. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Η Ελληνική Αμυντική βιομηχανία δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με την Τουρκική ούτε για αστείο

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ

Η Τουρκία ποτέ δεν θα έχει τόσο μεγάλη ευκαιρία να αφαιρέσει Ελληνικά εδάφη.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ Η ΣΗΨΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Έχει γίνει μεγάλο φαγοπότι στο υπουργείο άμυνας, προφανώς με τις πλάτες του ΓΕΕΘΑ και των εκάστοτε Πρωθυπουργών. Πλούτισαν και πλουτίζουν πολλοί απο τις μίζες απο τα εξοπλιστικά και εντός και εκτός Ελλάδας. 

  • Κόλπα με τους προμηθευτές (οι γνωστοί εθνικοί προμηθευτές και εργολάβοι των αντισταθμιστικών)
  • Κακή διαχείριση των δυνατοτήτων (επιδοτήσεις χωρίς μέλλον και δάνεια χωρίς σχέδιο ανάπτυξης)
  • Κακές επιλογές όπλων (οι Βιλαρά δεν κατασκευάζονται καν με τα σωστά υλικά στη Γαλλία)
  • Η Τουρκία έχει F16 με δικά της ραντάρ ΑΕSA απο χρόνια, η Ελλάδα τα αγοράζει τώρα τα AESA για τα F16 της και τα λέει “νέα” F16-Viper.
  • Η Ελλάδα δεν μπορεί να προσγειώσει ένα Τουρκικό UAV με 60 παραβιάσεις του Ελληνικού εναερίου χώρου. Μιλάμε για υβριδικό ισλαμικό κράτος πλέον.
  • Yπαγορευόμενη και η εξωτερική πολιτική της χώρας. Χάρισε μεγάλα κοιτάσματα στην Αίγυπτο ο Δένδιας και ο Βαρδινογιάννης κέρδισε στην Αιγυπτιακή ΑΟΖ κοίτασμα για εκμετάλλευση ενώ στη Σμύρνη έχει ήδη διυλιστήριο! χαχα. Για τον λόγο αυτό και ο Σπίρτζης ο… αριστερός του έφτειαξε γραμμές για να φτάνει το τραίνο στη πόρτα του διυλιστηρίου του στην Ελλάδα! Νάταν μόνο τα εμβόλια στα οποία υπάρχει συμμαχία της ΝΔ και των άλλων κομμάτων. Θέατρο παίζουν.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ

Η χώρα μας δεν είχε ποτέ σχέδιο ανάπτυξης. Δεν έφτειαξε ποτέ υποδομές και χωρίς αυτές αμυντική βιομηχανία δεν μπορεί να υπάρξει, θέλει δεκαετίες αυτό και για να κατασκευαστούν νέας τεχνολογίας όπλα στην Ελλάδα αυτές προαπαιτούνται.

Δέκα μικροί Μήτσοι γύρναγαν πάντα τη μπάλα στα εξοπλιστικά με παρεμβάσεις απο στρατιωτικά και δήθεν πατριωτικά sites όπως το Πενταμπόχα. Τα κονόμαγαν και τα κονομάνε ακόμη.

  • Το “αγοράζω όπλα” για να αντιμετωπίσω τις δηλώσεις Ερντογάν με δανεικά είναι χαμένη υπόθεση.
  • Σε ένα τέταρτο η Ελλάδα θα παραδοθεί στη Τουρκία αν αυτή χτυπήσει με βλήματα ή με πυραύλους τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου. Το ήξεραν πάντα στο ΓΕΕΘΑ. Μια παραίτηση θυμάμαι μόνο! 

ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΥΡΤΙΝΑ *Τριγωνικές σχέσεις

Να ήταν μόνο τα Εξοπλιστικά, τα Εμβόλια και η Ενέργεια; Χαμός γίνεται πίσω απο τις κουρτίνες. Σαν ηλεκτρονικός που είμαι απο κυκλώματα ξέρω.

H αντίστοιχη Στοά Ρ2 στην Ελλάδα, που είναι και η κολυμβήθρα του Σιλωάμ πολλών “αρίστων” στα κυκλώματα “ειδικότητας” ημετέρων, προβοκάρει την αλήθεια με τριγωνικές σχέσεις. Οι δυσκολίες έχουν αυξηθεί όμως απο την αστοχία στις επιλογές του ανθρώπινου δυναμικού και πλέον είναι ανυπέρβλητες. Είναι σε τόση απόγνωση το σύστημα, που έβγαλε με άλλο όνομα απο τον τάφο τη Χρυσή Αυγή και τον Κασιδιάρη!

Σε διεθνές επίπεδο υπάρχει για το παραμύθι, το αναγκαίο για εκφοβισμό του κόσμου αφήγημα ύπνωσης, ο μελλοντολόγος Ηarari που δεν ξέρει απο τεχνολογία αλλά μιλάει για το πώς θα είναι ο κόσμος 3 αιώνες μετά! Εδώ κάνουν τον επιστήμονα οι Hoaxes θα μου πείτε.

Θαυμαστής του Harari είναι και ο Μικρός Κούλης. Η δουλίτσα με τα εμβόλια έδωσε πολλά λεφτά και υπάρχουν αρκετά για να γράψει ο Harari ανυπόστατες επιστημονικά φαντασιώσεις, που με τη βοήθεια των ΜΜΕ του Πέτσα θα περάσουν στην διανοητικά καθυστερημένη και φτηνή απο πλευράς ηθικής Ελλάδα σαν αλήθειες. Παλιά για τα κόλπα αυτά ήταν ο Ιούλιος Βέρν, ο Ισαάκ Ασίμοβ και άλλοι.

Ο Ηarari βρήκε τρύπα στα σαλόνια και χώθηκε. Ο κόσμος χρειάζεται να πίνει μια πνευματική κόκα κόλα. Έτσι κάποιοι εφηύραν τον Harari. Για τα μνημόνια ήταν η Naomi Klein με τη Θεωρία του Σόκ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ;  ΚΟΜΠΙΝΑ, ΚΟΜΠΙΝΑ και ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΝΟ.

Στη δημοκρατία πρέπει να υπάρχει αξιοκρατία, ισονομία, ελευθερία, δικαιοσύνη και όχι μπάχαλο σε όλα τα επίπεδα ή κατάλυση των θεσμών με επικοινωνιακά κόλπα, αποκρύψεις φακέλων στην ΕΥΠ, κανένας έλεγχος κλπ.

Δεν φτειάχνεις επίσης ομάδες στο FB με fake λογαριασμούς με δέκα αλητάκους, απο την ΕΥΠ και με τρόλς της ΝΔ, για να κλείνεις με fake αναφορές στο FB - και ενόψει εκλογών - όσους έχουν άποψη. Θα φας bullying τότε και θα στραβώσει η μούρη σου μόνιμα.

Στις ΗΠΑ και βλέπουν και ξέρουν. Για αυτό ο Μητσοτάκης έτρεχε για αναφορά. Να περισώσει ότι προλάβει. Αλλά μιά του κλέφτη, δυό του κλέφτη και μετά… κούρεμα.

Η ΤΑΞΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΟΡΑΤΗ

Άλλο είναι να έχουμε άποψη και να ακούγεται ελεύθερα και άλλο είναι να μιλάμε όλοι εν χορώ, άξιοι και όχι, ώστε επιλεκτικά απο το σωρό και εύκολα απο τη Στοά Ρ2 να προωθούνται κάποιοι σε θεσούλες στο κύκλωμα της αρπαχτής, για να μένουν στην πολιτική τα ίδια κουφάρια που έφεραν τη χώρα εδώ σαν να μην υπήρχε άλλη λύση.

ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ... Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΕΛΟΣ!

Ο Μπάιντεν το είπε. Η πανδημία τέλος. Ο Πρόφιτ στις ΗΠΑ έγινε αντιεμβολιαστής τώρα και κατά σύμπτωση, μετά τα δύο τελευταία άρθρα μου. Θα πέσει πολύ δικαστήριο στις ΗΠΑ για τα εμβόλια και μετά θα έλθει στην ΕΕ και στην Ελλάδα αν υπάρχει. Το νομικό θέμα της πανδημίας δεν θα μείνει μόνο στα όρια τα ελεγχόμενα απο δήθεν αντιεμβολιαστές νομικούς διεθνώς. Προφανώς.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.