. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Σε στοίχημα οι Εκλογές στην Ελλάδα λόγω Κασιδιάρη και Βελόπουλου. Απούσα η Δικαιοσύνη.

ΣΕ ΚΡΙΣΗ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ

Η περίπτωση Κασιδιάρη αν συμμετάσχει ως υποψήφιος βουλευτής και η καταγγελία Μυλωνάκη για μαύρα χρήματα που έπαιρνε η Ελληνική Λύση επι 4 χρόνια δημιουργεί πρόβλημα στην εγκυρότητα των εκλογών. Να ένα σενάριο, με βάση το οποίο δεν παραιτήθηκε ο Μητσοτάκης.

  1. Η περίπτωση Κασιδιάρη επιλύεται εύκολα με την απαγόρευση της συμμετοχής του κόμματος. Αντισυνταγματικός ο νόμος Μητσοτάκη αλλά τυπικά ισχύει. Δεν μπορεί ιδρυτής του Έλληνες να είναι επιτελικό μέλος της Χρυσής Αυγής και πρόεδρος ένας αχυράνθρωπος, να γίνονται όλα τόσο φανερά και το κόμμα αυτό να κατέβει στις εκλογές.
  2. Η περίπτωση Βελόπουλου και Ελληνικής Δύσης είναι πιο σοβαρή. Δεν μπορεί ένα κόμμα να παίρνει μαύρα χρήματα και να κατεβαίνει στις εκλογές. Τις καθιστά άκυρες.

Ορατές οι μεγάλες συναλλαγές απο πρίν στο παρασκήνιο

  • H μη κάθοδος μικρών κομμάτων ή κάποιων κομμάτων παράγει ενισχυμένη αναλογική απο τη πρώτη εκλογική αναμέτρηση, αφού το εκλογικό σώμα θα μετακινηθεί προς τα μεγαλύτερα, που θα κερδίσουν μεγαλύτερα ποσοστά.
  • Σαφής η σχέση των κομμάτων της Χρυσής Αυγής, του ΕΑΝ, των Έλληνες, της Ελληνική Λύση, των Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες κλπ. Έχει και άλλα.

Όπως πάντα η Δικαιοσύνη είναι τυφλή

Ο Βελόπουλος φαίνεται πως ξεγέλαγε τόσα χρόνια τις εταιρείες που κάνουν οικονομικό έλεγχο στα κόμματα. Αφού τα λεφτά που του έδιναν οι βουλευτές του ήταν μαύρα, δεν μπορεί να βρεθεί τίποτα απο αυτά στα ταμεία του κόμματος. Υπάρχουν όμως μαρτυρίες και αυτό στη δημοκρατία μετράει.

Ο Επιστολάς δεν μπορεί να κοροϊδεύει τον κόσμο με αστείες δικαιολογίες και ο καθύλην εισαγγελέας να κάνει πως δεν βλέπει, για να ξεχασθεί και αυτό. Και μόνο η “πρόσληψη” Μπογδάνου και Σαράκη στο κόμμα του, μας λέει πως ο Βελόπουλος πρέπει να πάει διακοπές. Είναι φανερή η διαπλοκή και στα μικρά δεξιά ή υπερδεξιά ή μεσοπατριωτικά κόμματα και τί κρύβεται πίσω απο αυτή.

Το ότι επωφελείται η κυβέρνηση είναι μια άλλη αμαρτωλή ιστορία

Προσωπικά θεωρώ άκυρες τις εκλογές αυτές. Πολύ φτειαγμένες και με στόχο τη στήριξη του γιού του Αρχιαποστάτη του 1965.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.