. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Σύνθεση απόψεων με απαγορευμένες λέξεις παράγουν λάθος λογική και λάθος αποφάσεις

ΑΡΧΕΣ

  • Η ανθρώπινη λογική προκύπτει απο την ύπαρξη και ελεύθερη αξιολόγηση αντιθέσεων, όπως και απο κάθε πληροφόρηση, σύγχρονη ή ιστορική.
  • Χωρίς το αντίθετο δέος ο άνθρωπος δεν θα είχε αναπτύξει ποτέ λογική.
  • Χωρίς την ιστορία και την παράδοση δεν θα είχε συνέχεια
  • Η κοινωνική μηχανική μπορεί να μελετάει και να προτείνει πολιτικές. Δεν μπορεί να επιβάλλει μέσω της πολιτείας απόψεις. Καταργεί την ισότητα και τη δημοκρατία για την οποία όλα έγιναν.

Ο ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Οι νόμοι δεν πρέπει να απαγορεύουν την ελεύθερη έκφραση είτε αυτή αφορά αλήθειες είτε όχι. Όλα χρειάζονται για τη σύγκριση, την ανάπτυξη λογικής και τη μάθηση.

Άλλο θεωρητική προσέγγιση ενός θέματος και άλλο η πράξη. Η πράξη πρέπει να τιμωρείται αν είναι κακή και όχι η πρόθεση. Δεν πρέπει να τιμωρείται κάποιος και να διώκεται για αυτά που πιστεύει αλλά για αυτά που κάνει και εφόσον υπάρχουν νόμοι.

Θεωρώ λάθος την τιμωρία των ψεμάτων, που πάει να περάσει στη Δύση μέσα απο νομικά πλαίσια. Ακυρώνει την λογική, την δημοκρατική σκέψη και οδηγεί σε λάθος αποφάσεις για την κοινωνία και τον άνθρωπο. Και εδώ μπαίνει το ερώτημα “τί είναι άνθρωπος” και “ποιοί το καθορίζουν”. Πάμε προς κοινωνία των ολίγων.

Η λάθος αξιολόγηση θεμάτων και το κυνήγι μαγισσών δεν οδηγεί σε νίκη κανένα. Η διαπλοκή ατελειών οδηγεί σε πνευματικό θάνατο. Διαπιστώσατε πιστεύω, πόσο λάθος ήταν και είναι, η χρήση των πειραματικών σκευασμάτων και των ειδικών μέτρων σαν εργαλεία της κοινωνικής μηχανικής.

Η ισχύς χωρίς μυαλό είναι πηγάδι δίχως πάτο.

ΤΑ ΤΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ

Πληρωμένες ομάδες φαίνεται πως έχουν αναλάβει στο διαδίκτυο την κατεύθυνση των προβάτων προς συγκεκριμένο δρόμο, αυτόν της τυφλής υπακοής. Φυσικά αυτό γίνεται με τις πλάτες της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης που κάνει πως δεν βλέπει. Η δράση του Facebook στην Ελλάδα κρύβει πίσω της μυστικές υπηρεσίες με χρήση bots, αλγορίθμων, πρακτόρων κοκ. Δεν πρόκειται για φαντασίωση.

Νομίζω πως ήδη ξέρετε πως

  1. Τα κινητά δεν χρησιμοποιούνται μόνο για ταυτοποίηση στο διαδίκτυο αλλά και για ωτακοή ή κρυφή videoσκόπηση.
  2. Η Ελληνική κυβέρνηση έχει δώσει πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων πολιτών. Δέστε την απόδειξη απο κάτω. Στη Βουλή ή στην Ευρωβουλή ακούστηκε κάτι;

Θα υπάρξουν εκπλήξεις.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.