. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Ρωσία: Tέρμα το Facebook, οι Fact Checkers χωρίς πτυχία και η αστυνόμευση διαδικτύου απο τις ΗΠΑ στη Ρωσία.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ. NA MAΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.

Νόμιζε ο Ζούκεμπεργκ πως όλοι είναι ηλίθιοι. Η Ρωσία δεν είναι Ελλάδα να αποδέχεται το bullying και να κάνουν κουμάντο οι ξένοι στη χώρα τους με παπατζιλίκια.

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟ FACEBOOK

Η Ρωσική υπηρεσία χρηματοοικονομικής παρακολούθησης, Rosfinmonitoring, πρόσθεσε τον αμερικανικό τεχνολογικό κολοσσό Meta Platforms Inc. στη λίστα με τους «τρομοκράτες και εξτρεμιστές», μετέδωσε την Τρίτη το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Το Δικαστήριο της Μόσχας τον Ιούνιο απέρριψε την προσφυγή του Meta αφού κρίθηκε ένοχος για «εξτρεμιστική δραστηριότητα» στη Ρωσία τον Μάρτιο. Στο δικαστήριο, ο δικηγόρος του Meta τότε είπε ότι το Meta δεν ασκούσε εξτρεμιστική δραστηριότητα και ήταν κατά της Ρωσοφοβίας. Open-mouthed smile Open-mouthed smile Open-mouthed smile 

Η απόφαση σημαίνει ότι όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται από τη Meta, συμπεριλαμβανομένων των WhatsApp και Instagram, πρόκειται να διακοπούν στη χώρα και οι Ρώσοι θα χάσουν την πρόσβαση σε αυτές τις πλατφόρμες, ανέφερε προηγουμένως το Insider.

Συγκινήθηκα βρε. Το έμαθα και απότομα και όσο νάναι…  😉 

VK.com

Το Ρωσικό VK.com είναι πολύ καλύτερο. Στο Facebook είμαι ακόμη για να μιλάω με φίλους, που δεν έχουν ανακαλύψει το VK.com.

Στο VK.com εκφράζω την άποψη μου ελεύθερα και κανείς δεν μου έχει οριοθετήσει τις απόψεις για τα άχρηστα και επικίνδυνα εμβόλια του Μπουλά. Δεν υπάρχει αυτό με τους αλητάκους χωρίς πτυχίο, που έχουν άποψη για όποια επιστημονική άποψη δεν πάει με το ρεύμα. Δεν περνάνε αυτά τα άρρωστα.

Απο την άλλη πλευρά η Ρωσία κάνει πόλεμο και σωστά πρέπει να προσέχει τί γράφεται στα ΜΜΕ. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πόλεμος, υπάρχει χούντα, μαφία και ξέπλυμα χρήματος.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.