. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Απο τον Μόσιαλο των Hoaxes στο 5G. Σχέση υπάρχει. Τίποτα τυχαίο. Όλα με σχέδιο.

ΜΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ

Κατάλυση ελευθεριών και έλεγχος της ανθρωπότητας μέσα απο εκφοβισμό, φτωχοποίηση και παρακολούθηση με εφαρμογή της τεχνικής νοημοσύνης στο διαδίκτυο ο βασικός στόχος; Δεν μπορεί όλα να είναι τυχαία τόσο καλά επιλεγμένα.

Στα εργαλεία του χακαρίσματος της ανθρώπινης θέλησης διακρίνονται, ο κορωναϊός, η Ουκρανία, τα happenings, τα ΜΜΕ, οι εγκάθετοι σε όλες τις εκφράσεις της κοινωνίας και φυσικά η παραδομένη Ελληνική “Βουλή”.

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ

  1. Σε καμμία κοινωνία ο άνθρωπος που συμβουλεύει τον Πρωθυπουργό στο θέμα των εμβολίων δεν μπορεί ταυτόχρονα να συμβουλεύει την αστυνομία του διαδικτύου, τους Hoaxes, που παρακολουθούν και εφαρμόζουν αντιφιλελεύθερους νόμους στην ελεύθερη έκφραση στο Facebook, που στηρίζει την χρήση των άχρηστων και επικίνδυνων εμβολίων του Μπουλά κατά του κορωναϊού και άλλων ασθενειών που λόγω AIDS  (εξασθένησης του ανοσοποιητικού) θα ακολουθήσουν.

  2. Ο Μηταράκης της ΜΣΤΕ είναι μία απο τα ίδια με άλλο φάκελο, το μεταναστευτικό. Καλλιεργεί το κακό στη χώρα. Η Ελλάδα δεν μπορεί να απορροφήσει τέτοιο αριθμό παράνομων μεταναστών. Τι να πρωτοπρολάβει να αντιληφθεί ο μέσος Έλληνας;

  3. Όταν πρωτοάκουσα τις αντιρρήσεις για τη χρήση του δικτύου 5G και έχοντας υπόψη όσα έχουν προηγηθεί σε θέματα κινητής τηλεφωνίας και ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης - εγώ μίλησα για το θέμα ηλεκτρομαγνητική ρύπανση πρώτος διεθνώς διαδικτυακά απο το site τότε em-pollution.com και μάλιστα στα αγγλικά, 12 χρόνια πρίν - το μυαλό μου δεν πήγε τόσο σε θέματα υγείας όσο σε θέματα ταχύτητας μεταβίβασης πληροφοριών. Μια εγκατάσταση του 5G που να μη προκαλεί προβλήματα ηλεκτρομαγνητικής ρύπανσης απαιτεί μεγάλη διασπορά των κεραιών κινητής τηλεφωνίας σε μικρότερες απο το 3G αποστάσεις. Το ερώτημα ήταν το γιατί; Μήπως η παρακολούθηση των πολιτών είναι ο στόχος αυτής της τηλεφωνίας και όχι η εξυπηρέτησή τους;

Να γιατί οι ελεύθερες φωνές πρέπει να συνθλίβονται παραδειγματικά ή να εξανδραποδίζονται για να μένουν στην Ελλάδα οι Λουδοβίκοι... Για να μπορούν οι εγκάθετοι χωρίς εμπόδια να κάνουν τα παιγνίδια τους, τα παιγνίδια ανωμαλίας, διαπλοκής και διαφθοράς χωρίς δημοκρατικά “εμπόδια”.

Η Εθνική Ήττα δεν είναι μακριά. Ο αφοπλισμός της Ελλάδας συνεχίζεται. Όλα ξεκίνησαν απο το "η Κύπρος είναι μακρά" του ψευτο-Εθνάρχη και φτάνει στο σήμερα.

Στη Ελλάδα αγοράζουν "νέα" εμβόλια για τη 4η δόση ενώ η Ιαπωνία ήδη πέταξε στα σκουπίδια 400 εκατομμύρια εμβόλια. 

Μητσοτάκης και Μηταράκης γεννιέσαι, δεν γίνεσαι... 

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.