. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας ο Π.Ο.Υ. Έγκλημα κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

OTAN KΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ. Ο ΒΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Αν αυτό το συνδυάσεις με τη διαπλοκή κυβερνήσεων - Δικαιοσύνης - Π.Ο.Υ. - Φάρμα μιλάμε για Έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και μάλιστα προμελετημένο.

Κίνα και Αφρική ήταν πάντα και είναι θύματα της Δύσης. Σχολεία πειραμάτων για νέους ιούς και παραλλαγές. Ο κορωναϊός είναι τεχνητός ιός και είχε πρώτο στόχο την Κίνα και το πολιτικό της καθεστώς. Πιστεύω πως οι Κινέζοι ξέρουν τον υπεύθυνο.

Ο Π.Ο.Υ. βοήθησε με τα λάθη του να διαδοθεί ο κορωναϊός. Τώρα με την ευλογιά των πιθήκων εφαρμόζει ότι "τεχνογνωσία" απέκτησε απο τον κορωναϊό και μάλιστα απροκάλυπτα. Θέλει να ξαναχρησιμοποιήσει τα ίδια κυκλώματα προώθησης άγνωστων παρασκευασμάτων, όπως αυτά με τον κορωναϊό που κατέστρεψαν το ανοσοποιητικό δισεκατομμυρίων ανθρώπων στον πλανήτη.

Σύντομα θα δούμε να συζητώνται και θέματα κατά της χρήσης εμβολίων γενικώς. Βλέπετε ψάχνοντας το θέμα των εμβολίων, πολλοί επιστήμονες κατάλαβαν βαθύτερα πως δουλεύουν ή πως θα έπρεπε να δουλεύουν τα εμβόλια.

Οι απειλές του Π.Ο.Υ. κατά της ελεύθερης άποψης στα κοινωνικά δίκτυα και η προστασία της Φάρμα απο αντιρρησίες κάθε μορφής κατέλυσαν τον τρόπο λειτουργίας των δημοκρατικών πολιτευμάτων διεθνώς. Ο κόσμος έγινε Αφρική ενώ το μπόλιασμα του δυτικού κόσμου απο τη μετανάστευση αύξησε τον αριθμό των ιών στην παγκόσμια κοινότητα. Το AIDS είναι εδώ με τις μαϊμούδες, όπως πρόβλεψα εγώ αλλά και ο Μοντανιέ.

Καμμία νέα γενιά εμβολίων δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανονική αδειοδότηση ούτε σε ανθρώπους ούτε σε ζώα.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.