. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Απειλές απο την Καμόρα για να διασωθεί ο Ποντικός της ΕΥΠ, που χόντρυνε απο το μέλι

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑΛ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΑ;

Απο την αρχή που έκαναν το ζαβό ΠΘ, έγραφα για καθεστώς Μητσοτάκη. Δεν διαφωνώ με όσα λένε τώρα για τον Ποντικό της ΕΥΠ τα δύο αυτά κόμματα. Δύο χρόνια με κορωναϊό όμως τί έκαναν; Αντιπολίτευση έκαναν ή τον ψόφιο κοριό;

H κυβέρνηση τα έκανε καλά με την πανδημία που τελείωσε με την Αλφα; Tα έκανε καλά με τον εμβολιασμό, τα ειδικά μέτρα και τα άχρηστα και επικίνδυνα εμβόλια που δίνει στον κόσμο; Δεν μπορεί να μη πρόσεξαν πως μοιραζόταν η πίττα για τον κορωναϊό στα ΜΜΕ του Πέτσα. Δεν μπορεί να μη βλέπουν το καθημερινό καραγκιοζιλίκι με τα γιατρουδάκια στα Πρωινά. Δεν μπορεί να μη πρόσεξαν το ασυμβίβαστο της θέσης του Μόσιαλου να αστυνομεύει το Facebook με κάτι bloggers που τους εξομοίωσε με επιστήμονες χωρίς να έχουν ούτε πτυχίο δημοσιογράφου και ταυτόχρονα να συμβουλεύει το ζαβό απο πού θα ψωνίσει εμβόλια; Δεν μπορεί να μην είδαν τίποτα.

Αντιπολίτευση ήταν κάτι φωνές για μονοκλωνικά ή οι δηλώσεις Ανδρουλάκη υπέρ των εμβολίων; Καλή παρέα είναι όλοι.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΜΕ

Ο Μητσοτάκης δεν έκανε έλεγχο απο πού πληρώνονται οι διαφημίσεις στα ΜΜΕ και δεν έχει δώσει καμμία αναφορά για το αν τα δάνεια τους εξυπηρετούνται. Φυσικά και κανείς απο τα κόμματα δεν το ρώτησε στη Βουλή. Παράλληλα η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε πως μόνο πολιτικοί και δημοσιογράφοι δωροδοκούνται απο ξένα κράτη, για αυτό οι παρακολουθήσεις κάνουν καλό στην υγεία!

Όταν απολύεις κάποιον πρέπει να του δώσεις και κάποια αποζημίωση. Ο Μητσοτάκης όμως έκανε το θαύμα και εδώ. Επιτρέπει στα ΜΜΕ να μειώσου τον αριθμό εργαζομένων τους. Τί να σου κάνει και η ΕΣΗΕΑ.

ΟΤΙ ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ

Ο,τι πέτρα και να σηκώσεις μια δουλίτσα με το όνομα του Μητσοτάκη θα βρείς απο κάτω. Δέστε και τι έγινε με τη ΔΕΗ. Ανισομερής κατανομή των δύο δις ευρώ στις εταιρείες ανεξαρτήτως του τρόπου κατασκευής και διανομής της ενέργειας που παρέχουν.

Ο ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

Η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας δεν λειτουργεί. Είναι προφανές.  Έχει διαλύσει τη χώρα o Άχρηστος και όλοι είναι μούγκα στη στρούγκα. Οι παιδεραστές φίλοι του Μητσοτάκη είναι έξω.

Ο Μητσοτάκης είναι παντού! Έχει κάνει την Ελλάδα νούμερο το τσογλάνι. Στέρηση ελευθεριών κάνει σε βήματα και παρακολουθήσεις, παρακολούθηση του διαδικτύου (με ομάδες τρόλς και Hoaxes), με παρακολουθήσεις κινητών κοκ. Τώρα στόχος του είναι να ελέγξει πλήρως την πληροφόρηση στο διαδίκτυο.

ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΪΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ “ΧΑΝΙΑ”

Πρόκειται για το project ELLINIKA HOAXES No.2.

  • Το No 1 αφορούσε το Facebook με κάτι ΝΑΤΟ - τσολιάδες bloggers και έναν επισμηνία που τους έκανε δημοσιογράφους!
  • Το No 2 αφορά την συνολική ενημέρωση του διαδικτύου, που φαίνεται πως και αυτή θα δοθεί προς αστυνόμευση στους “fact checkers” της ΑthensVoice.gr

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΗΜΑ

Αυτό το σχήμα πονάει. Όσο και να αλλάξει το σενάριο στη συνέχεια, το συμπέρασμα είναι ένα, οι σκηνοθέτες δεν πιάνουν μπάζο μπροστά μου…

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.