. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Η σχέση Long Covid και ανοσοποιητικού με τις ακίδες και τα εξουδετερωτικά mRNA εμβόλια

mRNA ΕΜΒΟΛΙΑ. ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΓΚΑΦΑ. Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ.

Την πρώτη φορά είχαμε την ανοσία αγέλης που δεν είδαν διεθνώς πως δεν υπάρχει και που επαληθεύτηκα.

Τη δεύτερη φορά είχαμε τους ενεργά εμβολιασμένους, κάτι που δεν είδαν διεθνώς και που επαληθεύτηκα. Μετά τις καταγγελίες μου σε ευρωβουλευτές έτρεχαν να αλλάξουν τη διάρκεια του covid pass στην ΕΕ και στην Ελλάδα σε 4 μήνες. Ήταν αλλού.

Τώρα έχουμε τα εξουδετερωτικά που δεν θα εξουδετερώνουν, γιατί ο οργανισμός θα μάθει να αναγνωρίζει τα λιπίδια του εμβολίου!

Ότι προβλήματα προκαλούν οι ακίδες του κορωναϊού προκαλούν και οι ακίδες απο το εμβόλιο

  1. Οι ακίδες απο το εμβόλιο παράγονται σε μη μεταβλητό αριθμό σε κάθε εμβολιαζόμενο και κανονικά θα έπρεπε να μένουν στο μπράτσο, στο σημείο δηλαδή που εκχέεται το εμβόλιο. Αυτό δεν γίνεται. Τα λιπίδια που μεταφέρουν το mRNA και οι ακίδες που παράγονται ταξιδεύουν σε όλο το σώμα και φτάνουν στα όργανα, όπου παραμένουν.

  2. Οι ακίδες του κορωναϊού αυξάνονται με την εξέλιξη της ασθένειας πάνω απο 10-100 φορές σε σχέση με τον αριθμό αυτών του εμβολίου!

  3. Το εμβόλιο υποτίθεται πως αναγκάζει το ανοσοποιητικό να παράγει αντισώματα. Ο αριθμός τους δεν είναι τόσο μεγάλος για να εξουδετερώσουν πλήρως τις ακίδες του ιού. Μερικοί ασθενείς μπορεί και να μη παράγουν πολλά αντισώματα όπως π.χ. τα παιδιά και οι ηλικιωμένοι. Δεν είναι σίγουρο για πόσο καιρό αυτή η εξουδετέρωση κρατάει.

  4. Οι ακίδες προκαλούν τα αυτοάνοσα και τις φλεγμονές είτε απο το εμβόλιο είτε απο τον κορωναϊό αν προκύψει μόλυνση. Long Covid μπορεί να προκύψει και απο το εμβόλιο αλλά σε μικρότερη ένταση που θα αυξάνει όμως με κάθε δόση, αφού θα προστίθενται στον οργανισμό λιπίδια και ακίδες.

Το ανοσοποιητικό

  1. Ο κορωναϊός (όπως και άλλοι ιοί) δεν εξαφανίζεται μέσα απο τον οργανισμό όταν ο ασθενής γίνει καλά αλλά παραμένει μέσα στα κύτταρα σε μια κατάσταση ισορροπίας, που μπορεί να χαλάσει με την κατάλληλη διέγερση και να μεταλλαχθεί! Αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε όργανο.

  2. Το ανοσοποιητικό εξασθενεί με τους πολλούς εμβολιασμούς. Είναι σαν έναν άνθρωπο που έχει συνέχεια (τεχνητές) ιώσεις. Εξασθενεί.

  3. Η εξασθένηση του ανοσοποιητικού αλλάζει τις ισορροπίες που προαναφέραμε. Επόμενο ο οργανισμός να ξανασθενήσει απο τον κορωναϊό ή να εμφανίσει μια παραλλαγή του ή να ασθενήσει απο μια ασθένεια που και αυτή ήταν σε λανθάνουσα κατάσταση μέσα στα κύτταρα ή να εμφανίσει λοιμώξεις.

  4. Σε παλαιές αναρτήσεις έχω τονίσει την προσθετικότητα των παρενεργειών με κάθε εμβολιασμό, καθότι θα αυξάνει ο αριθμός των ακίδων που θα έχει ο καθένας. Μιλάμε για ανακύκλωση και εμφάνιση νέων λοιμώξεων στο άπειρο!

  5. Tα mRNA εμβόλια δεν πρέπει να περιμένει κανένας πως θα λειτουργούν για πάντα έστω και εξουδετερωτικά! Να μη κάνουν όνειρα στη Φάρμα. Μπορεί να κάνεις όνειρα με μάρτυρες της επιτυχίας σου μόνο 8 ποντικούς και η ΕΕ με τις τσέπες να το αποδέχεται αλλά στη πράξη να μη κάνουν τίποτα. Όχι για μερικούς αλλά για όλους. Σημειώστε το και αυτό κάπου.

Αυτά όλα ο χρόνος θα τα δείξει. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το time scaling. Οι πιθανότητες υπάρχουν και ό,τι προκύψει δεν είναι απαραίτητα το ίδιο ή στη μεγίστη ένταση για τον καθένα. Μη ξεχνάτε πάντως

  1. πως η θνησιμότητα απο τρίτες ασθένειες έχει αυξηθεί απο την εποχή που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί σε όλο τον κόσμο, μειώνοντας το προσδόκιμο ζωής. Αυτό είναι αρνητικό για τη χρήση των mRNA εμβολίων.
  2. πως ήδη έχουμε δεί επανεμφάνιση ασθενειών σε παιδιά π.χ. μυστηριώδεις ηπατίτιδες ή την ασθένεια των πιθήκων, που είναι μια παραλλαγή της παλαιάς. Αυτό το είχα προβλέψει και έτσι έγινε. Και αυτό είναι αρνητικό για τη χρήση των mRNA εμβολίων.

Δεν μιλάμε δηλαδή στον αέρα. Άλλοι μιλάνε, τα γιατρουδάκια της επιτροπής με το φοβερό βιογραφικό και τις επιτυχίες. Το μεγαλύτερο αριθμό νεκρών στην ΕΕ!!! Μιλάμε για πρωταθλητισμό!

Οι ακίδες μεταφέρονται με τα υγρά και με τον αέρα;

Ναί, μπορεί να μεταφέρονται. Αναφερόμαστε και στα λιπίδια με το mRNA πλέον αλλά και στις ακίδες κάθε είδους, που έχει διαπιστωθεί πως δεν καταστρέφονται όπως πάλι εγώ πρώτος είχα γράψει και αργότερα με επιβεβαίωσε και το CDC.

  1. Οι μηχανισμοί για να υπάρξει μεταφορά υπάρχουν. Δηλαδή θεωρητικά μπορεί να γίνει. Για αυτό το θέμα είχα γράψει σε αυτό το ιστολόγιο απο την εποχή του Νώε! Μετά απο χρόνια και αφού η πανδημία ξεφούσκωσε και τα λεφτά μπήκαν στα ταμεία, κάποιοι θυμήθηκαν να το ερευνήσουν.

  2. Πρόσφατα επιβεβαιώθηκε μικρή παρουσία mRNA εμβολίου σε γάλα εγκύων που είχαν κάνει εμβόλιο για 48 ώρες περίπου μετά τη γέννηση ενός βρέφους. Απο τη στιγμή που τα βιοασύμβατα λιπίδια με το mRNA του εμβολίου μεταφέρονται και οι ακίδες θα μεταφέρονται με το γάλα και τα αυτοάνοσα κοκ. Μη ξεχνάτε πως ένα μωρό δεν έχει ισχυρό ανοσοποιητικό.

Όλα τα προηγούμενα δεν έχουν ερευνηθεί ακόμη για να ξέρουμε πως ακριβώς και σε τι βαθμό θα συμβούν. Η φάρμα αναμένεται να ευνοήσει μελέτες που θα τα μηδενίσουν. Μόλις σκάσει κάτι τρέχουν να προλάβουν. Το κάνουν συνέχεια. Αρρωστημένη κατάσταση συν τον έλεγχο τον ΜΜΕ. Μιλάμε για visual reality, σαν την πολιτική του Μητσοτάκη.

Εγκληματική γελοιότητα απο τα γιατρουδάκια της επιτροπής

Επικαιροποιημένα εμβόλια που δοκιμάστηκαν σε 8 ποντικούς προτείνονται για τον εμβολιασμό σας και μάλιστα ενώ το επιδημιολογικό κύμα το αντίστοιχο που τα αφορά έχει ξεκινήσει. Αυτό είναι επιστημονικό λάθος.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.