. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Στα κόλπα της Στοάς Ρ2 ο φόνος χαρακτήρων για να μείνουν στη προσκήνιο οι χαφιέδες της


ΠΟΛΕΜΟΣ ΦΑΤΡΙΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΠΕΣΜΕΝΟ ΣΕ ΞΕΡΑ

Γίνεται διαχρονικός πόλεμος κατά ορισμένων προσωπικοτήτων εκτός Ελλάδας για να μένουν στη δράση στην Ελλάδα τα ξεφτέρια της ΜΣΤΕ και να πιάνουν θέσεις ισχύος στα ΑΕΙ, στη Δικαιοσύνη, στην Αστυνομία, στη Βουλή κοκ.

Στις ΗΠΑ ξέρουν για αυτούς τους διωγμούς; Μάλλον ναί. Γιαυτό δουλεύουν ψιλό γαζί όσους πάνε εκεί να πουλήσουν ποιότητα, πολιτισμό, νομιμότητα και διεθνές δίκαιο! Τους έχουν για να γελάνε.  

_ Η σειρά της Κύπρου για δεύτερη φορά

O Mητσοτάκης στις ΗΠΑ συμφώνησε τον αφοπλισμό της Κύπρου και μάλλον τη σιωπηλή στήριξη στον Ερντογάν στη προσάρτηση του ψευδοκράτους της Κύπρου, όλα σε συμφωνία με το Ισραηλιτικό λόμπι των ΗΠΑ. Πάμε στοίχημα; 

ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ

Η Ελλάδα έχει γίνει μια χώρα στην οποία το σύνταγμα έχει γίνει κουρέλι και οι θεσμοί δεν λειτουργούν. Η Επιτροπή διαφάνειας της Βουλής υπάρχει για φιγούρα. Όλα τα κόμματα της Βουλής και η Δικαιοσύνη στήριξαν τα πειραματικά σκευάσματα όπως έκαναν με τα μνημόνια.

_ Τα ΜΜΕ παραμένουν ένας κουβάς με άπλυτα

Στην ΕΣΗΕΑ που ελέγχεται απο τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ δόθηκε απο τη κυβέρνηση περίεργος ρόλος, που αφορά τον έλεγχο όσων λένε ΜΜΕ και ιστοσελίδες. Αυτό μυρίζει μελλοντικά συγκυβέρνηση.

Η ύποπτη ΕΣΗΕΑ δεν έχει ελέγξει ακόμη τις καταγγελίες μου για τη γνωστή συνέντευξη μου στον ΑΝΤ1, βλέπετε εδώ και εδώ, την οποία είδαν πάνω απο μισό εκατομμύριο Έλληνες. Και το ΕΣΡ απόν. Η ΕΕΤΤ παρέα με τους αλητάκους κοκ.

Όταν ένας πολίτης δεν μπορεί να ελέγξει το κράτος, τότε δεν υπάρχει κράτος για κανένα. Υπάρχει εγκληματική οργάνωση.

_ Πότε η Ελλάδα κήρυξε τον πόλεμο στη Ρωσία, χωρίς να το ξέρει η Βουλή;

Τρέλα και Παράνοια κάθε μέρα.

_ H Ρωσία δεν είναι εχθρός της Ελλάδας

Την έκαναν εχθρό οι πατσαβούρες της οργάνωσης που με ψέματα εμβολίασε τον κόσμο στην Ελλάδα, αυτής που διαχειρίστηκε λάθος το θέμα της Ουκρανίας με αποτέλεσμα όλος ο κόσμος να φοβάται τις εξελίξεις για πυρηνικά χτυπήματα μετά την ανακοίνωση των Ρωσικών δημοψηφισμάτων στην Ουκρανία. Τα Ρωσικά δημοψηφίσματα σίγουρα θα επιταχύνουν το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία.

_ Με τόσα που συμβαίνουν η διάγνωση Μπάγκντι έχει βάση

Κοροϊδεύουν όπου πάει τον Μητσοτάκη και αυτός νομίζει πως έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα! Μάλλον οι πολλοί εμβολιασμοί που έχει κάνει φταίνε. Αγκαλίτσες και φιλιά και απο πίσω τραλαλά.

_ Η Ελλάδα δεν έχει επιστήμονες

Ένα  αιώνα πίσω απο την Ιαπωνία είναι. Το βλέπουμε συνέχεια και σε όλα τα επίπεδα. Όπου χρειάζεται σοβαρή και επαρκής πραγματογνωμοσύνη δεν υπάρχει. Η λαμογιά βασιλεύει.

_ Κέντρο ξεπλύματος χρήματος και συσσώρευσης απατεώνων η Ελλάδα

Η χώρα μας λειτουργεί με εισαγόμενους και με εγκάθετους της κυβέρνησης στα ΜΜΕ συν ομάδες στο διαδίκτυο που αναλαμβάνουν τον εξανδραποδισμό των αντιπάλων συν τις παρακολουθήσεις χιλιάδων πολιτών, για να γίνει ένα παιγνίδι μεταξύ μας μέσω της ύπαρξης μιας τεχνητής αλήθειας διαμορφωμένης σε ένα τεχνητό κόσμο, που δεν μπορεί να υπάρξει γιατί δεν προέκυψε μέσα απο καταστάσεις ισορροπίας αλλά μέσω ασταθών καταστάσεων που χαρακτηρίζονται απο ΠΑΡΑΝΟΙΑ, ΦΑΣΙΣΜΟ και ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ. Γιαυτό δεν βγαίνει και τίποτα. Ορμάνε, τρέχουν, κουτουλάνε και πέφτουν.

_ Και γιατί συμβαίνουν όλα αυτά;

Το σύστημα πληροφόρησης, τα συνεχή και διαρκή επικοινωνιακά κόλπα, οι ψεύτικοι χαρακτήρες, οι διαβολές της πραγματικότητας, οι εκβιασμοί που γίνονται συνήθεια και μετά αποδοχή, οι παρακολουθήσεις πολιτών, η δωροληψία, οι υποχρεωτικότητες που αυξάνουν, οι επιβαλλόμενες αλλαγές στον τρόπο σκέψης, τα κακά πρότυπα στα ΜΜΕ οριοθετούν τον χώρο ανάπτυξης λογικής και τις δυνατότητες σκέψης. Ο Έλληνας γίνεται πιο ηλίθιος.

Ο Έλληνας δεν υπάρχει στη λίστα με τα υψηλότερα IQ πολιτών του κόσμου αλλά πιστεύει πως είναι ο πιο έξυπνος λαός (!) και ότι η Ελλάδα έχει τα καλύτερα Παν/μια (!) ενώ στη χώρα δεν κατασκευάζεται ούτε καθρέφτης!

Η ψυχασθένεια και η ηλιθιότητα βασιλεύει σε όλα τα επίπεδα. Πως θα υπήρχαν άλλωστε τόσοι άπραγοι μέσα στη Βουλή!

_ Πολύ κακή η αστυνόμευση και στο διαδίκτυο

Διακρίνω μεγάλη διαφθορά στην Αστυνομία και στην “Υπηρεσία” Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που μοιάζει περισσότερο με υπηρεσία προστασίας ημετέρων της κυβέρνησης. Φαίνεται πως έχει παρεισφρήσει εκεί η Χρυσή Αυγή. Κλείνουν σε πολλά τα μάτια τους.

Στη φωτογραφία ο Γενικός Γραμματέας της ΜΣΤΕ και φίλος της ΝΔ Κοσμάς Πεντάκαλος, μαζί με φίλες της Χρυσής Αυγής και με αστυνομικούς. Δημόσια πρόσωπα όλοι και όλες.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.