. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Ασθένειες και παρενέργειες απο εξασθένηση του ανοσοποιητικού λόγω εμβολίων

ΑΥΞΗΣΗ ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΛΟΓΩ mRNA ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Παρατηρείστε την παχιά πράσινη γραμμή της γραμμικής αύξησης του αριθμού των θανάτων πως αποκλίνει απο τη κανονική μπλε, την περίοδο της πανδημίας. Στην Ελλάδα υπάρχει μια σκόπιμη συσκότιση στο θέμα.

Δεν φταίει η κλιματική αλλαγή για αυτό το αποτέλεσμα. Σε δύο χρόνια η αλλαγή αυτή είναι πολύ μικρή για να έχει τέτοιο αποτέλεσμα στην αύξηση των ιώσεων. Αυτό το κουτό αφήγημα δεν περνάει.

Η μόνη φανερή αλλαγή στον πληθυσμό είναι ο ΣΥΝΕΧΗΣ εμβολιασμός, που προκάλεσε την εξασθένηση του ανοσοποιητικού της αγέλης (AIDS) και τη απορρύθμιση των ισορροπιών στους ανθρώπινους οργανισμούς. Το εμβόλιο είναι αυτό που έρχεται σε άμεση επαφή με το αίμα και όχι τα lockdown. Και lockdown άλλες χώρες έκαναν και άλλες όχι. Οι θάνατοι και εκεί αυξήθηκαν.

Προφανώς τα θύματα απο κορωναϊό είναι πολύ λιγότερα απο τα θύματα με κορωναϊό για κάθε Απρίλη κάθε έτους στην Ιαπωνία. Το γιατί επιλέξαμε τον μήνα Απρίλιο είναι προχωρημένο μάθημα.

* Ο “καθηγητής” Μόσιαλος δεν ξέρει απο Στατιστική. Απο Διαφήμιση Εμβολίων και Αστυνόμευση στο διαδίκτυο ξέρει. Προφανώς.

ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ mRNA ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ 4η ΔΟΣΗ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ. 

Στον Πίνακα βλέπετε πρόσφατα δεδομένα απο το Δημαρχείο της πόλης Ηamamatsu, μια μεσαίου μεγέθους Ιαπωνική πόλη.

Πόλη Ηamamatsu. Δείγμα απο 50,142 άτομα ΟΛΑ PCR θετικά, περίοδος 1.1.2022- 28.7.2022. Είναι επίσημα δεδομένα. Παρατηρείστε στον πίνακα, σε επιβεβαιωμένα δεδομένα με PCR, πως δεν υπάρχει σημαντική και αξιοποιήσιμη διαφορά σε καμμιά στήλη συμπτωμάτων ανεξαρτήτως αριθμού δόσεων. Δεν υπάρχει επίσης διαφορά σε κάθε στήλη απο δόση σε δόση ανάμεσα στα ποσοστά.

Στο σχήμα φαίνεται το διάστημα συλλογής των παραπάνω δεδομένων (κόκκινη περιοχή) σε σχέση με τα νέα κρούσματα στην Ιαπωνία.

Ερώτημα: Τα εμβόλια είχαν αποτέλεσμα στην αντιμετώπιση της πανδημίας αυτή τη περίοδο ή ήταν ΑΧΡΗΣΤΑ;

Απάντηση: Ήταν ΑΧΡΗΣΤΑ. Δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα και μάλιστα ούτε με την 4η δόση.    

Αυτή η ανάρτηση δεν άρεσε στο Facebook του Μπουλά. Χαλάει το αφήγημα της αποτελεσματικότητας των mRNA εμβολίων. Χαλάει τη συμφωνημένη δουλίτσα.

ΑΚΙΔΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ και ΑΚΙΔΕΣ ΙΟΥ

Ότι πρόβλημα – παρενέργειες παράγουν στον άνθρωπο οι ακίδες του κορωναϊού παράγουν και οι ακίδες των εμβολίων, οι οποίες τους μοιάζουν. Συνεπώς ξέρεις τι πρέπει να περιμένεις. Προφανώς.

Στις φλεγμονές δρα περισσότερο ο 2ος και ο 3ος μηχανισμός ADE. Να σημειώσω ξανά πως τα νανολιπίδια που μεταφέρουν το mRNA στο κύτταρο δεν έχουν βιοσυμβατότητα και πιθανόν και αυτά να προκαλούν φλεγμονές.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΞΕΡΕΙΣ…

Υ. Πρίν ξεκινήσει ο εμβολιασμός θα υπάρξει και νέο άρθρο για το θέμα με άλλα στοιχεία.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.