. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Νησιά Ανατ. Αιγαίου. Ο Μητσοτάκης έκανε πάλι αφοπλισμό. Δεν έκανε λάθος στρατηγικής.

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Ο αφοπλισμός της Ελλάδας δεν ξεκίνησε τώρα. Με πρόφαση τα μνημόνια, έγιναν πολλές οικονομίες στη συνέχεια. Είδαμε στρατόπεδα και αεροδρόμια να κλείνουν, να περιορίζονται οι στόχοι… ενώ έπρεπε να υπάρχει διασπορά. Είδαμε οβίδες και patriots να πηγαίνουν στην Σαουδική Αραβία και να μην επανέρχονται ή να μην αντικαθίστανται. Το ίδιο έγινε και με τα BMP-1 ενώ τα ανατολικά σύνορα της Ελλάδας απο Βορρά μέχρι νότο παραμένουν αφύλακτα. Λάθος και τα ηλεκτρονικά μέτρα που ελήφθησαν. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.

Με τον πόλεμο στην Ουκρανία ο αφοπλισμός  της Ελλάδας συνεχίστηκε. Με 6 μεταχειρισμένα Ραφάλ και με ανικανότητα να κατεβάσεις Τουρκικά  UAV, με τις φρεγάτες στα χάλια τους και ένα υποβρύχιο λιγότερο δεν μπορείς να μιλάς για άμυνα μιας χώρας ούτε στην Αφρική.

Όλοι είδαμε την ανάγκη ύπαρξης ακόμη και παλιών πυρομαχικών στην Ουκρανία. Ο Μητσοτάκης δεν είδε τίποτα! Έδιωξε τα BMP-1 απο τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου στην Ουκρανία, χωρίς να τα αντικαταστήσει προηγουμένως. Στη συνέχεια πήγε να τα αντικαταστήσει με αστυνομικά οχήματα Μ1117 με τη παρουσία Τουρκικών UAV απο πάνω απο το λιμάνι να τα τραβάνε φωτογραφίες την ώρα που αποβιβάζονται! Πολύ στημένο.

Τα Μ1117 είναι αυτοκίνητα με ένα πολυβόλο επάνω, αυτοκίνητα που δεν μπορούν να σταματήσουν μια απόβαση. Ξέρει τι έκανε ο Μητσοτάκης.

Και πού είναι οι άλλοι της Βουλής να το κάνουν θέμα; Πουθενά! Γιαυτό μιλάω για οργανωμένα πράγματα.

ΠΡΟΔΟΣΙΑ και μόνο ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΕΘΑ

Πάλι εγώ ήμουν αυτός που έβαλε στο τραπέζι ΠΡΩΤΟΣ σε συνέντευξη μου με Αμερικανό, το θέμα της ανικανότητας της Ελλάδας να κατεβάσει τα Τουρκικά UAV ή να φτειάξει δικά της UAV.

Στη συνέντευξη μίλησα για την ανάγκη αντιαεροπορικής άμυνας, για UAV και για πυραύλους, για τα δύο βασικά που δεν έχει η Ελλάδα επι χρόνια. Μίλησα και για προδοσία του ΓΕΕΘΑ και δέχτηκα απειλές για μήνυση πως είμαι πράκτορας της ΜΙΤ απο μια Εβραία φίλη της ΜΣΤΕ που είναι  με τη Χρυσή Αυγή. Πόνεσε η αλήθεια.

Δέστε το αποτέλεσμα σήμερα.

Τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου είναι αφοπλισμένα ενώ η Ελλάδα δεν μπορεί να κατεβάσει Τουρκικό UAV. Διαβάστε και αυτό το άρθρο εδώ. Το σχέδιο της αντένας έγινε πραγματικότητα απο Ρωσική εταιρεία 4 μήνες μετά την ανάρτηση και λειτούργησε στην Ουκρανία με τα Bayraktar αλλά όχι στην Ελλάδα, που επι μια 5ετία και βάλε δεν μπορεί να κατασκευάσει UAV, παρόλες τις ευλογίες και τις αναφορές εφησυχασμού περί δήθεν θαυμάτων στην Ελλάδα των τρόλς του Πενταμπόχα (ζήτω νικήσαμε,  έχουμε τους καλύτερους, τα καλύτερα ΑΕΙ κλπ).

Όταν λές την αλήθεια για την Εθνική Άμυνα δεν είσαι πράκτορας της ΜΙΤ και της Μοσάντ. Όταν την κρύβεις ή δεν την αφήνεις να ακουστεί είσαι.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.