. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Λάθος ερμηνεία σε ελλιπή δημοσίευση λέει πως τα mRNA εμβόλια κάνουν για κάθε παραλλαγή!

Όταν δεν μπορείς να σκεφτείς και το χρήμα ρέει…

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;

Με μετρήσεις σε 20 περίπου άτομα με μέση ηλικία κάπου στα 36 χρόνια (πολύ ελλιπής μελέτη στατιστικά) που δοκιμάστηκαν επικαιροποιημένα εμβόλια, επιστήμονες απόδωσαν στο imprinting (σε απόκτηση συνήθειας του οργανισμού να παράγει αντισώματα για την Αλφα απο συνεχές μπόλιασμα για αυτή – 4 δόσεις μόνο για Άλφα) την σχετικά ισχυρή ένταση σε δεδομένα απο την Αλφα σε σχέση με αντισώματα που παράγονται για τις άλλες παραλλαγές σε χιμαιρικούς εργαστηριακούς ιούς αλλά όχι σε ανθρώπους.

Στην ερμηνεία αυτή δεν έχουν ληφθεί πολλά πράγματα υπόψη π.χ. δεν μιλάμε για κλασικά εμβόλια χωρίς ADE, που μειώνει την αποτελεσματικότητα με διαφορετικό ποσοστό για κάθε παραλλαγή. Πρέπει να επιλυθούν και άλλα θέματα πριν καταλήξει κάποιος σε ασφαλή συμπεράσματα! Χωρίς τις απαντήσεις σε αυτά σωστή ερμηνεία δεν μπορεί να βγεί.

  • Ο κόσμος των εμβολίων δεν είναι τόσο ιδανικός όσο διαφαίνεται απο επιλεκτικές μετρήσεις και ερμηνείες. Πρέπει να είναι κανείς πολύ προσεκτικός.
  • Η παραγωγή δημοσιεύσεων έχει γίνει επικοινωνιακό θέμα των εταιρειών για να καλύψουν την αποτυχία εμβολίων και εμβολιασμών.

Μια άλλη πιο σωστή ερμηνεία των ελλιπών στατιστικά αποτελεσμάτων είναι η εξής:

  1. πως τα επικαιροποιημένα εμβόλια δεν απέδωσαν για την Όμικρον όσο για την Αλφα λόγω διαφοράς ιικού φορτίου ή λάθος επιλογής ημέρας μέτρησης.
  2. πως υπάρχουν και άλλοι μηχανισμοί που δεν αντιμετωπίζουν τα εμβόλια ανά παραλλαγή και δή με διαφορετικό ποσοστό.

Πρόκειται για απλοϊκή μελέτη που δικαιολογεί την αποτυχία των επικαιροποιημένων εμβολίων.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 

Διάβασα στο Twitter πως συγκεκριμένη πρόσφατη και υπο κρίση μελέτη ΣΕ 20 ΜΟΝΟ ΑΤΟΜΑ δείχνει απο μια ανάλυση του ποδαριού απο το γνωστό ΕΚΠΑ των αποτυχιών, πως τα παλαιά και τα επικαιροποιημένα εμβόλια του ΜΠΛΑ δίνουν ίδια περίπου αποτελεσματικότητα σε όλες τις παραλλαγές που κυκλοφορούν (εκτός της Άλφα), άρα ΟΛΑ ΚΑΝΟΥΝ για όλες.

Τί απλοί τύποι που είναι και πόση επιλεκτική αμνησία διαθέτουν οι βοηθοί του Τσιόδρα;

Η οπτική γωνία αυτή είναι λάθος αλλά προς στιγμή ας τη δεχτώ! Όπως βλέπουμε στα διαγράμματα οι διάφοροι συνδυασμοί μετρήσεων με αντισώματα απο ορό διαφορετικών ασθενών απο διαφορετικές παραλλαγές του κορωναϊού, δίνουν πως η Αλφα σε όλες τις περιπτώσεις χιμαιρικών ιών που χρησιμοποιήθηκαν για τις μετρήσεις φωτεινών σημάτων δίνει το λιγότερο φωτεινό σήμα.

Τα ερωτήματα είναι

  1. γιατί να χρησιμοποιήσει κανείς για το κρύωμα εμβόλιο και ειδικά όταν το κύμα που κυκλοφορεί στην χώρα μας δεν αφορά την Άλφα ή τις υπόλοιπες που τυπικά καλύπτουν τα ψευτοεμβόλια.
  2. πότε κάναμε εμβόλια για παραλλαγές ιών που πέρασαν;
  3. γιατί οι εταιρείες σας  έλεγαν πως το εμβόλιο για την Αλφα κάνει για τη Δέλτα και μετά άλλαξαν αφήγημα; Γιατί είναι ανεύθυνες.
  4. γιατί οι εταιρείες σας έλεγαν πως θα αντιμετωπίζονται το ίδιο Αλφα και Όμικρον με τα επικαιροποιημένα εμβόλια ενώ το αποτέλεσμα είναι άλλο; Γιατί απέτυχαν. Για αυτό.
  5. στους 8 ποντικούς που δοκίμασαν τα επικαιροποιημένα εμβόλια οι εταιρείες πρίν σας τα κάνουν, δεν πρόσεξαν την διαφορά ανάμεσα σε Άλφα και Όμικρον;

Κατά τη γνώμη μου οι εταιρείες ωραιοποίησαν επικοινωνιακά με 1-2 γρήγορες δημοσιεύσεις την αποτυχία τους με ερμηνείες που δεν πείθουν. Άλλο έλεγαν πως ήθελαν να πετύχουν και άλλο πέτυχαν. Σας κορόιδεψαν πάλι…

----

Όπως και να έχει, τα εμβόλια mRNA ήταν ΑΧΡΗΣΤΑ εξαρχής καί άχρηστα θα είναι όπου χρησιμοποιείται ή θα χρησιμοποιηθεί αυτή η τεχνική π.χ. έμπολα, φυματίωση κοκ. γιατί δρούν εξουδετερωτικά. Πάντα ο κάθε ιός θα μεταδίδεται. Λύσεις με mRNA μπορεί να υπάρξουν αλλά θα είναι πιο επικίνδυνες και για τον λόγο αυτό δεν δοκιμάστηκαν απο την αρχή.

Ευτυχώς υπάρχουν και οι πόλεμοι.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.