. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Ανοσοποιητικό – ασθένειες – αυτοάνοσα – τίτλοι κακών ADE αντισωμάτων - καρκίνοι

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ

Τα εμβόλια και τα μνημόνια έχουν κάτι κοινό. Υποστηρίζονται απο όλα τα κόμματα.

ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

  1. Πέφτει το ανοσοποιητικό με κάθε εμβολιασμό με αποτέλεσμα σε μελλοντικό χρόνο να έχουμε αύξηση/επανεμφάνιση ασθενειών και νέες ασθένειες.
  2. Ένα μεγάλο πρόβλημα του κορωναϊού είναι το μεγάλο του ιικό φορτίο, που εξουδετερώνεται λίγο απο τα εξουδετερωτικά αντισώματα του εμβολίου μη επιτρέποντας την ανοσία αγέλης, που έλεγε ΨΕΜΜΑΤΑ η επιτροπή πως ήταν εφικτή.
  3. Εξίσου μεγάλο πρόβλημα είναι πως τα mRNA εμβόλια δεν δημιουργούν ικανοποιητική ανοσία μνήμης, γιαυτό οι πολλαπλές δόσεις. Αυτό δεν ίσχυε με τα παλαιού τύπου εμβόλια που δημιουργούσαν ανοσία μνήμης.
  4. Οι πολλές δόσεις εμβολίων οδηγούν και σε αυτοάνοσα αλλά και σε δημιουργία καρκίνων, αφού τα μικροσωματίδια mRNA μπαίνουν στο κύτταρο, το αλλοιώνουν, ενώ αυτό στη συνέχεια πολλαπλασιάζεται. Αλλοίωση κυττάρου σημαίνει καρκίνος και εδώ έχουμε πολλά τέτοια κύτταρα απο τον εμβολιασμό. Δεν είναι σίγουρο πως ένας οργανισμός θα το αντιμετωπίσει. Αρα αναμένουμε προβλήματα σε εγκύους και νεογνά.
  5. Στα παιδιά, χρήση αλλοιωμένων κυττάρων στην ανάπτυξη τους προφανώς θα οδηγήσει σε αλλοιωμένα όργανα.
  6. Λόγω της καταστολής του ανοσοποιητικού του συστήματος απο το εμβόλιο, αυτός που έχει κάνει εμβόλιο κολλάει πιο πολύ τον ιό - μετά απο 3 μήνες - απο έναν που δεν το έχει κάνει.
  7. Κάτι πολύ σημαντικό στην αντιμετώπιση της πανδημίας είναι οι μετρήσεις ιικού φορτίου στους ασθενείς και τίτλου αντισωμάτων που εμφανίζουν το φαινόμενο ADE, αυτών δηλαδή που αυξάνουν τις μολύνσεις. Αυτό δεν γίνεται στην Ελλάδα. Αν γινόταν Θα απελευθέρωνε κλίνες στις ΜΕΘ και θα ελάφραινε το ΕΣΥ, αφού η παρουσία αυτών των αντισωμάτων συνδέεται με το ARDS και τους ασθενείς που πάνε σε ΜΕΘ.
  8. Εντύπωση κάνει πως η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει έλεγχο ποιότητας των εμβολίων αλλά και των μονοκλωνικών που φέρνει.

UPDATE 23.1.2023

Ένας νέος κύκλος κέρδους ξεκινά. Δέστε στο κείμενο ποιοί συμμετείχαν στην συζήτηση.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.