. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Τα αντι-ιικά χάπια για κορωναϊό δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τη φυσική ανοσία!

ΤΑ ΑΝΤΙ-ΙΙΚΑ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΟΣΙΑ KAI EINAI TΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ

Κατά τύχη μπορεί να έχουν καλή απόδοση. Δεν θα το ρίσκαρα με αποτελεσματικότητα 30% ή 50% όπως οι ίδιοι λένε. Για τις φόλες μίλαγαν για >90% και μετράτε θανάτους συνέχεια.

Για ένα κρύωμα θα δημιουργήσουμε παραλλαγές; Aυτό είναι λύση;

Δεν είμαι σίγουρος πως έχετε αντιληφθεί τί φάρμακα είναι...

1. MOLNUPIRAVIR (MERCK - GAIN OF FUNCTION)

Το Molnupiravir, ένας τύπος αντι-ιικού φαρμάκου που ονομάζεται αναστολέας πολυμεράσης, λειτουργεί σταματώντας την ακριβή αναπαραγωγή του γενετικού υλικού του ιού. Ξεγελάει το ένζυμο (που ονομάζεται πολυμεράση) που είναι υπεύθυνο για την αναπαραγωγή του RNA του ιού έτσι ώστε να εισάγει σφάλματα ή μεταλλάξεις. Οι μεταλλάξεις στη συνέχεια αναπαράγονται ξανά και ξανά, έως ότου υπάρχουν τόσες πολλές μεταλλάξεις που ο ιός δεν μπορεί πλέον να επιβιώσει!!!

Η λεγόμενη μέθοδος καταστροφής σφαλμάτων δεν είναι πάντα αποτελεσματική. Είναι επίσης επικίνδυνο, επειδή θα μπορούσε να χτυπήσει και ανθρώπινα ένζυμα του ξενιστή ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΤΤΑΡΟ. Ορισμένες έρευνες δείχνουν ότι φάρμακα παρόμοια με το molnupiravir μπορούν να έχουν επιδράσεις σε άλλα ένζυμα του σώματος όταν χορηγούνται για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους (το molnupiravir λαμβάνεται για πέντε ημέρες στην αρχή).

Γ.Ζ: Aυτό το φάρμακο θα μπορούσε να είναι το αρχικό πείραμα μιας νέας γενεάς mRNA εμβολίων παρουσία ενζύμων.

2. PAXLOVID (PFIZER - GAIN OF FUNCTION)

Το φάρμακο αποτελείται από δύο συστατικά: ένα πειραματικό με ένα μόριο που ονομάζεται PF-07321332 και ένα υπάρχον που ονομάζεται ριτοναβίρη.

Και τα δύο είναι αναστολείς πρωτεάσης, πράγμα που σημαίνει ότι μπλοκάρουν ένα διαφορετικό ένζυμο (πρωτεάση) που κόβει μακριά σκέλη μη λειτουργικών ιικών πρωτεϊνών σε μικρότερες, λειτουργικές πρωτεΐνες. π.χ. σε μικρότερα πολυπεπτίδια ή μεμονωμένα αμινοξέα.

Το PF-07321332 είναι το αστέρι της παράστασης στο δίδυμο φαρμάκων, που εργάζεται στον ίδιο τον ιό, ενώ η ριτοναβίρη σταματά άλλα ένζυμα από την καταστροφή του PF-07321332.

Γ.Ζ.: Aυτό συμβαίνει μέσα στο κύτταρο και έτσι σταματάει η αναπαραγωγή του κορωναϊού.

Η ριτοναβίρη παίζει τον ίδιο αμυντικό ρόλο στα κοκτέιλ αντι-ιικών φαρμάκων που θεραπεύουν τον ιό HIV, των οποίων η δράση δεν πρέπει να εμποδίζεται.

Καλή σας τύχη...

Υ. Αυτό εις απάντηση επι των εργαλείων που λέει πως έχει ο ΠΟΥ του Bill Gates για να αντιμετωπισθεί το κρύωμα μέσα στο 2023. Δεν έχει τίποτα. Πολύτως τίποτα.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.