. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Η Ρωσία δεν έχει αποτελεσματικό στρατό!!! Αστεία και γραφικότητες απο ένα ηττημένο της άλλης πλευράς.

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ

Άλλες 1-2 γερές δόσεις με πυραύλους να χτυπήσουν ενεργειακές υποδομές, νερό και επικοινωνίες έχουν οι Ρώσοι. Σε δύο μήνες το πολύ οι Ουκρανοί ή μυστικές υπηρεσίες που δρούν εντός της Ρωσίας θα δώσουν την αιτία για να συμβεί αυτό.

H Ρωσία είναι σίγουρο πως ξέρει τώρα την Αχίλλειο πτέρνα της Ουκρανίας, ότι όπλα και να της δώσει η Δύση.

Ο Σόιμπλε νομίζει πως ο πόλεμος γίνεται στα γραφεία ή με τα ελεγχόμενα ΜΜΕ της πανδημίας αλα Ελλάδα. Προς το παρόν ας κλείνει τα παράθυρα να μη βγάλει χιονίστρες και να κατουράει για να κάνει τη Γερμανική βιομηχανία να λειτουργεί και να μη πάει στις ΗΠΑ.

ΜΙΑ ΡΩΣΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΣΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ

Το πρόβλημα της Ρωσίας δεν είναι η αποτελεσματικότητα του στρατού της που έχει βελτιωθεί πολύ αλλά το είδος των όπλων που χρησιμοποιεί η Ουκρανία εναντίον της. Αναγκαστικά η Ρωσία στο τέλος θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά. Δεν το βλέπω να το αποφεύγει. Αυτό γιατί η Δύση συνεχώς κάνει upgrade των οπλικών συστημάτων που χρησιμοποιεί η Ουκρανία. Απλό.

Η Γερμανική Πρεσβεία στο Κίεβο πότε θα ξαναχτιστεί;

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν είναι να απορεί κανείς με όσα γίνονται και όσα λέγονται.

Μόνο επι ενός Εφιάλτη

  1. δεν θα υπήρχε επίσημος χάρτης της Ελλάδας με την εν δυνάμει Ελληνική ΑΟΖ και θα χρησιμοποιείτο απο όλους στα ΜΜΕ ο γνωστός μπλε χάρτης που είναι ο δικός μου
  2. θα υπήρχε συζήτηση με τη Τουρκία για ΑΟΖ στο Αιγαίο και όχι στην Ανατολική Μεσόγειο. Αιγαίο δεν είναι η Νότια και η Δυτική Κρήτη…
  3. δεν θα επέκτεινε η Ελλάδα πρώτα τα χωρικά ύδατα της στα 12 νμ στο Αιγαίο και θα μίλαγε πρίν για ΑΟΖ
  4. η Ελλάδα δεν θα δήλωνε αλιευτικές ζώνες στην ΕΕ και θα πλήρωνε πρόστιμα εκατ. ευρώ. Μιλάω και για αυτές νότια του Καστελόριζου που δεν δηλώνει κανένας.

Οι ΜΚΟ πληρώνονται και κάνουν εκτός απο δουλίτσες και κατασκοπία. Ρωτήστε τους Μητσοτάκηδες που έχουν.

Ακόμη δεν καταλάβατε; Η παιδεραστία και το εμπόριο οργάνων ανεβαίνει χρηματιστηριακά. Η Ελλάδα διαθέτει άφθονα κρεββάτια και φτηνές προσφορές.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.