. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Έρχεται το τέλος της Κυβέρνησης του Ψέματος χωρίς καμμία άλλη Ορατή λύση στον Ορίζοντα

Χάσαμε και το αγόρι του Νικήτα του Κακλαμάνη, τον Κικίλια της ΜΣΤΕ, την ελπίδα της χώρας. 😂

TO KAΛΥΤΕΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 😂😂😂

Οι άλλοι τα λένε. Εγώ απλά τα αναρτώ.

Προφανώς πίσω απο τη σχέση Μπουλά και Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν υπάρχει σχέση στοργής και καμμία φον ντερ Λάιεν δεν θα υπέγραφε συμβόλαια με τον Μπουλά χωρίς τις πλάτες πρωθυπουργών της ΕΕ.

Η διαχείριση της πανδημίας κρύβει απο κάτω συμφωνίες δις ευρώ και για τον λόγο αυτό η τόση επιμονή Μητσοτάκη να βάλει με ΨΕΜΜΑΤΑ και με πρόστιμα ή άλλα μέτρα τον Ελληνικό λαό να χρησιμοποιήσει ένα πειραματικό σκεύασμα με μοναδικές για εμβόλιο παρενέργειες.

Μεγάλη η επιτυχία του Μητσοτάκη και στη περίπτωση της Ουκρανίας. Με τη ευκαιρία αυτή, αφόπλισε τα νησιά, έκανε πλουσιότερους τους φίλους του στη ΔΕΗ με επιδοτήσεις, αύξησε το εξωτερικό δάνειο της χώρας και ξετίναξε τα επιτόκια των ομολόγων της. Απέτυχε σε όλα. Και όταν ακόμη προσπάθησε να παρακολουθήσει τους αντιπάλους του απο το κινητό, πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη.   

Εθνικός Κοριός και Εθνικό Τρόλ. Ο περίγελος της Οικουμένης.

ΠΡΩΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΑ

Αν συγκρίνει κανείς τους δύο χάρτες, τον (1) που συντάχθηκε επι Μανιάτη και τον (2) που προέκυψε επι Μητσοτάκη, μπορεί να καταλάβει πως υπήρχε προσυμφωνία για την παράδοση μεγάλου μέρους της Ελληνικής ΑΟΖ στην Τουρκία απο όλο το πολιτικό σύστημα, εντός και εκτός Βουλής.

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Με το μεταναστευτικό γίνεται εμπόριο στο Αιγαίο. Κάποιοι προωθούν και κάποιοι βάζουν το πράμα μέσα. Αυτό δεν γίνεται επειδή αυτοί οι κάποιοι έχουν ευαισθησίες (η Τουρκία θεωρείται ασφαλής χώρα) αλλά επειδή υπάρχει κέρδος απο τη διακίνηση, σαν το πειρατικό πετρέλαιο που αλλάζει χέρια στο Αιγαίο, τα ξέρετε αυτά.  Θα μου πείτε αυτό είναι προδοσία! Όχι δεν είναι. Δεν υπάρχει κράτος. Το σύνταγμα και οι θεσμοί δεν υπάρχουν πιά. Έχουν γίνει κουρέλια.

Προφανώς δεν υπάρχει λύση στον ορίζοντα. Η Ελλάδα είναι στο γύψο και εσείς αρμενίζετε. Εγώ μια χαρά είμαι πάντως. Φρόντισα απο πρίν.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.