. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Σε δύο μήνες θα έχει φανεί ο νικητής στην Ουκρανία. Ειρήνη ή περισσότερη πείνα σε ΕΕ;


ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ

Δύο διακοσάρες ακόμη να πέσουν στην Ουκρανία απο Ρωσικούς πυραύλους στις ενεργειακές της υποδομές, σε νερά και σε επικοινωνίες και το παιγνίδι σκόλασε. Αυτό έπρεπε να είχε γίνει απο την πρώτη μέρα του πολέμου. Και αυτό το είχα γράψει! Θα υπήρχαν λιγότερα θύματα και απο τις δύο πλευρές, που είναι θύματα της επεκτατικής πολιτικής του ΝΑΤΟ.

Και φυσικά πολλά οχυρωματικά έργα στα καταληφθέντα εδάφη.

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ

Πώς όμως όλοι θα βγουν νικητές απο μια επικείμενη συμφωνία; Χωρίς συμφωνία κανένας πόλεμος δεν σταματάει. Ήδη η Ρωσία έχει μεγαλώσει και κατέχει το 25% της Ουκρανίας του Ζελένσκι. Είναι δυνατόν να το παρατήσει και να φύγει; Την άλλη μέρα ο Πούτιν θα πέσει και τα πράγματα μπορεί να γίνουν χειρότερα για την Ουκρανία.

ΣΧΕΣΗ ΗΠΑ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΩΣΙΑΣ - ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ

Εδώ μυρίζει πως ρέει πολύ μαύρο χρήμα σε κάποιους στις ΗΠΑ μέσω Τουρκίας. Ο Ερντογάν είναι γνωστός για τη φιλία του με τον Donald Trump το πρώτο αφεντικό του Φάουτσι.

  • Η Τουρκία, μια χώρα μέλος του ΝΑΤΟ εμπορεύεται ή επιτρέπει την μεταφορά Ρωσικών προϊόντων και φυσικού αερίου χωρίς να την ακουμπάει κανένας στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ!
  • Η Τουρκία πουλάει όπλα στην Ουκρανία για να σκοτώνονται Ρώσοι.
  • Η Τουρκία παίρνει τελικά F16V απο τις ΗΠΑ, για να απειλεί την Ελλάδα και τη Ρωσία στο μέλλον. Το γεροντάκι - χούφταλο στον Λευκό Οίκο το κατάπιε με το αζημίωτο...
  • Η Τουρκία παίζει το διαμεσολαβητή στην ειρήνη προς τη Ρωσία και την Ουκρανία ζητώντας την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας. Φαντάζομαι την τωρινή.

Λυκοφιλίες.

ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ UAV και ΤΩΝ ΔΟΡΥΦΟΡΩΝ

H Ρωσία έχει μείνει πολύ πίσω στη τεχνολογία UAV και κανένας δεν μπορεί να το αρνηθεί. Αυτό μου έχει κάνει κακή εντύπωση για μια υπερδύναμη.

Γιατί όμως η Ρωσία δεν έχει τοποθετήσει ισχυρά lasers σε αεροπλάνα ή σε δορυφόρους; Πρέπει να το κάνει πριν την Τουρκία.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.