. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Γιατί δεν προέκυψε γρίππη εν μέσω κορωναϊού; Τί είναι η Ιική παρεμβολή;

Η ΕΥΚΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ

Η πιο εύκολη απάντηση είναι να πεις πως μάσκες και lockdown εξαφάνισαν την γρίπη. Στην Ιαπωνία όμως δεν είχαμε lockdown, η δε μάσκα χρησιμοποιείται επι ένα αιώνα εδώ χωρίς να εξαφανίζει τη γρίπη. Επιπλέον, δεν είχαν όλες οι χώρες lockdown. Αρα κάτι άλλο συμβαίνει.

ΔΥΟ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

1. Κάποιοι Τσιόδρες να μέτραγαν γρίπη και κορωναϊό μαζί. Ενσωμάτωναν δηλαδή τους φορείς της γρίπης στους φορείς του κορωναϊού για να κάνουν μεγαλύτερο μπούγιο και να γίνει μεγαλύτερη η δουλίτσα του αιώνα με τα εμβόλια. Για όσους θυμούνται, που αμφιβάλλω, το PCR κάποια περίοδο δεν μπορούσε να διακρίνει γρίπη απο κορώνα!

2. Η διάδοση του ιού της γρίπης να εμποδίστηκε απο Viral Interference (ιική παρεμβολή) https://en.wikipedia.org/wiki/Viral_interference

Έχει παρατηρηθεί παρεμβολή μεταξύ ενδημικών αναπνευστικών ιών. Για παράδειγμα, η λοίμωξη από ανθρώπινο ρινοϊό (HRV) έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την πιθανότητα κωδικοποίησης άλλων αναπνευστικών ιών, υποδηλώνοντας ότι μπορεί να προσφέρει προστατευτική δράση έναντι άλλων ιών όπως η γρίπη.

Ο μηχανισμός που παίζει εδώ ρόλο έχει προταθεί πως είναι η έκφραση γονιδίων που διεγείρονται από ιντερφερόνη στον "ιστό στόχο" της λοίμωξης από HRV — το επιθήλιο του αεραγωγού, όπου έχει παρατηρηθεί ότι υπάρχει "απροσδόκητος υψηλός επιπολασμός" του ιού, ακόμη και μεταξύ ασυμπτωματικών ατόμων. Αυτή η διαδικασία διεγείρει έτσι μια αντι-ιική κατάσταση, προστατεύοντας τα κοντινά κύτταρα από περαιτέρω μόλυνση.

Αυτή η πιθανή αλληλεπίδραση μεταξύ ιών όπως ο HRV και η γρίπη μπορεί να είναι ένας παράγοντας που συμβάλλει στο χρονοδιάγραμμα και τη σοβαρότητα των ξεχωριστών τους αν και αλληλεπικαλυπτόμενων "εποχών". Aυτό μπορεί να αφορά και τη γρίπη με την τότε παραλλαγή του κορωναϊού τότε, που δεν επέτρεψε στη γρίπη να διαδοθεί.

Είναι λυπηρό πως και αυτό οι Έλληνες "ειδικοί" τα μαθαίνουν απο εμάς. Να κατεβάσουν λίγο τη μούρη. Δεν εκπροσωπούν την επιστήμη. Είναι προκλητικά και καταγεγραμμένα άσχετοι.

ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ LOCKDOWN

Ούτε οι μάσκες έφταιγαν ούτε τα lockdown για την εξαφάνιση της γρίπης. Απο κει και πέρα υπάρχει η 5η φάλαγγα που κάνει απο την αρχή της πανδημίας πόλεμο στις μάσκες λές και στην Ελλάδα μάθατε ποτέ τί είναι... και έχετε άποψη.

Εδώ σας λέγαμε να μετράτε ιικό φορτίο σε κάθε ασθενή και εσείς δεν ξέρατε τι είναι ή ακούγατε τις μπούρδες του Δημόπουλου του σιτιζόμενου απο τη Pfizer, που έλεγε πως δεν χρειαζόταν για να μη μάθετε ποτέ πόσο άχρηστα ήταν τα εμβόλια. Δεν βοηθάτε τον εαυτό σας είστε απλοί παρατηρητές της πραγματικότητας. Δεν συμμετέχετε σε αυτή!

Ενας άλλος λόγος που συχνά επανέρχεται η συζήτηση στις μάσκες είναι πως αρκετός κόσμος έστησε αντιπολίτευση πάνω σε αυτές ενώ βολεύει και το αφήγημα του ΠΟΥ στην υπερβολική καταμέτρηση φορέων απο κορωναϊό, που αύξαναν τον πανικό υπέρ της χρήσης εμφολίων.

Σε κάποιους οι ιατρικοί σύλλογοι τους πήραν και τα διπλώματα! Στην Ελλάδα όμως όλοι πρέπει πάντα να έχουν δίκιο. Έτσι χάνετε και τη πρώτη στέγη τώρα. Μπορείτε να επιμένετε αλλά θα πάτε πιο κάτω.

Εδώ σας δείξαμε εξομοιώσεις απο υπερυπολογιστή σε μάσκες που άλλη χώρα δεν έχει κάνει (υπάρχουν video σε αναρτήσεις μας στο FB αλλά και στο ιστολόγιο εδώ) και συζητάμε ακόμη για τις δυνατότητες της μάσκας; Δεν γίνεται.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.