. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Ο ρόλος του Μητσοτάκη είναι ξεκάθαρος. Δουλίτσες. Απο την αρχή το είπε. Αυτό κάνει.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ      

Δεν νομίζω πως θα είχε κανένα πρόβλημα ο Μητσοτάκης να πουλήσει τη χώρα και πιστεύω πως το έχει κάνει ήδη πολλές φορές. 

Μέσα στις δουλίτσες που θα έκανε μόλις γινόταν Πρωθυπουργός ήταν οι φάρμα, ο ΠΟΥ, τα εξοπλιστικά, ο αφοπλισμός, το μεταναστευτικό, η ΑΟΖ, τα κοιτάσματα, η μεταφορά των κόκκινων δανείων στο εξωτερικό δάνειο της χώρας, η φτώχεια, ο περιορισμός των ελευθεριών, ο ψεύτικος κόσμος, η ειδική πληροφόρηση, η σήψη, η διαπλοκή, η διαφθορά τα πάντα. Χρειαζόταν όμως και συνέργεια απο τα ΜΜΕ, τη δικαιοσύνη, την αντιπολίτευση, την εκκλησία, τον στρατό. Όλα ήταν έτοιμα. Μόλις τον έκαναν Πρωθυπουργό, το παιγνίδι ξεκίνησε.

Έξοδος διαφυγής για τον βασικό ένοχο θα είναι η Τουρκία ή η εμπλοκή σε ένα πόλεμο της Ελλάδας στα Βόρεια. Χρειάζεται και αυτή.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΚΟΥΤΟΙ ΚΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ!

Στο Σχέδιο των Επικυρίαρχων χρειάζονται πολλοί παίκτες έμπιστοι και υπάκουοι. Το πρόβλημα είναι η έλλειψη ποιότητας. Πολλά χαλάνε στη μέση του δρόμου. Η Ουκρανία είναι ένα κοινό διεθνές project όπως και η στημένη με τεχνητό ιό πανδημία. Το τέλος τους έχει κοντά ποδάρια.

Θα χρειασθούν πολλά “προβλήματα” για να αναδυθεί μια ΝΤΠ π.χ. αλλαγές στη Ρωσική και Κινεζική συνοριακή γραμμή. Θα χρειασθεί πολύς χρόνος. Ευτυχώς ο πόνος και η ακατάσχετη “καινοτομία” προκαλεί σκέψη στους ανθρώπους, που υφίστανται το engineering. Στα όπλα των επικυρίαρχων ο εκφοβισμός, η φτώχεια, οι απειλές επι των ανθρώπων και η ονείρωξη τους σε ένα πλασματικό φανταστικό κόσμο, που θα τους μεταβάλλει σε υπάκουα όντα.

Η πληροφόρηση ελέγχεται σε βαθμό που δεν χωράει αμφισβήτηση. Τα Πρακτορεία ειδήσεων, τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι πάντα ήταν μέσα στα παιγνίδια της κατασκοπίας και της αντικατασκοπίας.

Η δημοκρατία έχει καταλυθεί στην Ελλάδα. Ποιός παίζει το παιγνίδι της δημοκρατίας στην Ελλάδα; Φανερώθηκε. Η Ελληνική Στοά Ρ2. Και αυτό δεν το ήθελαν να συμβεί.

Οι συνεχείς αποκαλύψεις και τα λάθη κάνουν τον πίνακα να αποχρωματίζεται πρίν καν χρωματιστεί ενώ οι επικυρίαρχοι γίνονται ορατοί. Επικίνδυνο.

Ο ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ

Ένα μοντέλο υπακοής μέσα απο την πανδημία, όπου οι καλοί θα είναι η Elite (ΥouTube) και οι κακοί θα απορρίπτονται σε ένα άλλο κόσμο δικό τους (π.χ. Rumble), είναι ένα μοντέλο που επέβαλε ο ΠΟΥ με τη συνεργασία των κατά τόπους κυβερνήσεων. Ο ΠΟΥ δεν θέλει άλλες λύσεις π.χ. ειδικά μέτρα όπως συστήνω εγώ και πολλοί ιολόγοι αλλά μόνο εμβόλια. Πίσω απο την επιμονή αυτή κρύβεται η επιθυμία της επιβολής της μιας μόνο άποψης. Η παγκόσμια χούντα.

____

Μάλλον θέλουν ψυχίατρο. Συνεχώς βγάζουν νέο σχέδιο γιατί το προηγούμενο τους σκόνταψε. Αυτοτραυματίζονται. Η ζωή τους τελειώνει.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.