. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Οργανωμένη παρακολούθηση, αστυνόμευση και κυνηγητό στο διαδίκτυο απο το Μητσοτάκη

Α. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Δεν ήταν μόνο η συνεργασία της κυβέρνησης με τη ΜΟΣΣΑΝΤ που εργαζόταν χωρίς έλεγχο στην Ελλάδα χρησιμοποιώντας το Predator και το Pegasus για να κατασκοπεύει Έλληνες πολίτες με την ανοχή του Μητσοτάκη. Υπάρχει και η οικογενειακή παράδοση...

Η παρακολούθηση και παράνομη αστυνόμευση της κυβέρνησης φαίνεται να εμφανίζεται και σε άλλα επίπεδα. Δεν είναι μόνο η περίπτωση Ανδρουλάκη, είναι γενικό το κακό.

Α1. ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΑΝΤΙ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ και ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Πράγματι υπάρχουν πολλές υπερβολές κατά των εμβολίων. Ο λόγος που συμβαίνει είναι η κακή πληροφόρηση και η παραπλάνηση στον πολίτη, γενικώς και χάριν των πωλήσεων. Αυτό δεν κάνει ειδικούς τους Hoaxes να απαγορεύουν την έκφραση γνώμης σε επιστήμονες όπως εγώ εκτελώντας διαταγές του καθεστώτος Μητσοτάκη του Αρχικοριού της ΕΥΠ.

Θα παίζουμε με την πλέμπα της ΕΥΠ του Μητσοτάκη ή θα δούμε ποιοί φταίνε για το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας που χάρι σε μια φούχτα απατεώνες τηλε-ειδικούς συνεχίζεται;

Οι Ηoaxes ούτε δημοσιογράφοι είναι ούτε ερευνητές. Άλλο ο έλεγχος γεγονότων και άλλο ο έλεγχος επιστημονικών απόψεων. Στο δεύτερο κάνουν συνέχεια λάθη ή μήπως το κάνουν επίτηδες; 

Το αφεντικό τους ο Μόσιαλος δεν ξέρει απο αυτά. Είναι άσχετος. Υφάκι και παραμύθι στα ΜΜΕ πουλάει ο τηλεαστέρας. Για ανοσία αγέλης σας μίλαγε ο “καθηγητής” του  LSE και με βάση αυτό ο Μητσοτάκης έβαλε τους πάντες να κάνουν εμβόλιο. Έκανε λάθος όμως ή είπε ΨΕΜΜΑ.

Ανοσία αγέλης δεν μπορεί να υπάρξει για εξουδετερωτικά εμβόλια όπως ΜΟΝΟ ΕΓΩ στην Ελλάδα είπα ΜΟΝΟΣ και ΠΡΩΤΟΣ πριν ξεκινήσει ο εμβολιασμός. Ήταν γνωστό εξαρχής αυτό σε όσους ασχολούνται με τη μαθηματική επιδημιολογία, την επιστήμη που καθορίζει τη στρατηγική κατά της πανδημίας. Στο τέλος το παραδέχτηκαν και τα γιατρουδάκια της επιτροπής Μητσοτάκη-Μπουλά πως ανοσία δεν μπορεί να υπάρξει. Η επιτροπή έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί.

Αυτό είναι και ΑΝΤΙ επιστήμη και έκανε και κακό στην κοινότητα.

Α2. ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΣΙΑΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ HOAXES

Αστυνόμευση του διαδικτύου απο τους Ηoaxes του Μόσιαλου, με τον Μόσιαλο να είναι σύμβουλος για τα εμβόλια του Αρχικοριού!!! Απορώ πως δεν το πρόσεξε κάποιος απο τα κόμματα εντός και εκτός Βουλής. Μεγάλο σκάνδαλο. Να προσθέσω πως απο τις αναλύσεις και την εμπειρία μου προκύπτει πως οι Hoaxes του Μόσιαλου έχουν φτειάξει ομάδα ανωνύμων στο FB, που επιτίθεται σε όσους έχουν άλλη άποψη για τα ψευτοεμβόλια του Μπουλά. Η ομάδα αυτή έχει προστασία, μια προστασία που μόνοι οι Ηoaxes, η κυβέρνηση και το παρακράτος  μπορούν να δίδουν.

Α3. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΕΓΚΥΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΒΑΛΑΝ

Εργολαβία των Hoaxes είναι να αποδεικνύουν πως ότι λέγεται κατά των εμβολίων είναι ψέμμα. Δικαιοδοσία να κρίνουν επιστημονικές απόψεις όμως δεν έχουν, γιατί δεν έχουν τα τυπικά προσόντα. Ας περιοριστούν στην ειδικότητα του blogger. Για τα άλλα χρειάζονται πτυχία και δεν έχουν.

Όσα λένε οι Hoaxes με τις ευλογίες του Αρχικοριού Μητσοτάκη για το θέμα των εμβολιασμένων εγκύων που απέβαλαν κατά όσων ανέβασαν το θέμα είναι ΛΑΘΟΣ και στόχο έχουν να καλύψουν την αδιανόητη πρόταση της Γκαγκά για εμβολιασμό των εγκύων, αφού

  1. Είναι λογικό να συγκεντρώνονται ακίδες του εμβολίου με διάφορους μηχανισμούς στον πλακούντα των εγκύων γυναικών, όπως συμβαίνει και με τις ακίδες του Covid-19.
  2. Κάθε έρευνα αυτού του τύπου είναι ξεχωριστή περίπτωση αλλά δεν παύει να δείχνει τον κίνδυνο για τις εγκύους, που πρέπει να αποφεύγουν τον εμβολιασμό, γιατί μιλάμε α) για πειραματικά εμβόλια β) για λάθος τρόπο παρουσίαση και ερμηνεία των στατιστικών δεδομένων και γ) για μη ολοκληρωμένες μελέτες.

Θα πιστεύατε έναν blogger, που δεν είναι ούτε δημοσιογράφος ούτε ειδικός στο θέμα, ένα “καθηγητή” που σας έβαλε να κάνετε εμβόλια με το ζόρι με ένα αποδεδειγμένο ΨΕΜΜΑ που σας επαναλάμβανε απο τα ΜΜΕ επι 7 μήνες ή εμένα; Εσείς αποφασίζετε.

Β. ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ  

Είδαμε και μια εταιρεία την οποία κανείς δεν ξέρει, αλλά ανήκει και αυτή στο πρώην στέλεχος της CIA και συνιδρυτή της Palantir, Peter Thiel, τον οποίο η κυβέρνηση είχε φέρει το 2020 και του είχε παραδώσει τα προσωπικά δεδομένα εκατομμυρίων πολιτών, η εταιρεία ClearView AI,  τιμωρήθηκε από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) με πρόστιμο 20 εκατ. ευρώ για φακέλωμα εκατομμυρίων Ελλήνων! Άργησε πολύ όμως αυτή η καταδίκη και έγινε αφού είχαν καταγραφεί οι πάντες. Αρα καταδίδει και πουλάει υπηρεσίες ο Αρχικοριός.

Δεν αποκλείω την εμπορική κατασκοπία απο τον Αρχικοριό του Μαξίμου ή τη προσφορά προσωπικών δεδομένων για εκβιασμούς, υπηρεσιών κλπ σε τρίτους, ιδιώτες, CIA, Μοσάντ ή άλλες μυστικές υπηρεσίες με το αζημίωτο. Δεν αποκλείεται να προσφέρει και προστασία ο Αρχικοριός του Μαξίμου ή να πουλάει προνόμια σε εταιρείες με το αζημίωτο. Και αν τον ελέγξει κάποιος, ξέρει αυτός, υπάρχει το απόρρητο. Ξέρει ο Μητσοτάκης και η Αμερικανική του “επικοινωνιακή” ομάδα απο σενάρια.

Β1. 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΚΑΙ ΜΑΦΙΑ

  • Ιδιότυπη ασυλία στο διαδίκτυο εμφανίζουν πολλοί δημοσιογράφοι της αντιεμβολιαστικής πλευράς, που δεν τους ακουμπάει κανένας παρότι είναι κατά των εμβολίων. Αυτό ακούγεται περίεργο. Δεν είναι. Πρόκειται για προβοκάτσια της Λίστας Πέτσα ή για πρακτοράκια που μόλις μπήκαν στην ΕΥΠ. Μέσα στους υγιείς αντιεμβολιαστές που έχουν μια εμπεριστατωμένη επιστημονική παρουσία υπάρχουν και πολλοί που δεν ξέρουν τί λένε. Αυτών την προώθηση στην επιφάνεια έχουν αναλάβει οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι. Στόχος να δημιουργούν χάος και να μην ακούγονται στο μέγιστο της φωνής τους όσοι έχουν εμπεριστατωμένη άποψη.
  • Η ταύτιση των σοβαρών αντιεμβολιαστών με την υπερδεξιά ήταν ένα ακόμη επικοινωνιακό κόλπο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που με το ζόρι έβαλε 80% του λαού να κάνει εμβόλιο, με στόχο να τους κάνει μελλοντικούς ψηφοφόρους της σοβαρής Νέας Δημοκρατίας που τους έσωσε με τα εμβόλια, που είναι άχρηστα και επικίνδυνα.
  • Στην αντιπολίτευση κατά των εμβολίων εμφανίζονται 7 συγκεκριμένα άτομα που δεν χτυπιούνται απο το σύστημα, γιατί απλά είναι του συστήματος και προωθούνται απο αυτό π.χ. Κούβελας, Φαρσαλινός, Γάκης, Βόβολης και άλλοι. Τι περίεργο; O Βαρδινογιάννης τα παίζει τα πρόσωπα αυτά στο Star ενώ τα profile τους στο FB δεν κόπηκαν ποτέ απο τις μπατσόλες της ΕΥΠ που το παίζουν επιστήμονες χωρίς να έχουν πτυχίο, συκοφαντώντας επιστήμονες για να περάσουν τους περιορισμούς στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών των αφεντικών τους, που είναι στην συμμαχία του Μπουλά, στην παρέα όλων της Βουλής δηλαδή αλλά και της Εκκλησίας!
  • Ο Μητσοτάκης δημιούργησε επιτροπές να του δίνουν αυτό που θέλει να ακούσει για να κάνει δήθεν τεχνοκρατική πολιτική. Δημιούργησε δηλαδή νομιμοποίηση μέσα απο ανθρώπους του συστήματος, που ήταν ήδη στην κατάλληλη θέση. Αυτό αφορά την επιτροπή για το εμπόριο των εμβολίων, την επιτροπή καταγραφής κινδύνων για τη διάδοση πιθανής ραδιενέργειας απο την Ουκρανία, την επιτροπή για την εξωτερική πολιτική και πολλές άλλες.
  • Καμμία σχέση η επιστημονική ελίτ με την επιστημονική ελίτ κατά Μητσοτάκη. Για σιτιζόμενους μιλάμε.
  • Η ομοφωνία τη Βουλή σε μνημόνια, σε εμβόλια και σε Ουκρανία είναι μια πολύ ύποπτη κατάσταση, που μπορεί να οδηγήσει κάποιον να μιλήσει για εγκληματική οργάνωση μέσα στο κράτος, για ένα είδος Στοάς Ρ2 που δουλεύει τον λαό και τα κονομάει, για ένα παρακράτος με πλάτες σε διεθνές επίπεδο.
  • Καμμία αντίρρηση στη κυβερνητική χούντα δεν μπορεί να περάσει ή να προβληθεί απο τα κοινωνικά δίκτυα. Ειδικοί πράκτορες σε αυτά έχουν υποκαταστήσει την αστυνομία, που δεν θα μπορούσε να νομιμοποιήσει το παιγνίδι μαγισσών που κάνουν. Πρόκειται για τη χειρότερη μορφή χούντας που έχει εμφανισθεί στην Ελλάδα.
  • Η δικαιοσύνη δεν μπορεί να βγεί έξω απο το πρόβλημα. Και τα μνημόνια θεώρησε συνταγματικά και την υποχρεωτικότητα των εμβολίων (στην Ιαπωνία δεν υπάρχει υποχρεωτικότητα ούτε σε εμβολιασμό ούτε σε ειδικά μέτρα απο το σύνταγμα, ακόμη και για γιατρούς που λόγω υπερβολικής πίεσης το έκαναν όσοι το έκαναν)!
  • Η δικαιοσύνη με το να καθυστερεί τις δίκες ή να καθυστερεί να τελεσιδικεί σε υποθέσεις δίνει χρόνο στην εξαφάνιση στοιχείων απο τη δικογραφία, στην απόσυρση μαρτύρων (ακόμη και φόνων), στην αλλαγή καταθέσεων κοκ. Τραγική περίπτωση αυτή του γκόμενου Λιγνάδη που με 12 χρόνια καταδίκη για βιασμό παιδιών βγήκε απο την φυλακή ή αυτή της αθώωσης  του φίλου του Μικρού Κούλη Γεωργιάδη (καταδικασθέντα για παιδεραστία στο εξωτερικό) σε Ελληνικό δικαστήριο με τη σύμπραξη δύο στελεχών της ΝΔ, της Μισέλ Ασημακοπούλου που έγινε ευρωβουλευτής και του Κυρανάκη.

Αυτός που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου είναι ο δολοφονηθείς δημοσιογράφος Καραϊβάζ αλλά και ο γνωστός Μένιος που έδειξε στιγμιότυπα της διαφθοράς στο Μαξίμου αρκετά για κάποιον έμπειρο να εκτιμήσει την κατάσταση.

Β2. EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΥΛΗΣ 

Γ. ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΥΓΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΥΛΗ

Έχοντας τον έλεγχο της εξεταστικής η ΝΔ είναι δεδομένο πως η όλη υπόθεση των παρακολουθήσεων απο τον Αρχικοριό θα πέσει στα μαλακά. Σενάρια θα βρεθούν για να θολώσει το τοπίο και να την κοπανήσει. Το παιγνίδι των παρακολουθήσεων όμως κάηκε, ένα απο τα πιο σημαντικά της μεταπολίτευσης αφού παίχτηκε απο πολλούς.

Γ1. Επιτροπή Θεσμών και διαφάνειας. Μιά απο τα ίδια. Παρανομία αγάπη μου!

Δ. ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΛΗ ΤΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗ

Είναι πλέον ένα περιφερόμενο ζόμπι στο Μαξίμου με ένα κατάλογο ανωμαλίας που θα τον κυνηγάει πάντα. Ο,τι κάνει φαίνεται και ό,τι έχει κάνει θα συζητιέται για χρόνια. Είναι πλέον υπο απόσυρση. 

Μικρός Κούλης ήταν Μικρός Κούλης θα μείνει, όπως είπε μεταφορικά και ο Κωστάκης Καραμανλής. Ακολουθεί η Κωλοτούμπα ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ.

Ε. ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ (Update 11.9.22)

Τελικά ποιός λέει την αλήθεια; Δεν λειτουργεί τίποτα στη χώρα. Και το χειρότερο κανείς δεν μαθαίνει για πιο λόγο κατηγορείται ο Ανδρουλάκης!

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.