. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Αριστείο Εγκληματικότητας έχει ο ευλογημένος της Διεθνούς Μαφίας Mητσοτάκης

ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΛΑΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ

Η κατάσταση δεν είναι για γέλια

Όσο η γελοία πλευρά του Μητσοτάκη αναδεικνύεται και κυριαρχεί ως απόδειξη του πολιτικού του ελλείμματος, άλλο τόσο θα ολοκληρώνεται η ναρκοθέτηση της δημοκρατίας στη χώρα. Καλό είναι να μην απολαύσουμε την κωμωδία αλλά να σωθεί η χώρα. Η αντιπολίτευση έχει ευθύνη γι’ αυτό. Σε ό,τι αφορά τον Μικρό Κούλη του Λιγνάδη και του Γεωργιάδη, πολύ φοβάμαι μήπως εκτός από τις ρώγες αρχίσει να επιδεικνύει και άλλα στις κάμερες.

Πόσο κέρδος δίνει σε ένα πολιτικό το “δεν βλέπω, δεν ακούω, δέν σκέφτομαι”;

  • Μη ανακήρυξη των 12 νμ στο Αιγαίο
  • Μή ένωση της ΑΟΖ της Κύπρου με την Ελληνική
  • Συνεχής αφοπλισμός Ελλάδας και Κύπρου
  • Μή είσοδος της Κύπρου στο ΝΑΤΟ, για να μη θυμώσει η Τουρκία
  • Παράτυπες και παράνομες συμβάσεις
  • Διασπάθιση του ΕΣΠΑ
  • χιλιάδες άλλα

Στα όρια της παράνοιας και με brain fog o Μητσοτάκης

Τί είναι το brain fog εξηγείται εδώ στο περιοδικό Nature.


H πολιτική Μητσοτάκη επιθυμεί

  1. Μοναδικότητα στην αλήθεια και προστασία της. Επιτροπές για δεοντολογία και fake news και εκτός των κοινωνικών δικτύων, σε ΜΜΕ και σε ιστοσελίδες.
  2. Εξαφάνιση κάθε αντιπάλου ή ιδέας απο την πολιτική και το διαδίκτυο, με την οποία δεν συμφωνεί η Μαφία.
  3. Συναλλαγές για παραμονή στην εξουσία και ξέπλυμα της πρακτικής του όταν φύγει
  4. Δημιουργία και πλήρης έλεγχος του παρακράτους
  5. Δυνατότητα και αντιπροσώπευση σε χρήση κάθε έννοιας και δυνατότητας που υπάρχει ή μπορεί να προκύψει.

Για να γίνουν αυτά απαιτείται χρήση ενός κυκλώματος που υπάρχει απο χρόνια και λέγεται κύκλωμα της Αχαρνών. Δεν ξαφνιάζει κανένα πως οι μεγαλοδημοσιογράφοι ακόμη και στην αντιπολίτευση είναι μασόνοι ή ομότιμοι. Ενδιαφέρουσα είναι και η σχέση μασονίας και… Χρυσής Αυγής.

Και οι χούντες επαναλαμβάνονται αλλά με άλλα πρόσωπα. Με τη χούντα του 1967 χάθηκε η Κύπρος, με τη τωρινή να μη χαθεί το Αιγαίο και η Θράκη;

ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ

Συμφωνεί η πλειοψηφία της ΕΣΗΕΑ -που συγκροτείται από την κοινή πολιτική συνεργασία των παρατάξεων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ- στην Επιτροπή Δεοντολογίας του άρθρου 22 του σχεδίου νόμου Οικονόμου! Η  θέση αυτή έρχεται σε σύγκρουση, με εκείνη του ΣΥΡΙΖΑ για το σχέδιο, όπως την εξέφρασε την περασμένη Κυριακή στο “Documento” ο πρώην υφυπουργός Λευτέρης Κρέτσος.

Αυτό θυμίζει τα rapid tests και τα εμβόλια! Αν δεν κάνεις rapid tests Θα πρέπει να κάνεις εμβόλιο και αν δεν κάνεις εμβόλιο δεν θα έχεις δουλειά βλάκα υγειονομικέ!!! Χουντάρα made in Greece.

Υπάρχει πλέον ένα κεντρικό πολιτικό ζήτημα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αν συντάσσεται με την άποψη της παράταξης του “Συσπείρωση” για την περίφημη Επιτροπή του άρθρου 22. Η Επιτροπή αυτή, σύμφωνα με το σχέδιο Οικονόμου,  θα εκφράζει τη γνώμη για τις εφημερίδες παραβιάζοντας ευθέως το 14.2 του Συντάγματος που ορίζει πως ο “Τύπος είναι ελεύθερος”. Η δε γνώμη της Επιτροπής θα συνδέεται άμεσα με τη χορήγηση της κρατικής διαφήμισης, επιτρέποντας την οικονομική ασφυξία στα έντυπα που συγκρούονται με την εκάστοτε κυβέρνηση. Θα μπορεί πχ να ελέγχει την “Αυγή” για τον αν τηρεί ή όχι την δεοντολογία -και επί της ουσίας αν είναι απέναντι στην κυβερνητική γραμμή- και στη συνέχεια ο αρμόδιος υπουργός να την κόβει από το μητρώο του έντυπου Τύπου και άρα από την κρατική διαφήμιση. Παράλληλα θα επιβλέπει και ιστοσελίδες, που δεν συμφωνούν με κανένα απο τα δύο κόμματα.

Για να μην υπάρξει αυτό το πρόβλημα έγινε όπως με το ΕΣΡ και τις τηλεοπτικές άδειες. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πήγαν στο ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ. Χουντάρα made in Greece.

Μια παρέα είναι όλοι και ο γύφτος χώρια… Mafia Times.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.