. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Ο πόλεμος στους αγωγούς μεταφοράς και στις αποθήκες ενέργειας ξεκίνησε. Άμοιρη Ελλάδα.

Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΔΟΘΕΙ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

Χωρίς καμμία προστασία οι αγωγοί μεταφοράς και οι αποθήκες ενέργειας στην Ελλάδα. Δεν είναι μόνο ο Έβρος και τα νησιά που είναι τρύπια. Όλη η χώρα είναι τρύπια.

Δεν υπάρχουν καταφύγια στην Ελλάδα για τη περίπτωση πυρηνικών συμβάντων στην Ουκρανία ούτε καν τα κλασικά.

Δεν υπάρχει σε τίποτα πρόληψη και πρόβλεψη. Τους μιλάγαμε για ΜΕΘ με ECMO επι Πανδημίας και ακόμη και τώρα δεν καταλαβαίνουν τί τους λέμε, κανένα κόμμα. Μιλάμε για 3,000 νεκρούς λιγότερο, χωρίς να λάβουμε υπόψη τα λάθη Τσιόδρα στα ειδικά μέτρα ή τον κακό τρόπο εμβολιασμού (δεν ξέρουν τί τους γίνεται τα γιατρουδάκια) που αύξησαν κατά πολύ τα θύματα του κορωναϊού. Όλα τα κόμματα συμμετείχαν στο θανατικό, όπως έγινε και με τα μνημόνια.

Η δικαιοσύνη, η δημοσιογραφία, η αστυνόμευση του διαδικτύου, η δολοφονία χαρακτήρων, η διαφθορά, το μαύρο χρήμα; Μιλάμε για το απόγειο της σαπίλας στην Ελλάδα.

_ Ζωοποίηση με κοινωνική μηχανική του Ελληνικού πληθυσμού

Η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει ένα ψεύτικο κόσμο πραγματικότητας στον Έλληνα, μέσα απο κακή πληροφόρηση και μείωση ελευθεριών, παραμέτρους που επηρεάζουν την αντίληψη και την λογική των αποφάσεων του για όλα τα θέματα. Επειδή το 99% του πληθυσμού είναι πλέον μειωμένων δυνατοτήτων, δεν σημαίνει πως όσοι μπορούμε πρέπει να αφήνουμε να λέγονται παπαρολογίες για επιτυχίες της κυβέρνησης, όταν η Ελλάδα είναι με το ένα πόδι στον τάφο. Μιλάμε για μια χώρα που δεν φτειάχνει ούτε σουγιά και έχουμε 2022!

Δεν μπορεί όλα αυτά να τα βλέπουμε μόνο εμείς. Αρα μιλάμε για οργανωμένη κατάσταση που προχωράει μέχρι να υπάρξει Εθνική Ήττα.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Οι εκρήξεις στον αγωγό Nord Stream 1 μπορεί να οφείλονται σε κακή διαχείριση του συστήματος ή σε κακό σχεδιασμό του αγωγού. Μια μεγάλη αλλαγή θερμοκρασίας ανάμεσα σε δύο περιοχές του αγωγού, μια δημιουργία ενός κύματος υπερβολικής πίεσης ή μια αστοχία υλικών μπορεί να έχουν επίσης το αποτέλεσμα που είδαμε στην Δανία.

Μπορεί όμως να υπάρχει και εγκληματική ενέργεια. Δεν βλέπω τη Ρωσία να ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο. Απο δω και πέρα πρέπει να γίνουν έλεγχοι στον αγωγό και να υπάρξει συνισταμένη δράση απο το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ γιατί το θέμα είναι πολύ σοβαρό και μπορεί να συνδέεται με εκρήξεις αποθηκών LNG στις ΗΠΑ κοκ.

Σε αυτό το σημείο βλέπουμε την ανάγκη προστασίας των αγωγών φυσικού αερίου, των αποθηκών LNG και των εργοστασίων παραγωγής ενέργειας. Η Ελλάδα και σε αυτό είναι απούσα. Αν εκραγούν οι αποθήκες του LNG στην Ελλάδα, την πρώτη μέρα ενός πολέμου με τη Τουρκία, οι εκρήξεις θα γίνουν ορατές απο το διάστημα.

Ο πόλεμος μεταφοράς και αποθήκευσης της ενέργειας είναι ακόμη στην αρχή του.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.