. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Σχέση Μόσιαλου – Pfizer – Mητσοτάκη. 2ος Playmaker των Εμβολίων o Παυλάκης.

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ

Αναπολώντας όσα έχουν προηγηθεί δύο χρόνια με την πανδημία, γίνεται προφανές πως η επιβλαβής αυτή για την υγεία και την οικονομία για τον λαό σχέση θα τελειώσει με την απόλυτη διαπόμπευση του πλέον αποτυχημένου Έλληνα Πρωθυπουργού.

Η πολιτική στην Υγεία της ΝΔ θα τελειώσει με φιάσκο για τον τεχνητό ιό. Δεν είναι τυχαίο πως ο Ηλίας Μόσιαλος ήταν εξαρχής πίσω από τα Hoaxes που μεταγενέστερα βρέθηκαν να κυνηγούν όποιον μίλαγε κατά των εμβολίων όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά και στο FB ενώ ο Ηλίας Μόσιαλος έγινε σύμβουλος στη πολιτική της υγείας του ΠΘ. Φοβάμαι πως ο Ηλίας Μόσιαλος ήταν και πίσω από τη Λίστα Πέτσα που κατηύθυνε σειρά θετικών δηλώσεων χωρίς αντίπαλο και κατά συρροή υπέρ των εμβολίων στα ΜΜΕ του καρτέλ αλλά και των μπλέ και κόκκινων λόμπυ. Δεν μπορεί κανένας να πεί με σιγουριά πως υπάρχει κι λίστα της Pfizer, για κάποια ΜΜΕ και δημοσιογράφους.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΜΕΤΡΟ, ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ

Δεν φαίνεται τυχαίο και το γεγονός πως επί της πανδημίας δεν έγινε τίποτα που θα μείωνε τον αριθμό κρουσμάτων και του πανικού π.χ. ειδικά μέτρα χωρίς μάσκες επτά μήνες, κλείσιμο της εστίασης, μείωση των εσόδων απο τον τουρισμό και ύφεση στην οικονομία. Στο τέλος, ο υβριδικός μεταγεωπολιτικός παράγων που λέγεται μεταναστευτικό και ο λάθος εμβολιασμός που ακολούθησε μέχρι σήμερα δημιούργησαν μια νέα Wuhan μέσα στην ΕΕ, την Ελλάδα!

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

Η τελευταία δήλωση Μόσιαλου για την Παναγία θα μπορούσε να ήταν μια προβοκατόρικη κίνηση, που δείχνει ένα ισχυρό γεωπολιτικό σημάδι αλλαγής της εξωτερικής πολιτικής του Ισραήλ πρός την Ελλάδα υπέρ της Τουρκίας. Μπορεί όμως να είναι και κάποιο από τα γνωστά επικοινωνιακά κόλπα του εισηγμένου 1ου playmaker των εμβολίων, για την απορρόφηση της αντίδρασης του κόσμου στη κατάλυση του συντάγματος, η θυσία της Ιφιγένειας… και ο ερχομός μιας άλλης, ενός  2ου playmaker των εμβολίων του Παυλάκη. Κατά σύμπτωση και οι δύο έχουν σχέση με πολιτική στην υγεία και εμβόλια αλλά καμμία σχέση με επιδημιολογία. Είναι αφύσικο η πολιτική στην υγεία να είναι προσαρμοσμένη μόνο στα εμβόλια.

ΕΠΑΡΧΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

Η Ελλάδα πάντα ήταν δεδομένη για τους φίλους της στο εξωτερικό και τα κόμματα πάντα είχαν μέλη τους υμνητές και αντι-υμνητές για κάθε περίσταση. Στόχος να δημιουργούνται δίπολα έλξης και ροές για τη μετακίνηση των ψηφοφόρων απο το ένα στο άλλο.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

Φανερός ο ρόλος του Ηλία Μόσιαλου σε όλο το σκηνικό των εμβολίων στην πανδημία. Είχαμε και άλλους όμως χαρακτήρες στο ίδιο σκηνικό, που επέμειναν για τέστς ή για μονοκλωνικά και φάρμακα θυμίζοντας την εποχή της ποτοαπαγόρευσης στις ΗΠΑ, που κάποιοι ήθελαν να πουλήσουν ποτά.

Έλεγχος ποιότητας και αναγκαιότητας κανένας, όλα επειγόντως και χωρίς κανένα σχέδιο! Η πανδημία ξεγύμνωσε όλα το παγκόσμιο σύστημα της διαπλοκής και έδειξε πόσο διεφθαρμένο και άχρηστο ήταν.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.