. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Με ένα εκατομμύριο μετανάστες στην Ελλάδα όλες οι δημοσκοπήσεις θα αποτύγχαναν.

Σε μια χώρα χωρίς δημοκρατία έγκυρες εκλογές δεν υπάρχουν. Με ένα εκατομμύριο μετανάστες το αποτέλεσμα υπερ του Μητσοτάκη σιγουρεύτηκε.

Ποτέ οι δημοσκοπήσεις δεν έπεσαν τόσο έξω, όσο αυτή τη φορά. Λογικό, αφού κανείς δεν ξέρει πόσοι μετανάστες έχουν πολιτογραφηθεί ως Έλληνες επι Μητσοτάκη.

Σε μια χώρα που οι θεσμοί δεν λειτουργούν, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται έγκυρο και νόμιμο. Ανάμεσα σε αυτά και οι εκλογές. Το είδαμε με την ΕΥΠ, τον ΟΣΕ, τη μονοκρατορία της μίας άποψης για τα εμβόλια και τώρα με τη μονοκρατορία της μίας άποψης για ειδήσεις και πληροφορίες για διοξίνες και πυρηνικά απο την Ουκρανία. Δεν υπάρχει ελευθερία λόγου. Με δέκα δημοσιογράφους παίζεται το παιγνίδι της επικοινωνίας και της παραπληροφόρησης.

Η παρουσία προσωπικοτήτων στα ΜΜΕ περιορίζεται σε επιτροπές με νομική προστασία για ότι λένε απο τον Μητσοτάκη, που διαφημίζουν εμβόλια και σε συνταξιούχους στρατηγούς που θέλουν να αγοράζουν όπλα!

Στα ΜΜΕ μιλάει όποιος νάναι, αφού τον ελέγξει η Αμερικανική Πρεσβεία και μια τριτοκλασάτη Στοά Βλημάτων. Η Αμερικανική Πρεσβεία βγάζει κυβέρνηση παντού.

Σε μια δημοκρατία πρέπει να καταγράφεται και μια λάθος απάντηση ή μια απάντηση που δεν αρέσει στο πλατύ κοινό αλλά αυτό είναι η δημοκρατία.

Μη ξεχνάμε πως το 5% είναι ευφυείς στον κόσμο. Δεν μπορεί να ακούγονται στα ΜΜΕ μόνο οι ηλίθιοι και οι πετσωμένοι για λόγους ισότητας, γιατί καταργείται η αξιοκρατία και αναπτύσσεται το παρακράτος. Στην Ελλάδα μάλιστα και στις ΗΠΑ, μπορεί οι ευφυείς να είναι και πιο κάτω απο 0.001%. Συνεπώς η άποψη ορισμένων πρέπει να ακούγεται πολλές φορές τον χρόνο.

Κατά τα άλλα, ο καθένας είναι άξιος της μοίρας του…

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.