. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Γιατί ο συνεχής εμβολιασμός με mRNA εμβόλια αυξάνει τις φλεγμονές. Εξουδετερωτικά και μη εξουδετερωτικά αντισώματα (ADE).

Σχετικό video εδώ

ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΙΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ

O λόγος είναι γνωστός ήδη. Έχω αναφερθεί πριν χρόνια σε αυτό. Θα το διευκρινίσω περισσότερο.

Με κάθε mRNA εμβόλιο παράγονται εξουδετερωτικά αντισώματα και ΜΗ εξουδετερωτικά αντισώματα (ADE - αυτά που ενισχύουν την είσοδο του κορωναϊού στα κύτταρα και για τα οποία πρώτος εγώ αναφέρθηκα στην Ελλάδα). Ενώ η ζωή των εξουδετερωτικών αντισωμάτων δεν είναι μεγάλη (κάποιους μήνες), η ζωή των ΜΗ εξουδετερωτικών, αυτών που προκαλούν τις φλεγμονές είναι πολύ μεγαλύτερη. Και όπως είχα απο παλιά γράψει, με κάθε εμβόλιο για νέα παραλλαγή θα αυξάνεται η πιθανότητα παρενεργειών, φλεγμονών και… θανάτων ενώ παράλληλα θα μειώνεται η αποτελεσματικότητα τους.

Αυτά μου τα λεγόμενα επιβεβαιώνονται και απο αυτή τη πρόσφατη δημοσίευση εδώ,  που αφορά μετρήσεις σε ορούς απο εμβολιασμένους.

Στους εμβολιασμένους με mRNA εμβόλια για Όμικρον δεν υπήρξε σημαντική παρουσία αντισωμάτων που αυξάνουν τις φλεγμονές. Να γιατί δεν είναι και θανατηφόρα. Αυτό μπορείς να το δείς και αντίστροφα.

Με κάθε εμβολιασμό τα ΜΗ εξουδετερωτικά αυξάνονται στον αριθμό και παραμένουν μέσα στον οργανισμό σε κάποια όργανα ή αγγεία γενικώς. Είχα γράψει στο ιστολόγιο εδώ για την φονική τρίτη δόση πριν χρόνια! Το έβλεπα απο στατιστικές αλλά το περίμενα κιόλας. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο.

Να προσθέσω, πως η υπερβολική παρουσία μη εξουδετερωτικών αντισωμάτων που προκαλούν φλεγμονές (ΑDE) είναι ο λόγος για τον οποίο δεν κατασκευάζονται mRNA εμβόλια για ζώα. Αυτό έχει αποσιωπηθεί στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, προφανώς με εντολή της Φάρμα.

Σχετικά άρθρα

  1. Intramyocardial Inflammation after COVID-19 Vaccination: An Endomyocardial Biopsy-Proven Case Series 
  2. Fatal thrombotic microangiopathy with rhabdomyolysis as an initial symptom after the first dose of mRNA–1273 vaccine: A case report

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.