. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Ο καθησυχασμός για πυρηνικά και τοξικά απο Ουκρανία κρύβει πολλά

(μιά άλλη ερμηνεία των εκλογικών αποτελεσμάτων)

Η κατάσταση στην Ουκρανία συνεχώς επιδεινώνεται. Η χρήση πυρηνικών αποκτάει μεγάλη δυναμική.

Δεν είναι τυχαίο πως ο WHO δεν ασχολείται με την υπόθεση της ραδιενέργειας και των τοξικών απο την Ουκρανία επι μήνες τώρα. Οι ΗΠΑ φοβούνται τις αντιδράσεις των λαών στην ΕΕ.

Η χρήση μελλοντικά πολλών πυρηνικών στην Ουκρανία με τη στρατηγική του ΝΑΤΟ αποκτάει μεγάλη δυναμική.

Στη φωτογραφία διακρίνεται η ραδιενέργεια για καρκίνο μετρημένη συνολικά σε όλους τους σταθμούς στην ΕΕ στις 14 Μαίου, όπου παρατηρείται άνοδος (στη θέση 1) και για δεύτερη φορά στις 18-19 Μαίου (στη θέση 2).

Στη θέση (2), είτε το ραδιενεργό νέφος απο το κεφάλι του πυρηνικού μανιταριού στο Khmelnytsky, που περιείχε και το μεγαλύτερο μέρος των ραδιενεργών καταλοίπων έπεσε πρός το έδαφος και η ραδιενέργεια μετρήθηκε αυξημένη είτε συνέβη κάτι άλλο την ίδια μέρα που δεν το μάθαμε λόγων εντολών απο τις ΗΠΑ.

* Σύμφωνα με τη Διεθνή Επιτροπή Ραδιολογικής Προστασίας (ICRP) ένα Sievert έχει ως αποτέλεσμα 5,5% πιθανότητα να αναπτύξει τελικά θανατηφόρο καρκίνο. Οι μετρήσεις δίνονται συνήθως σε nS/h.

Το ΝΑΤΟ κάνει στην Ουκρανία ότι έκανε στον πόλεμο της Σερβίας. Δημιουργεί πάλι πρόβλημα υγείας στα γειτονικά κράτη.

Λόγω αυτής την εν εξελίξει κατάστασης στην Ουκρανία, που αναγκαστικά με την πολιτική των ΗΠΑ θα πάρει μεγάλες διαστάσεις, οι εκλογές τύπου Biden στην Ελλάδα, που ανέδειξαν τον Tοp Performer του Ψεύδους ως Πρωθυπουργό ήταν κάτι αναμενόμενο. Ο τύπος χατίρι δεν χαλάει.

* Ο μεγάλος αριθμός μεταναστών, στους οποίους έδωσε διαβατήριο ο Μητσοτάκης πριν τις εκλογές τον βοήθησε πολύ να ξαναβγεί Πρωθυπουργός.

Χθες, ανακοινώθηκε πως έχει επιτευχθεί γενική συμφωνία για τη μεταφορά τουλάχιστον 24 F16 στην Ουκρανία. Μέσα σε αυτά θα υπάρχει τουλάχιστον μία Πολεμική Μοίρα (12 μαχητικά) για τη χρήση πυρηνικών βομβών.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Μεγάλη Βρετανία, η Πολωνία, η Γερμανία είναι υπέρ αυτής της πρωτοβουλίας, ενώ η Τουρκία,η Ελλάδα και η Ουγγαρία που δεν έχουν πυρηνικά καταφύγια είναι κατά.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.