. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Μητσοτάκης και αντιπολίτευση είναι ένα. Παραπληροφόσηση και Θέατρο στα ΜΜΕ. Μιά παρέα.

ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΣ;

Η πολιτική ενός τόπου δεν μπορεί να επηρεάζεται απο το αστυνομικό δελτίο και τη δράση του παρακράτους, υπαρκτού και ορατού πλέον στην Ελλάδα, που ρίχνει τη μπάλα στις εξέδρες. Ακόμη και ο Ερντογάν έχει κουραστεί να διασώζει τον Μητσοτάκη με επιθετικές δηλώσεις και με δρώμενα.

O Mητσοτάκης 

  1. με επικοινωνιακά κόλπα,
  2. με τη βοήθεια των ΜΜΕ του καρτέλ των εφοπλιστών που αποφασίζουν για την ενεργειακή και εξωτερική πολιτική της χώρας,
  3. με τη συμβολή της σιωπούσας μέχρι πρόσφατα αντιπολίτευσης (η τελευταία αντιπολιτευτική δήλωση Κουτσούμπα στο Σκάι ήταν τα “αρχίδια καπαμά”, δεν πρόσεξε τίποτα για τα άχρηστα και επικίνδυνα εμβόλια, των οποίων τα καθημερινά κακά για αυτά αποτελέσματα μελετών αυξάνουν και όχι μόνο αυτός, όλα τα κόμματα είναι τρία χρόνια σε σιγή),

περιόρισε την εθνική πολιτική:

  1. σε πολιτική υγείας για τα εμβόλια και σε επιδόματα λόγω Ουκρανίας, ένα δρόμο που επέλεξε και όπου απέτυχε
  2. σε αφοπλισμό της χώρας λόγω Ουκρανίας, τα νησιά του ανατ. Αιγαίου, οι Patriots στη Θεσσαλονίκη κοκ όπου έγινε φανερό τί επιδιώκει, με τη συμφωνία όλων στη Βουλή
  3. σε κακή οργάνωση της εθνικής άμυνας, με καμμία πρόβλεψη για πυραύλους και αυτόνομα οπλικά συστήματα και με αγορά πανάκριβων και άχρηστων οπλικών συστημάτων
  4. σε μεταναστευτικό,  όπου δημιούργησε μουσουλμανικές μειονότητες που θα ψηφίσουν ΝΔ και κατεγράφη σαν Εφιάλτης όπως ο πατέρας του
  5. σε παρακολουθήσεις κινητών αντιπάλων μέσω της ΕΥΠ και δολοφονία χαρακτήρων με συκοφαντίες, fact checkers στο διαδίκτυο, τρόλς της ασφάλειας κλπ χρησιμοποιώντας το ίδιο το κράτος π.χ. αστυνομία, ΕΥΠ κλπ ενώ δεν παρέλειψε να χρησιμοποιήσει και τη δικαστική εξουσία όπου χρειαζόταν.

To Predator φαίνεται πως έδρασε και στη Κύπρο, άσχετα αν δέν έγινε μεγάλο θέμα.

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ

Με όσα έκανε και με τις διεξόδους που άφησε ο Μητσοτάκης, θα παραγόταν ένα εμβολιαστικό κίνημα, το οποίο στη συνέχεια και πρίν τις εκλογές – αν τελικά τις κάνει – θα συρρικνωνόταν, αφού η πανδημία θα είχε περάσει (βασικά είχε περάσει μετά την φονική παραλλαγή Άλφα). Και επιστροφή στο σταθερό χθές για το κοπάδι.

Δυστυχώς υπάρχουν παρενέργειες απο τα ψευτοεμβόλια, εμπλοκή στον τρόπο που αγοράστηκαν και επιβλήθηκαν αλλά και επιπλέον θάνατοι στην κοινότητα ενώ έχουν καταγραφεί εγκληματικές αποφάσεις απο τα γιατρουδάκια των επιτροπών για την πανδημία, σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Υπάρχει πλέον το νομικό κομμάτι, η εξόδιος ακολουθία του κόλπου των εμβολίων που πρέπει να ολοκληρωθεί πρίν τις εκλογές… Και πάλι χρειάζεται μια εξέδρα, μια θύρα 7.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Τα κόλπα δεν πιάνουν πλέον. Η εμπειρία απο τα λάθη του Μητσοτάκη άφησαν κατάλοιπα μνήμης στον κόσμο. Τα ζεί. Εμπιστοσύνη δεν υπάρχει πλέον. Υπάρχει μια τάση για εκδίκηση.

Η Ουκρανία μείωσε τους αριθμούς ελευθερίας των κινήσεων του Μητσοτάκη και των άλλων της Βουλής και αυτό δεν αλλάζει για οποιαδήποτε λύση υπάρξει εκεί. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στην αγορά για να αναλάβει τη θέση του Μητσοτάκη. 

Κάθε τι είτε παλιό είτε νέο είναι απο την ίδια κολυμβήθρα του Σιλωάμ και έχει χαμηλές προδιαγραφές ενώ οι προκλήσεις είναι τεράστιες. Και οι ΗΠΑ έχουν πρόβλημα.

Ιδέες δεν υπάρχουν να καούν. Όλα είναι καμένα.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.