. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Χρήση πυρηνικών όπλων μπορεί να γίνει και με συμβατικό αποτέλεσμα. Ένα σεισμό!

ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ…

Ως γνωστό, μια υπόγεια πυρηνική έκρηξη παράγει σεισμικό κύμα. Mία πυρηνική έκρηξη στο υπέδαφος μπορεί να καταγραφεί απο σεισμογράφους.

Ενδιαφέρον άρθρο είναι και αυτό

If a global earthquake occurred, how and why would that take place and how powerful might it be?

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ

Ο τρόπος που θα μπορούσε να έχει κτυπηθεί το Μόσκβα, ένα χτύπημα με δύο πυραύλους στο ίδιο σημείο του πλοίου, με φωτογραφίες απο τα Bayraktar-TB2 που πετούσαν δίπλα του ανενόχλητα ή με άλλο τρόπο, όταν η γραμμή πλεύσης του ήταν παράλληλη προς τις ακτές της Ουκρανίας – στη σωστή στιγμή, δηλαδή όταν ο στόχος απο τις ακτές φαινόταν μεγάλος -  δίνει ιδέες για το πως μπορεί να γίνει ένα κτύπημα με 2-3 διατρητικούς πυραύλους απο αυτούς που έχει η Μόσχα, με τον τελευταίο να μεταφέρει μια μικρή πυρηνική κεφαλή στο κέντρο του Κιέβου. Μόνο έτσι θα λήξει ο πόλεμος στην Ουκρανία και με τους λιγότερους νεκρούς για όλες τις πλευρές.

Το πλέον τραγικό θα ήταν το Μόσκβα να είχε χτυπηθεί απο Ουκρανική νάρκη!

Μετά τη βύθιση του Μόσκβα και τις Κινήσεις ΝΑΤΟποίησης Φινλανδίας και Σουηδίας τα πράγματα δείχνουν προς αναγκαστική χρήση πυρηνικών όπλων απο τη Ρωσία. Και αυτά δεν προ-ανακοινώνονται. Απλά μπορεί να συμβούν.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.