. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Ο κορωναϊός από άλλη οπτική γωνία. Η νυχτερίδα των ιών και το περιστέρι της αγνότητας.

Το περιστέρι συμβολίζει την αγνότητα, η νυχτερίδα την μπόχα, την Κολυμβήθρα Ιών. 

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ
  • Το Ιερό Αίμα θέλει να ελέγχει τα πάντα και στη κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση. 
  • Αν ακουστεί στα ΜΜΕ ή στα κοινωνικά δίκτυο κάτι "νέο", βγάζει τον "δικό" του άνθρωπο να κλέψει τον ρόλο και τον κάνει δική του ντουντούκα.
Αυτοί χάκαραν εσάς και εγώ αυτούς. 

ΓΙΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ

Για τον χειρισμό της μπάλας άρχισαν να "διαρρέουν" ("καταρρέουν" είναι το σωστό) ονόματα για την Οικουμενική. Οι εκπλήξεις όμως θα προηγηθούν και θα ακουστούν ΔΥΝΑΤΑ, καθότι όλοι γνωρίζουμε ποιοι απο τους προτεινόμενους έχουν ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ και έχουν γίνει βεντέτες στα εθνικά στις τηλεοράσεις.

Απο την άλλη πλευρά παρουσιάστηκε μια ιστορία στα πολιτικά δρώμενα, που θυμίζει την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Ιδέα του ΙΕΡΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ πάλι. Κάποιοι έστησαν ένα αντίστοιχο αφήγημα την εξέγερση για την πανδημία. Από κάτι θα πρέπει να πέσει η Οικουμενική. Ένα Νέο “Πολυτεχνείο” χρειάζεται. Έτσι μιλάμε για δύο μηχανισμούς παραγωγής υποψηφίων ΠΘ, που μόλις κάηκαν.

Μόλις ανεβάσω το παιγνίδι, οι σκόρπιοι απο τις ρακές και απο τις καντίνες δεν θα έχουν ελπίδα να απαντήσουν. Θα καούν στο μίσος τους. Αυτά τα σχέδια δεν περνάνε.

OIKONOMIA

Κάνει εντύπωση η έλλειψη στοιχειώδους εκπαίδευσης περί την οικονομία. Είναι πολύ κακό ψευτο ειδικοί στην επιδημιολογία να βγαίνουν και να μιλάνε για Νέο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ Κύμα το Σεπτέμβρη. Αυξάνουν τις τιμές των επιτοκίων των ομολόγων. Αυτό τιμωρείται. Μαζέψτε τους διαφημιστές των Γαλλικών εμβολίων.

Όλα τα εμβόλια είναι άχρηστα. Και τα ΝΕΑ DNA εμβόλια άχρηστα είναι. Άχρηστα και επικίνδυνα.

ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΕΔΑΦΩΝ – ΠΟΛΕΜΟΙ ΣΤΗ ΚΙΝΕΖΟΡΩΣΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Οι κινήσεις της Ρωσίας στην Ουκρανία έχουν στόχους και είναι αρκετά ευφυείς. Μου άρεσε πολύ απο πλευράς στρατηγικής, ο μη καθορισμός συνόρων απο μέρους της Ρωσίας στις αναγνωρισμένες ως ανεξάρτητες περιοχές του Λουχάνσκ και του Ντονέτσκ. Είναι όλα στο περίμενε και βλέπουμε. Η ελληνική κυβέρνηση δέν έχει εξωτερική  πολιτική είναι ένα νηπιαγωγείο φιλάσθενων κορασίδων με κάτι σαλιάρηδες που παριστάνουν τον γεωπολιτικό και τον απόστρατο εμπειρογνώμονα στα ΜΜΕ του ΙΕΡΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ.

Σε επόμενο χρόνο θα υπάρξουν και άλλες διευθετήσεις και “ανταλλαγές” εδαφών σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο πόλεμος δια αντιπροσώπων θα σταματήσει σιγά-σιγά. Θα δούμε “συναλλαγές” σε Κύπρο, Αρμενία, Σερβία, Γεωργία, Συρία, Ιράκ… μέχρι και πιο ανατολικά απο την Ταϊβάν. Το τέλος της πανδημίας οδηγεί στην επιστροφή του ενδιαφέροντος στα θέματα οικονομίας και ενέργειας, στα οποία η κυβέρνηση Κορλεόνε με την απούσα σε όλα αντιπολίτευση δεν έχουν τίποτα να παρουσιάσουν.

Σε όλα είναι μπάστακες και άσχετοι στο Μαξίμου και στη Βουλή των Μπροστινών. Έτσι, αρχίζει το γαϊτανάκι των σκανδάλων. Φοβάμαι πως όλοι θα βρεθούν μπροστά σε μεγάλες εκπλήξεις.

Θα ακούν μουσική στο Μαξίμου και δεν θα καταλαβαίνουν τί παίζει. Θα είμαι ενεργώς απών.

ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΠΕΤΥΧΕ

Ο κόσμος κατάλαβε πως η πανδημία ήταν ένα μεγάλο φιάσκο. Τα εμβόλια είναι άχρηστα και επικίνδυνα. Λειτουργούν σαν πυρηνική αντίδραση λόγω της συνεχούς εξασθένησης του ανοσοποιητικού απο αυτά.

Ένας πόλεμος με τη Ρωσία χρειαζόταν. Ο συγκεκριμένος θα κάνει κακό στην ΕΕ, άρα και στην Ελλάδα, που θα γίνει ο αδύνατος κρίκος.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.