. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Σε μεγάλη απόκλιση απο την κανονικότητα η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Βυθίζεται η χώρα.

ΕΥΛΥΓΙΣΤΟΣ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

  Βλέπουμε:
  1. Εξαγορά συνειδήσεων  για τον έλεγχο της πραγματικότητας
    • Πολιτικοί αιθεροβάμονες, κλακαδόροι, πουλάνε τις ψήφους τους και ψευτοτεχνοκράτες (στην Ελλάδα όποιος ξέρει Office και Google είναι τεχνοκράτης)
    • Δικαστές αργόστροφοι, ελλειμματικοί που δεν τηρούν τα προσχήματα. Στην Ελλάδα ό,τι λάθη έκαναν με τα μνημόνια, τα ίδια επανέλαβαν με τα εμβόλια του Μπουλά. Τους εμπειρογνώμονες και τους μάρτυρες τους έχουν για χρήση, όποτε τους χρειάζονται. Οι δίκες; Αναβολή σε αναβολή μέχρι να πεθάνουν οι μάρτυρες, να χαθούν ή να αλλαξοπιστήσουν.
    • Δημοσιογράφοι και ΜΜΕ για την παραποίηση της αλήθειας και την προπαγάνδα στα πρόβατα. Πολλοί είναι παρανοϊκοί.
    • καθηγητές ΑΕΙ, επισιτιζόμενους. Ο κόσμος των ιατρικών επισκεπτών έγινε μεγαλύτερος επι των εμβολίων, των οποίων το είδος και ο αριθμός άρχισε να αυξάνει!
    • Συνδικαλιστές επισιτιζόμενους
    • Χρήση μασονικών στοών για ανεύρεση εμπίστων για θεσούλες και δουλίτσες. Στην Ελλάδα πολύ χαμηλού επιπέδου και με βρώμικα χέρια. Γνωστό το πουλί της επταετίας και οι τρείς αδελφοί.
    • Χρήση ποινικών για εξουδετέρωση ή εκφοβισμούς ειδικά στις άδειες κλπ
    • ΜΚΟ για να δικαιολογηθούν πολιτικές αποφάσεις και να επιβληθεί κάποιος νόμος μελλοντικά
    • Ανεξάρτητες Αρχές για να μη υπάρχει δημοκρατικός έλεγχος και να βολευτούν συνταξιούχοι “ευδοκίμως” αποχωρήσαντες
    • Αντιπολίτευση σε “τεχνητή” αφασία. Η μασονία στη μικρή Ελλάδα ελέγχει τα κόμματα. Είναι κάτι που διαπιστώνεται και κατά αναλογία, αφού στα ΜΜΕ οι κεντρικοί δημοσιογράφοι είναι όλοι μασόνοι.
  2. Fact – Checkers και Αλητάκοι παντού
    • Διεθνής έλεγχος των ΜΜΕ, κοινωνικών δικτύων και ιστοσελίδων με bloggers ή “ειδικούς” χωρίς ειδίκευση, οπαδούς της μίας αλήθειας και με διεθνή ακόμη νομική κάλυψη ή ανοχή απο την δικαιοσύνη των καταλλήλων στην κατάλληλη θέση
    • Χρήση ωρομίσθιων παρακρατικών του Διαδικτύου, πολλοί εκ των οποίων είναι και μέλη των κομμάτων της εξουσίας ή απλοί πρόσκοποι της ΕΥΠ, στημένα δρώμενα κλπ
    • Στον ΕΟΦ δεν γίνεται φαρμακοεπαγρύπνηση. Την έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρεία!!! Χοχοχο. Ο Μητσοτάκης ξέρει το γιατί.
    • Λεφτά πέφτουν και στις δημοσκοπήσεις. Ο Μητσοτάκης ξέρει το γιατί. Σημασία έχει να περνάει η δική του αρρωστημένη πραγματικότητα.
  3. Παρεμβάσεις του OHE, κάτι σαν τελευταία ευκαιρία, πάρτη ή τη χάνεις…
  4. Έλεγχος του ΠΟΥ μέσω δωρεών της ψευτο elite και για τυποποίηση - νομιμοποίηση της πώλησης φαρμάκων επι μονίμου βάσης πλέον σε κάθε χώρα
  5. Κλιματική αλλαγή, η απάντηση για όλα π.χ. νέες ιώσεις, ανάγκη για μεταλλαγμένα προϊόντα (φυτικά και ζωικά)
  6. Μεταναστευτικό για τη δημιουργία μειονοτήτων και υποβιβασμό της παράδοσης σαν συνεκτικής δύναμης στην κοινωνία
  7. Ένα όραμα για να κοιτάνε όλοι στην κερκίδα... "Great Reset". Πρίν ήταν "Η Θεωρία του Σόκ".

Καμμία σχέση δεν έχει η παγκόσμια elite με αυτό που θα λέγαμε elite. Για Παγκόσμια Συνωμοσία μιλάμε, για Διεθνή Εγκληματική Οργάνωση με ντόπιες συνεργασίες.

Σκεφτείτε τί παρακολούθηση γίνεται στο Facebook. Χοχοχο.

Εργαλεία της παγκοσμιοποίησης:

  1. Κορωναϊός – ψευτοεμβόλια. Αυτό ήταν μια πολύ μεγάλη γκάφα. Δεν περίμεναν ο κόσμος να καταλάβει πρίν ξεκινήσει μια νέα σειρά εμβολιασμών για άλλη ίωση.
  2. Πόλεμος στην Ουκρανία. Και αυτό γκάφα ήταν. Όλοι στην ΕΕ κατάλαβαν πως το παιγνίδι κατά της Μόσχας ήταν κατά των Ευρωπαίων.
  3. Φτωχοποίηση. Και εδώ βλέπουμε την παγίδευση των νέων σε βαριά δάνεια αλλά και στην αποτίναξη της ιδιοκτησίας απο τους μεγαλύτερους. Τάξη φτωχών εργατών.
  4. Κλιματική αλλαγή. Σε λίγο θα δούμε στο τραπέζι εκτός του ενεργειακού και το θέμα των μεταλλαγμένων προϊόντων και φαγητών γενικότερα.
  5. Συνεχής η παραγωγή νέων κρίσεων π.χ.
    • Υγειονομική κρίση. Το θέμα του κορωναϊού μεγιστοποιήθηκε. Όπως εξαρχής έγραψα η πανδημία τελείωσε με την Άλφα. Απο εμένα άκουσαν διεθνώς και εξουδετερωτικά εμβόλια και πως με αυτά δεν υπάρχει ανοσία αγέλης ή για το πρόβλημα της εξασθένησης του ανοσοποιητικού. Οι συστημικοί δημοσιογράφοι σαν γνώση χρόνια μετά απέδωσαν τα εύσημα που ήταν για μένα σε κάποιους συστημικούς του εξωτερικού με ρόλο κατά των εμβολίων εξαρχής ή μετά.
    • Ενεργειακή κρίση, πισωγυρίσματα και καμμία στρατηγική. Εγώ μίλησα πρώτος για τη χρήση των μπαταριών μεγάλης ενέργειας στη χρήση των ΑΠΕ. Είναι δυνατόν να κάνεις πόλεμο στη Ρωσία και να μην έχεις λύσει προηγουμένως το ενεργειακό στην ΕΕ;
    • Επισιτιστική κρίση. Είναι δυνατόν να μη έχεις λύσει το πρόβλημα έλλειψης σιτηρών και λιπασμάτων και να κάνεις πόλεμο στη Ρωσία;
    • Πτωχευτική κρίση (lockdown παντού, αύξηση επιτοκίων στις ΗΠΑ, νέα κόκκινα δάνεια στην ΕΕ κοκ)

Εμβόλια

Χρυσές δουλειές για την Φάρμα απο την εξασθένηση του ανοσοποιητικού λόγω κυρίως των εμβολίων.

Εμβόλια για πούλημα:

    • 4η δόση: Αλφα
    • επικαιροποιημένο: Αλφα - ΒΑ1 - ΒΑ2
    • επικαιροποιημένο: Αλφα - ΒΑ4 - ΒΑ5
  1. Χωρίς την ύπαρξη παραλλαγής Αλφα δεν έχει νόημα ένας εμβολιασμός με εμβόλιο για Αλφα (4η δόση).
  2. Επικαιροποιημένα: Αν η ποσότητα είναι μισή και μισή δόση τότε δεν θα έχει κανένα αποτέλεσμα. Αν είναι μία και μία δόση τότε θα υπάρχουν διπλάσιες παρενέργειες και ταχύτερη εξασθένηση του ανοσοποιητικού. Πολύ σημαντικό πως έχουν δοκιμασθεί μόνο σε ποντίκια!
  3. Απο τη στιγμή που τα παιδιά δεν πεθαίνουν απο κορωναϊό πλην Ελλάδας... δεν έχει νόημα κανένας εμβολιασμός. Το παραμύθι πως εμποδίζεται η διάδοση με τα εμβόλια δεν περνάει πιά.
  4. Ό,τι παρενέργειες παράγουν οι ακίδες απο τον κορωναϊό παράγουν και οι ακίδες απο τα εμβόλια mRNA, που επιπλέον είναι ένα τεχνητός ιός, ένα ξένο σώμα με μικρότερη βιοσυμβατότητα απο τον κορωναϊό! Αφού ο κορωναϊός δημιουργεί προβλήματα στα νεογνά αν η μητέρα είχε ασθενήσει όταν ήταν έγκυος, το ίδιο αναμένεται να δημιουργούν και οι ακίδες εκ των εμβολίων!

Σημειώστε πως

  1. Τα εμβόλια mRNA και τα νέα εμβόλια νανοσωματιδίων είναι εξουδετερωτικά και άρα άχρηστα και επικίνδυνα για οποιαδήποτε ηλικία.
  2. Τα μονοκλωνικά γενικώς είναι ελπίδα στην αρχή μιας ίωσης και κυρίως σε ηλικιωμένους. Σε ανοσοκατεσταλμένους θέλουν ειδική προσοχή.
  3. Έχουν παραληφθεί ήδη εμβόλια για τη ασθένεια των πιθήκων, τη γρίπη και αναμένονται τα νέα εμβόλια της Pfizer για την πολυμιελίτιδα. Σε καλή μεριά.

Πόλεμοι

Χρυσές δουλειές και με τα εξοπλιστικά και τους πολέμους

    • Ξέπλυμα μαύρου χρήματος
    • Πειρατικό φυσικό αέριο και πετρέλαιο

Οι κυρώσεις στη Ρωσία είναι χρήσιμες να εξηγήσουν το τεράστιο χρέος και τα ελλείματα όλων.

Πόλεμος στην Ουκρανία

    • Αφοπλισμός Ανατολικού Αιγαίου με πρόφαση τον πόλεμο. Τυχαίο;
    • Αφοπλισμός και στη Κύπρο. Τυχαίο;
    • Η Ελλάδα συνεχίζει να κάνει κακές επιλογές στην άμυνα. Δεν διαθέτει αεράμυνα και καταφύγια για περίπτωση πολέμου. Τεράστια τα σκάνδαλα στις εξαγορές όπλων.
    • Ενέργεια: Την κακή επιλογή Μητσοτάκη στην Ουκρανία πληρώνει η χώρα. Δεν έχει καμμία προμελέτη για οτιδήποτε. Προφανώς αυτό είναι μέρος του στημένου κόλπου, όπως και η σιωπηλή αντιπολίτευση. Κανείς τους δεν πείθει. Πάμε προς μεγάλη Εθνική Ήττα και Νέα Συρία στο Αιγαίο.
    • ΑΟΖ - Κοιτάσματα: Η συζήτηση για ΑΠΕ έστρεψε αλλού τα βλέμματα. Έφερε το ξεπούλημα της ΑΟΖ και των κοιτασμάτων. Ακόμη και οι φωτιές για ξεκάρφωμα είναι.

Εκβιασμός και Telemarketing πάντα Χέρι-Χέρι

Κάθε μέρα που περνάει είναι εις βάρος του Μητσοτάκη αλλά και των υπολοίπων της Βουλής που παραμένουν απόντες και θιασώτες κάθε τύπου εμβολίων, εγκλωβισμένοι στα δίχτυα της Φάρμα. Θα έλθουν και άλλα εμβόλια εκτός του κορωναϊού λόγω AIDS (εξασθένηση του ανοσοποιητικού). Ήδη έχουν πεί ναι. Ακόμη και ο Κουτσούμπας, ο άλλος φίλος του παιδεραστή Λιγνάδη.

Παρωδία δημοκρατίας. Δεν γίνεται κοινοβουλευτικός έλεγχος!

Δεν είναι τυχαία η απεμπόληση του management μεγάλων τομέων του Δημοσίου σε ιδιωτικές εταιρείες. Για ξέπλυμα μαύρου χρήματος μιλάμε πάλι και για καλύτερη διαχείριση των κρίσεων. Επι Μητσοτάκη αυτή η δραστηριότητα έγινε Βαριά Βιομηχανία. Ο Δημητριάδης με εμπειρία σε offshore ήταν ο καταλληλότερος.

ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ. ΠΑΝΤΟΥ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

Η πληροφόρηση πάντα ήταν ελεγχόμενη και προσδιοριζόταν διαχρονικά με σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ ημετέρων, πολλές φορές χρόνια πριν τα δρώμενα σκηνοθετηθούν και γίνουν γεγονότα.

Ο μόνος πόλεμος που έχει η Ελλάδα είναι αυτός με τον Μητσοτάκη και με τους απατεώνες που τον έβγαλαν ΠΘ. Στις ΗΠΑ τα ξέρουν;

Το φάντασμα της Χρυσής Αυγής ζωντάνεψε ξανά

Ορατό και το Αόρατο παρακράτος

Το Αόρατο παρακράτος έφερε την Χούντα με το ΠΟΥΛΙ της Επταετίας και τη Κύπρο. Το Ορατό είναι κάτι απο ακραίο εθνικισμό ή κάτι απο άκρα αριστερά είτε πρακτοράκια μυστικών υπηρεσιών σε διάφορες εκφάνσεις είτε ειδικοί πράκτορες μέσα σε κόμματα έτοιμοι να καούν.

Το Ορατό παρακράτος είναι μια υλοποίηση του Αόρατου παρακράτους, κάτι σαν τη μετατροπή του φωτός σε μάζα! Παίρνει ένα ρόλο, καίγεται, φεύγει και μετά κάτι άλλο.

Όταν σε μια χώρα εμφανίζεται ένα ΜΜΕ να αναδεικνύει τον Κασιδιάρη σαν σωτήρα σε άνοδο και σαν πρόσωπο εμπιστοσύνης, που εκτός απο κραυγές δεν έχει τίποτα άλλο να παρουσιάσει, τότε βλέπεις πως στο Ορατό παρακράτος συμμετέχουν και ΜΜΕ. Μιλάμε για κύκλο δυσωδίας που δείχνουν πρός Αχαρνών Γωνία. Στις ΗΠΑ τα ξέρουν;

Βόλεμα ημετέρων πάντα

Έχουν μείνει και κάποιοι “δικοί μας” του συστήματος χωρίς σύνταξη… Με την απλή αναλογική θα βολευτούν και αυτοί στη νέα Βουλή. Και στη μή αλλαγή του εκλογικού νόμου απο τον Μητσοτάκη συναλλαγή υπάρχει.

Καλόν ύπνο.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.