεν γίνει απο αυτή την αιτία η πτώση Ρωσικών πυρηνικών, αφού η Δύση κάνει συνεχώς upgrade στον αριθμό και τη ποιότητα όπλων, που παρέχει στην Ουκρανία, η οροφή είναι πλέον πολύ κοντά.   

Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ ΚΧΜΕΛΝΙΣΤΚΙ

Το απεμπλουτισμένο ουράνιο δεν είναι τόσο ραδιενεργό για να δώσει τόσο μεγάλο ραδιενεργό σήμα που να μετρήσει η ΕΕ. Αρα είχαμε πυρηνική έκρηξη.

Η τοξικότητα του απεμπλουτισμένου ουρανίου είναι το πιό επικίνδυνη. Με άνεμο και βροχή θα πάει σε όλη την ΕΕ αν τα συμβάντα είναι πολλά. Η κατάσταση θα γίνει πολύ χειρότερη αν πέσουν πυρηνικά επι σταθερής βάσης.

ΠΑΛΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΜΕΤΡΟ

Οι μάσκες θα είναι και πάλι μια γρήγορη λύση για το νέφος των πυρηνικών και των τοξικών απο την Ουκρανία. Με το νερό όμως και τη καλλιέργεια της γής; Για αυτά πρέπει να ρωτηθούν πραγματικοί ειδικοί και να μη συμβεί αυτό που έγινε με την πανδημία.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Οι σωστές λύσεις απαιτούν σοβαρούς πολιτικούς με γνώσεις. Το να είναι έντιμοι δεν αρκεί, δυστυχώς. Το να κρυφακούνε κάποιοι στα τηλέφωνα προσωπικές συνομιλίες και να χρησιμοποιούν σπιούνους για να κάνουν εκβιασμούς ή εγκλήματα με ενοχλεί.

❏ Δεν μπορεί να μιλάνε κάποιοι για πόλεμο με τη Τουρκία και η χώρα να μην έχει ούτε απλά καταφύγια και ειδικά στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου.

❏ Ο φράχτης του Έβρου παραμένει τρύπιος. Είναι ένα έργο χωρίς τα στοιχειώδη. Υπάρχει σαν φιγούρα μόνο, για τους ψήφους…

❏ Κάθε μέρα παράνομοι μετανάστες έρχονται στην Ελλάδα. Έχουν φτάσει ήδη το ένα εκατομμύριο! Να πως πήρε 40% - αν το πήρε - ο Μητσοτάκης. Δεν έχω ακούσει κανέναν να το πιστεύει.

 

Update: Ακολουθεί το ανωτέρω άρθρο δημοσιευμένο στην Φωνή των Πειραιωτών

8 Ιουνίου 2023


Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.