. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Ανδρουλάκης και Τσίπρας σαν να συνωμοτούν υπέρ του Μητσοτάκη στο 2ο γύρο των “εκλογών”

ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Πέραν αυτού, γιατί Τσίπρας και Ανδρουλάκης παρέδωσαν τόσο γρήγορα την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στη ΠτΔ; Βιάζονταν να δώσουν στο Μητσοτάκη την ευκαιρία να ξαναγίνει Πρωθυπουργός με τις ψήφους των μεταναστών;

Τί κρύβεται πίσω απο αυτή τη τελείως λάθος πολιτική κίνηση των Τσίπρα και Ανδρουλάκη. Ούτε ο Κατρούγκαλος ούτε η Θεανώ Φωτίου αλλά το μαγείρεμα των αποτελεσμάτων.

Ήταν μια φοβερά λάθος πολιτική κίνηση, αφού θα μπορούσαν να αναπτύξουν στο χρόνο που τους αναλογούσε τις απόψεις τους!

Μήπως παίρνουν διαταγές με mail απο την Αμερικανική Πρεσβεία, που θέλει τον Μητσοτάκη του "κρύβω τα πάντα για τα τοξικά και τα πυρηνικά απο την Ουκρανία" για να μη με πάρουν με τις πέτρες, του "στηρίζω τους εφοπλιστάς - που δεν πληρώνουν φόρους - στην ΕΕ να μη τους απαγορευτεί να μπάζουν πειρατικό απο τη Ρωσία", του "έβαλα με το ψέμμα τους πάντες πλήν των μεταναστών να κάνουν τα άχρηστα και επικίνδυνα εμβόλια", του "θέλω 6 νμ στο Αιγαίο αντί για 12 νμ και συνεκμετάλλευση με τη Τουρκία" για Πρωθυπουργό;

Μήπως έχει στηθεί κάποιο ραντεβού στο Αιγαίο και δεν θέλουν όλοι να στήσουν την άλλη πλευρά;

Τόσο καιρό τί κάνουν; Βάζουν τα γίδια τους να χτυπιούνται στα ΜΜΕ γιατί δεν έχουν τί να πούν. Αυτό λέγεται πολιτική;

To αποτέλεσμα 40-20 δεν φαίνεται πλέον φτειαχτό μόνο απο τη πλευρά του χιλιοτραγουδισμένου αλλά και απο τους υπόλοιπους.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.