. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Συνεχής Παραπληροφόρηση απο τα ΜΜΕ και Τεχνητή Αλλοίωση της Ψήφου

ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η τεχνητή νοημοσύνη (Artificιal Intelligence ή ΑΙ) ήδη εφαρμόζεται κατά της ανθρώπινης θέλησης και ελευθερίας ακόμη και στην Ελλάδα! Τα software και οι βάσεις δεδομένων για απάντηση σε κάθε νεοεισερχόμενο επικοινωνιακό ερέθισμα είναι σε συνεχή δράση. Ακόμη και το Google μπορεί κάποιος δημοσιογράφος να χρησιμοποιεί για να το κάνει!

Στη καθημερινότητα συμβαίνουν πολλά γεγονότα. Αν αυτά ερμηνεύονται απο μια κλίκα ΜΜΕ μονόπλευρα και μόνο υπέρ της κυβέρνησης του καθεστώτος, με τη χρήση ακόμη και τεχνητής νοημοσύνης, προφανώς το καθεστώς στις επόμενες εκλογές θα έχει μεγαλύτερα ποσοστά απο ότι θα είχε αν υπήρχε αντιπολίτευση στην Ελλάδα, που δεν υπάρχει είτε επειδή δεν το θέλει (το πιθανότερο) είτε επειδή το καθεστώς δεν της επιτρέπει να μιλάει. Αυτό όμως αφορά και τον λαό που συμμετέχει σε μια τεχνητή πραγματικότητα που απεικονίζει ένα μέρος της αλήθειας ενώ γνωρίζει κατά βάθος πώς συνέχεια τα ΜΜΕ του λένε ΨΕΜΜΑΤΑ.

Ο λαός επι Μητσοτάκη βλέπει λιγότερα απο αυτά που πρέπει για να επιλέξει. Στημένο.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.