. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Ο κορωναϊός έφυγε μόνος του. Έμεινε πίσω η δουλίτσα των εμβολίων και ο Μικρός Κούλης.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ mRNA ΕΜΒΟΛΙΑ

Ο τρόπος εξέλιξης μιας πανδημίας είναι να ξεκινάει απο μια επικίνδυνη παραλλαγή και να καταλήγει με διαδοχικές παραλλαγές σε λιγότερο επικίνδυνες με λιγότερα προβλήματα υγείας, που μεταδίδονται όμως γρηγορότερα. Αυτό συνέβη με τον κορωναϊό. Μετά την παραλλαγή Άλφα όλες οι παραλλαγές είναι λιγότερο θανατηφόρες και διαδίδονται η μία πιο γρήγορα απο την άλλη.

Τα εμβόλια του Μπουλά είναι εξουδετερωτικά και μειώνουν την ανοσολογική απόκριση του οργανισμού, δημιουργώντας υπόβαθρο για την παρουσία Long Covid κλπ. Είναι μικρής διάρκειας “προστασίας” και δεν προσφέρουν ανοσία αγέλης, κάτι που μόνο εγώ είχα επισημάνει εξαρχής, τα γιατρουδάκια της επιτροπής Τσιόδρα όχι. Επιπλέον στην Ελλάδα ο εμβολιασμός γινόταν πάντα αφού είχε περάσει το κύμα κάθε παραλλαγής, δώρον άδωρον δηλαδή. Αν ρωτήσεις έναν Έλληνα πολίτη ή και δημοσιογράφο

  1. τί σημαίνει “εξουδετερωτικά εμβόλια” (σημαίνει πως δεν προστατεύουν απο τη νόσο και πως είναι άχρηστα)
  2. τη σημασία της παρατήρησης του ADE και κλινικά στην παραλλαγή Άλφα, στις 20 Μαίου του 2021 (υπάρχει δημοσίευση στο CELL)
  3. το γιατί έκανε εμβόλιο ενώ ήξερε πως δεν προστατεύει ούτε εμποδίζει την μετάδοση
  4. τί σήμαινε να μην έχει αναπτύξει o εμβολιαζόμενος μνημονιακή ανοσία μετά 3-4 δόσεις (σήμαινε πως ο τρόπος που λειτουργούσε το εμβόλιο του Μπουλά την εμπόδιζε να αναπτυχθεί)
  5. τί είναι πιο σημαντικό η χρήση μάσκας και οι αποστάσεις ή ο εξαερισμός του χώρου
  6. όσο πιο μεγάλα είναι τα lockdown είναι επιτυχημένα ή σημασία έχει ο σχεδιασμός τους
  7. ποιοί είναι αυτοί που καθορίζουν την στρατηγική για την πανδημία, οι γιατροί ή οι μαθηματικοί επιδημιολόγοι

δεν ξέρει να απαντήσει. Ούτε τα γιατρουδάκια ξέρουν. Οι απαντήσεις δεν συμφέρουν ούτε τις εταιρείες που σιτίζουν τα γιατρουδάκια σε κάθε χώρα κιόλας, για να βγάζουν δημοσιεύσεις να υποστηρίζουν το εμπόρευμα των εμβολίων τους ή να πληρώνουν τηλεοπτικό χρόνο στα κανάλια να διαφημίζουν τον τρόμο και τον θάνατο στον κόσμο. Δεν είναι μόνο η Λίστα Πέτσα, πρέπει να υπάρχει και η Λίστα Μπουλά.

Τα εμβόλια είναι άχρηστα και επικίνδυνα. Ακόμη και τα νανολιπίδια, οι φορείς της mRNA πληροφορίας του εμβολίου του Μπουλά προς τα κύτταρα δεν έχουν βιοσυμβατότητα και αναγκαστικά θα οδηγούν σε φλεγμονές που θα συσσωρεύονται.

Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Δεν είναι αντιληπτό για ποιό λόγο χρειάζεται να γίνει εμβολιασμός για τη παραλλαγή Όμικρον, που είναι ένα απλό κρύωμα. Ένα επικαιροποιημένο εμβόλιο με στόχο την Αλφα και την Ομικρον, θα έχει ή περισσότερες παρενέργειες ή την μισή αποτελεσματικότητα ακόμη και αν δούλευε. Μιλάμε για αλμπάνηδες εμπόρους του θανάτου.

Η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών στην Ελλάδα ευθέως ή με διάφορους εκβιασμούς ή ποινές είχε προφανώς στόχο την εμπόρευση των δηλητηρίων του Μπουλά. Το πιο τραγικό όμως της ιστορίας ήταν η νομική προστασία της επιτροπής για τους εμβολιασμούς απο τον Μικρό Κούλη. Αυτά μόνο στην Ελλάδα της προστασίας της απάτης και της διαφθοράς γίνονται.

ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ TΣΟΠΑΝΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η δουλίτσα με τα εμβόλια ήταν εκ των προτέρων στημένη. Προσέξετε την σύμπτωση.

Πρώτα ο Ηλίας Μόσιαλος έγινε σύμβουλος των Hoaxes που υποκαθιστούν την Ελληνική αστυνομία στα σημεία που δεν έχει δικαίωμα να ελέγξει ή που η ΕΥΠ με προϊστάμενο τον Μητσοτάκη θέλει να κατευθύνει με ποινές στα δίκτυα τα πρόβατα και μετά ο Μόσιαλος έγινε σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα Υγείας. Μετά ήλθαν και τα εμβόλια.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.