. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Το άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα για τα Ψέμματα και τα Γιατρουδάκια της Επιτροπής

ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ και ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Γ.Ζουγανέλης:

  1. Όταν την άποψη - επιστημονική ή όχι – που συχνά δεν μπορείς να κρίνεις ή την γνώμη, την βαπτίζεις ψεύτικη είδηση, τότε ή απατεώνας είσαι ή φασίστας ή ηλίθιος.
  2. Αν η πολιτεία είναι αυτή μόνο που θα τεκμηριώνει – χωρίς να ελέγχεται - το σωστό ή το λάθος, τότε δεν υπάρχει λόγος ψήφου και δικαίωμα όλων στην ελεύθερη διατύπωση.

ΠΙΑΣΜΕΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Η Πανδημία δεν είναι μόνο ιατρικό θέμα αλλά και θέμα πολλών άλλων επιστημών. Στην Ελλάδα έχει περιοριστεί μόνο στο τί λένε οι σιτιζόμενοι της επιτροπής γιατροί απο τη Φάρμα, που η κυβέρνηση τους έδωσε το “ακαταδίωκτο” για τις αποφάσεις αλλά όχι για όσα ψέμματα διέδιδαν υπέρ των εμβολίων (άρθρο 191 ΠΚ) και έχουν πεί πολλά, τα οποία έχω θίξει π.χ. διαρκής επιμονή για ανοσία αγέλης και λόγω αυτής επιβολή εμβολιασμού σε όλο τον πληθυσμό, χωρίς η ανοσία αυτή να μπορεί να επιτευχθεί, κάτι που ήταν γνωστό πρίν ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί, διότι τα εμβόλια είναι εξουδετερωτικά.

Υπάρχουν σχετικά άρθρα μου σε αυτό το ιστολόγιο και για το θέμα της μερικής εξουδετέρωσης του ιού απο τα εμβόλια mRNA και για το θέμα της ανοσίας αγέλης, που δεν προέκυπτε ακόμη και αν τα εμβόλια δεν ήταν εξουδετερωτικά! Κάποιοι αποκρύπτουν το θέμα αυτό. Εγώ όχι. Έχω δώσει και συνέντευξη για το θέμα της ανοσίας αγέλης που δεν θα ερχόταν ποτέ.

Η κυβέρνηση συνέχεια μου έκανε και μου κάνει πόλεμο και όταν μου ζητήθηκε να δώσω συνέντευξη στον Αντένα οι δημοσιογράφοι εκεί δεν με άφησαν να μιλήσω. Απούσα η ΕΣΗΕΑ, απόν και το ΕΣΡ. Μιλάμε για οργανωμένα πράγματα επομένως και απο ψηλά.

ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟ

Υπήρχαν και άλλοι εκτός απο εμένα με προβληματισμούς για την πολιτική που ακολουθήθηκε με την πανδημία. Ο καθένας στο κομμάτι του. Εγώ μίλησα π.χ. πρώτος στην Ελλάδα για παρενέργειες απο εμβολιασμό σε συνέντευξη μου. Την άλλη μέρα επαληθεύτηκα απο τα γεγονότα (περίπτωση της Astrazeneca). Εγώ μίλησα επίσης πρώτος στην Ελλάδα και για τον μηχανισμό του ΑDE στην παραλλαγή Άλφα του κορωναϊού, ένα θέμα που παίχτηκε στις τηλεοράσεις στην Ιαπωνία. Στο σημείο αυτό σταμάτησαν να με βγάζουν σε συνεντεύξεις τα ΜΜΕ του “αντιεμβολιαστικού” “κινήματος”. Δεν ήμουν τσιράκι του “συστήματος” διαχείρισης της πανδημίας. Αποφάσισαν να προάγουν τις απόψεις του συνδυασμού Μπαγκντί και Φούλμιχ, ενός γιατρού και ενός δικηγόρου. Σαν στημένα τα πράγματα.

Και φτάσαμε στο σήμερα, πού όλα τα παιγνίδια γίνονται και πιο φανερά.

Ο καθένας είχε κάθε λόγο να αρνηθεί την αναγκαιότητα των εμβολιασμών που επιβλήθηκαν στον Ελληνικό λαό, να το καταγγείλει και να μιλήσει για εγκληματική οργάνωση με λάθος πρωτόκολλο προφύλαξης ή θεραπείας, αφού μετάδοση του ιού θα γινόταν είτε με εμβολιασμό είτε όχι, με τις ΜΕΘ να μη λειτουργούν όπως θα έπρεπε π.χ. είναι γνωστό πως οι ΜΕΘ με ECMO (υπάρχει σχετικό άρθρο μου στο ιστολόγιο αυτό), για τις οποίες μόνο εγώ έχω μιλήσει και κανένας πνευμονολόγος μέχρι σήμερα, έσωσαν ζωές στην Ιαπωνία. Αυτό απεκρύβη και αποκρύβεται επιμελώς απο όλους τους πνευμονολόγους στην Ελλάδα. Θα είχαμε 1/3 νεκρών λιγότερους στην Ελλάδα. Οι ΜΕΘ με ECMO δεν είναι ιατρικό θέμα. Δεν τις κατασκευάζουν γιατροί.

Κάποια γιατρουδάκια της επιτροπής μίλαγαν με τις ώρες απο τα ΜΜΕ κατά αποκλειστικότητα για ανοσία αγέλης και πίεζαν τον λαό να κάνει εμβολιασμό! Ψέμματα με το κιλό του έλεγαν και του κούναγαν το δάκτυλο για να εμβολιασθεί. Χαζό τον έλεγαν και τον χλεύαζαν. Παράλληλα το διαδίκτυο γέμισε με παλαβούς που λέγανε και λένε ότι νάναι για τα εμβόλια, για να εξομειωθούν με τους μετρημένους σε λίγα δάκτυλα, που ξέρουν. Τα γνωστά επικοινωνιακά κόλπα του Μητσοτάκη.

Σημειώστε:

  1. Δεν χρησιμοποιείς ένα πειραματικό φάρμακο χωρίς την αποτελεσματικότητα που θα έπρεπε να έχει για να υπάρξει ανοσία αγέλης με πρακτικά αποτελέσματα και με άγνωστες παρενέργειες, που αναμενόντουσαν π.χ. long covid. Αυτό είναι παραπληροφόρηση. Εσκεμμένη. Δεν το έλεγε ένας μόνο γιατρός στα ΜΜΕ, το έλεγε όλη η επιτροπή. Υπάρχει ποινική και αστική ευθύνη εδώ.
  2. Ότι ο αριθμός των ακίδων απο τον εμβολιασμό είναι στη καλύτερη περίπτωση της τάξης του 1/10 αυτών που δημιουργεί ο κορωναϊός. Κρατείστε το αυτό. Υπάρχει λόγος.

Ψέμματα η επιτροπή έλεγε και για τις μάσκες. Επι 7 μήνες έλεγαν στον κόσμο απο τα ΜΜΕ να μη τις χρησιμοποιεί (δεν είναι ειδικότητα τους να μιλάνε για αυτό, όπως και για τα ειδικά μέτρα, όλα λάθος τα έκαναν π.χ. δεν επέβαλαν ειδικό καθαρισμό του αέρα στα ΜΜΜ, στην εστίαση, στο ΕΣΥ, άχρηστες ΜΕΘ είχαν και το ανακάλυψαν τώρα, όλα με τεράστιο κόστος για την οικονομία και την Εθνική Ασφάλεια) και μετά τους έλεγαν “βάλτε τις και μάλιστα διπλές”!

Ψέμματα η επιτροπή έλεγε και για τον εμβολιασμό. Ενδεικτικά σας αναφέρω πως ζήταγε απο τον κόσμο να κάνει εμβόλιο για προφύλαξη για τη Δέλτα ή την Ομικρον ενώ τα εμβόλια ήταν για την παραλλαγή Άλφα και με αυτές να έχουν χίλιες φορές περισσότερο ιικό φορτίο! Δεν έφτανε όμως αυτό. Ακόμη και τώρα η επιτροπή ζητάει απο τον κόσμο να εμβολιασθεί με “επικαιροποιημένο” εμβόλιο ενώ το αντίστοιχο κύμα για το οποίο υποτίθεται πως προστατεύει το “εμβόλιο” έχει ήδη ξεκινήσει. Τα γιατρουδάκια κρύβουν πάλι απο τον λαό την αλήθεια.  Το εξηγώ στο επόμενο γραφικό.

Δεν μπορείς να λές τόσα ψέμματα στον κόσμο και να τη κοπανάς σαν να μην έγινε τίποτα ή να εμποδίζεις όσους ξέρουν να μιλήσουν στα ΜΜΕ. Η πανδημία τελείωσε. Το είπε και ο Μπάιντεν!

ΤΟΣΟ ΨΕΜΜΑ και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ

Και καλά όλα αυτά. Ας πούμε πως τα γιατρουδάκια της επιτροπής ήταν άσχετοι και ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Ποιός ήταν ο λόγος να επιβάλουν πρόστιμα για να αναγκάσουν τον λαό να εμβολιασθεί; Αυτό  είναι έγκλημα. Ευθύνη έχει και η ΕΕ και ο τρόπος που συμφώνησε η ηγεσία της στην αγορά τόσων εμβολίων ενώ πολλά πράγματα ήταν γνωστά απο πρίν. Τουλάχιστο εγώ ήξερα πολλά. Στην Ιαπωνία τα νέα βγαίνουν πιο νωρίς.

Όλη αυτή η κατάσταση που υπέστη ο Ελληνικός λαός δεν μπορεί να είχε στόχο την προστασία της υγείας του. Φανερή η υπερπροστασία της κυβέρνησης στα γιατρουδάκια της επιτροπής, εκ των οποίων πολλά σιτίζονται απο τη φάρμα. Τυπικά δεν έπρεπε να είναι μέλη της επιτροπής συνεργάτες της Pfizer αλλά είναι! Αυτό τα λέει όλα.

  • Η πανδημία δεν είναι μόνο ιατρικό θέμα αλλά και θέμα άλλων επιστημών πολλαπλών ειδικοτήτων, μερικές εκ των οποίων δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.
  • Κακώς στην Ελλάδα μονοπώλησαν την αντιμετώπιση της πανδημίας δέκα γιατρουδάκια, δέκα δημοσιογραφάκια και κάτι αλητάκια. Να η οργάνωση λοιπόν. Δεν συμβαίνουν αυτά τυχαία.
  • Οι εντυπώσεις μου για την Ελληνική αστυνομία είναι πολύ αρνητικές. Υπάρχει έντονο πρόβλημα συμπεριφοράς! Δεν μπορεί να προστατεύσει τον  πολίτη. Γιαυτό πέθανε νωρίς ο Καραϊβάζ.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ “ΕΜΒΟΛΙΩΝ”

… με το σχετικό σχέδιο για κουκούλωμα φυσικά απο τη πλευρά της πολιτείας που ελέγχει τη δικαιοσύνη και άλλους μηχανισμούς.

Αναμένεται μεγάλη μάχη για την νομική εκπροσώπηση των θυμάτων των εμβολίων και του long covid. Έχουν βγεί τα όπλα όλων, μικρών και μεγάλων και πυροβολάει ο ένας των άλλον ενώ παρεμβάσεις απο το εξωτερικό είναι αναμενόμενες ακόμη και επικοινωνιακά.


Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.