. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Αν το σχέδιο “πανδημία” περπατήσει, ο Ήλιος που θα βγεί θα κάψει πολλούς

H EE ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Δεν πρέπει κανένας να ξεχνάει πως η Ελλάδα είναι μέρος της ΕΕ και πως και εκεί παίζονται ανάλογα παιγνίδια για την πανδημία. Είμαστε “εταίροι”!

Πολλές φορές είδαμε την ΕΕ να στηρίζει τον Μητσοτάκη στις ανόητες ιδέες του π.χ. στο πράσινο διαβατήριο, στα καθημερινά άχρηστα τέστς, τους χωρίς μέλλον εμβολιασμούς που έχουν κορέσει το ανοσοποιητικό σύστημα των εμβολιαζόμενων. Δεν ξέρουν ή δεν θέλουν όλοι να μιλούν για το καθόλου θεωρητικό ΑDE που εμφανίζει ο κορωναϊός και δεν αντιμετωπίζουν τα εμβόλια ή για το μεγάλο ιικό φορτίο του που δεν αντιμετωπίζεται απο τα εξουδετερωτικά σκατοεμβόλια του Μπουλά. Aυτό κάνει μονόδρομο τη στροφή πρός εμβόλια που αναπτύσσουν την ανοσία μνήμης και σε αποχή απο τα εξουδετερωτικά που ελάχιστα πρόσφεραν.

Γιατί όχι εξαρχής η στροφή στα εμβόλια που δημιουργούν ανοσία μνήμης; Είναι η κρίσιμη ερώτηση, στην οποία όποιος ξέρει την απάντηση θα καταλάβει αν ο ιός είναι τεχνητός ή φυσική εξέλιξη, όπως έλεγαν ο Τσιόδρας, ο Δημόπουλος και άλλοι σιτιζόμενοι της Pfizer σε δημοσίευσή τους.

Η μεταγεωπολιτική δείχνει και εσωτερικό χαρακτήρα στην ΕΕ μέσα από το μεταναστευτικό κύμα, που αποτέλεσε ένα είδος νυχτερίδων που μετέφεραν παραλλαγές και υβριδικό πόλεμο μέσα στην ΕΕ.

ΑΧΡΗΣΤΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟΣ ΙΟΣ

Το σχέδιο της πώλησης άχρηστων εξουδετερωτικών εμβολίων σε παγκόσμιο επίπεδο με τη διάδοση ενός ιού που είναι τεχνητός και που δημιουργήθηκε για να διασώσει τις φαρμακευτικές εταιρείες των ΗΠΑ, με ένα αφήγημα που ακούμπαγε τον “μετάνθρωπο”, έφτασε στο τέλος του.

Ο κόσμος χάρι στον αγώνα ορισμένων χαρισματικών ανθρώπων σε διεθνές επίπεδο είδε πως το mRNA εμβόλιο είναι μια φούσκα που δεν οδηγεί πουθενά. Ήταν η στιγμή που Ήλιος άρχισε να ανατέλλει μέσα στο βαθύ σκοτάδι.

Πίσω απο το αφήγημα της σωτηρίας απο τον κορωναϊό, παρατηρήσαμε πως

  • σε κάθε ιδέα και ανθρώπινη δραστηριότητα υπήρχε ένας “ελεγκτής”. Γιαυτό βλέπατε άλλος να λέει κάτι σοβαρό και άλλος απο το πουθενά με τη βοήθεια των ΜΜΕ να το διαχειρίζεται πρός άλλη κατεύθυνση.

  • οι άνθρωποι απομονώθηκαν σε κλίμα φόβου και απειλών με κωδικούς και νόμους σε ένα άλλο είδος πολιτικής και ανθρώπινης ύπαρξης. Δεν είναι τυχαίο το ρατσιστικό όνομα “ψεκασμένος” ή η ανάρτηση “αντικαθεστωτικών” video μόνο στο rumble και όχι στο YouTube. Ο διαχωρισμός της κοινωνίας χρειαζόταν αφού ο διαχωρισμός ανάμεσα σε δεξιά και αριστερά ξεφούσκωσε.

Είδαμε πολλά στα ΜΜΕ αποδόμηση ανθρώπων ιδεών και ιστορικών γεγονότων, συκοφαντίες, προπαγάνδα, παραπληροφόρηση, ακόμη και ψεύτικα πρόσωπα! Μόνο που τέτοιος κόσμος δεν υπάρχει και για το λόγο αυτό ο ιός ειναι ακόμη εδώ.

Καλημέρα Donald. Το περίμενα πως θα έκανες και την τρίτη δόση. Ο Faucci καλά;

Σημειώστε και αυτό. WUHAN ΤΗΣ ΕΕ H ΕΛΛΑΔΑ.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.