. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Οι ΗΠΑ παίζουν στο πόκερ το τεράστιο έλλειμμά τους στην Ουκρανία. Ρισκάρουν τα πάντα.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι μια διέξοδος προς τα εμπρός για το τερατώδες έλλειμμα των ΗΠΑ απο το οποίο λείπουν τεράστια ποσά προς άγνωστους προορισμούς

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Μαρίας Ζαχάροβα εξηγούν γιατί οι Ναζί ήταν μια μηχανή παραγωγής κέρδους για την Αμερικανική βιομηχανία όπλων και το τραπεζικό σύστημα στο Β' ΠΠ.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και τώρα. Η μεγάλη κατανάλωση όπλων και η ανοικοδόμηση της Ουκρανίας είναι υπέρ των εξοπλιστικών εταιρειών των ΗΠΑ και των τραπεζών που θα δανείσουν το Αμερικανικό κράτος με εγγύηση την περιουσία του και αυτή των πολιτών του, για να φτειάξει τη χώρα άλλων!

Τί θα συμβεί όμως αν το σχέδιο αυτό δεν πάει καλά και προκύψει τραγική ήττα της Ουκρανίας και τεράστια οικολογική καταστροφή στην ΕΕ και όχι μόνο;

Είναι τεράστιο το ρίσκο των ΗΠΑ, γιατί η Ρωσία θα ρίξει επίσημα πυρηνικά και θα τελειώσει ο πόλεμος με ολοκληρωτική της νίκη. Αυτό κατάλαβα απο τα όσα διεμήνυσε η Μαρία Ζαχάροβα στους τοίχους του Λευκού Οίκου.

Το ΝΑΤΟ δεν ξέρει απο πόλεμο, όπως ο WHO απο πανδημίες. Επιπλέον, στοιχηματίζει πολλά για να πλουτίσει κάποιες οικογένειες στις ΗΠΑ. Ο κόσμος τόχει τούμπανο πλέον.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.