. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Προς διάλυση η ΕΕ. Σε ήδη στημένο σκηνικό η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.

ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΗΝ ΕΕ

  • Ενεργειακή κρίση - φτώχεια
  • Επισιτιστικό - φτώχεια
  • Παρενέργειες εμβολίων - φτώχεια
  • “Κλιματική αλλαγή” – ενεργειακό, σίτιση, επιλογή καυσίμων
  • Ένοπλες εθνοτικές συγκρούσεις παράνομων μεταναστών – διάλυση δομών

Μια συλλογή τόσων προβλημάτων που δημιουργήθηκε σε βήματα και που δεν επιλύονται ωθούν στη διάλυση την ΕΕ. Το ευρώ δεν μπορεί να πέφτει για πάντα.

  1. Δώστε μου μια κρίσιμη τιμή.
  2. Πότε θα τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία;

Αυτά τα δύο πάνε παρέα.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΚΑΥΣΗ

Τεχνική ανάλυση της κίνησης των επιτοκίων των Ελληνικών δεκαετών ομολόγων δείχνει επερχόμενη κρίση στην Ελλάδα μέσα στο 2023, εκεί που η μπλε γραμμή των επιτοκίων θα συναντήσει την κόκκινη διακεκομμένη, κάπου στο 6 ή στο 7.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΕΛΦΙΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΝΔ

Θεωρώ και κουτό και επικίνδυνο να ακούω προτάσεις να αναλάβει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας η ‘Ολγα Κεφαλογιάννη, η Κεραμέως ή η Ντόρα Μπακογιάννη. Τέτοιες επιλογές είναι ανισοβαρείς ως προς τις ανάγκες της χώρας. Ο Μητσοτάκης όμως πρέπει να αντικατασταθεί στη ΝΔ και ως αρχηγός και ως πρωθυπουργός.

Ο Δένδιας καλύτερα να το ξεχάσει. Απέτυχε στην εξωτερική πολιτική. Το 2019 μίλησε για συνεκμετάλλευση στα κοιτάσματα σε όλα τα πλάτη με τη Τουρκία ενώ ο Αβραμόπουλος που πέρασε με την Ντόρα τον Τουρκικό ΤΑΠ χωρίς ενοίκιο απο την Ελλάδα ήθελε μέχρι και επικαιροποίηση του μνημονίου Παπούλια – Γιλμάζ στο Αιγαίο! Ο Σχοινάς της ΜΣΤΕ ούτε για πλάκα.

Το καλύτερο είναι να ανοίξει η θέση του νέου αρχηγού και νέου πρωθυπουργού και να υποβάλουν για αυτή και εξωκομματικά στελέχη, τα οποία να κληθούν να παρουσιάσουν δημόσια τις απόψεις τους. Με τη μέθοδο των διορισμών φτάσαμε στην Μεγαλύτερη Εθνική Ήττα της Χώρας, στον Ζωντανό Θάνατο, στο Τσογλάνι.

Τί περίεργο! Αυτό που είπε ο Κωστάκης Καραμανλής "πως αετός γεννιέσαι, δεν γίνεσαι", το έχω πεί και εγώ.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ;

Τι εννοείται με τον όρο “Εθνική Ανάγκη”;

Έχει σκεφτεί κανένας πως σε περίπτωση Εθνικής Ανάγκης ο Μικρός Κούλης μπορεί να μείνει κατά το Σύνταγμα Πρωθυπουργός και μετά την τετραετία;

ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ

  • H Ρωσική εμπλοκή. Ο ισχυρισμός του Μητσοτάκη περί ρωσικής εμπλοκής στα ελληνικά πολιτικά πράγματα, καταρρίπτεται από τις ίδιες τις ενέργειες των ΗΠΑ. Αποδεικνύεται ότι είναι αδίστακτος ψεύτης και ότι μπορεί να επιχειρήσει ακόμα και ενέργειες που προσβάλλουν την δημοκρατία και το πολίτευμα, όπως αυτή με την χάλκευση της εκλογικής διαδικασίας με πρόσχημα την ασφάλεια έναντι της ρωσικής απειλής, προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία. Η αλήθεια λοιπόν σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, είναι ότι πριν την επίσημη ανακοίνωση του State Department, είχε προηγηθεί λεπτομερής ενημέρωση όλων των χωρών που αποτελούν στόχους στις ρωσικές “παρεμβάσεις”, από τις διπλωματικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Ο αριθμός των χωρών που ενημερώθηκαν για το θέμα, αγγίζει τις 100. Στις οποίες όμως δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα!
  • Έξυπνοι μετρητές. O Μητσοκονομάκης ανακάλυψε μια ακόμη νέα δουλίτσα, τους έξυπνους μετρητές. Νομίζω τους προαγόρασε. Κάπου 7,5 εκατομμύρια κομμάτια είναι. Μια χαρά!
  • Pfizer. Νέο εμβόλιο της Pfizer για τη “μηνιγγίτιδα”.

Τώρα που άνοιξαν και άλλο οι δουλίτσες να φύγει ο Μητσοτάκης; Συγκυβέρνηση και άν θέλουν! Οι πολυμυελίτιδες, η αρρώστια των πιθήκων και οι παιδικές ηπατίτιδες απο τα εμβόλια είναι λεπτομέρειες.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.