. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Ανατροπή της Δημοκρατίας. Ο ΠΙΣ, η ΕΣΗΕΑ, το ΕΣΡ και η κατάλυση του συντάγματος.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΙΑΤΡΟΥΣ

Η πανδημία δεν είναι μόνο ιατρικό θέμα. Είναι και μαθηματικό και βιολογικό και οικονομικό και νομικό και τεχνολογικό, αφού αφορά τα επιδημιολογικά μοντέλα, τον τρόπο εμβολιασμού και τα ειδικά μέτρα προφύλαξης και προστασίας απο τον κορωναϊό, που μπορούν να θίξουν κοινά συνταγματικά δικαιώματα π.χ. την υποχρεωτικότητα.

Η επιδημιολογική στρατηγική διεθνώς χαράσσεται από μαθηματικούς επιδημιολόγους με γνώσεις ιολογίας και εμβολιολογίας και όχι απο σιτιζόμενους των φαρμακοβιομηχανιών. Στην Ελλάδα χαράχτηκε από ιατρούς ακόμη και άμεσα σιτιζόμενους απο την Pfizer και περιορίστηκε μόνο σε αυτούς, με τη βοήθεια της προπαγάνδας των ΜΜΕ και υπό την απειλή του ΠΙΣ να διαγράψει όσα μέλη του δημοσιοποιούσαν άλλη άποψη. Φοβερά πράγματα. Η πολιτική της υγείας για την πανδημία απο τη κυβέρνηση ήθελε όπως αποδείχτηκε ομοφωνία και νομική προστασία των εμπλεκομένων, κάτι αντισυνταγματικό αφού καταργείτο και η ισότητα.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ

Τα κοινωνικά δίχτυα συνεχίζουν να ελέγχονται από τους συνεργάτες του Ηλία Μόσιαλου. Η ΕΣΗΕΑ κώφευσε και κωφεύει στη στάση των δημοσιογράφων μελών τους, που με ύφος δικαστή και κατήγορου θίγουν την αξιοπρέπεια και επιστημονική αυτάρκεια καθενός που βγάζουν παρακαλώντας τον για αντίλογο στα ΜΜΕ, καθενός πού έχει αντίθετη άποψη απο την πολιτική, πως τα εμβόλια είναι πειραματικά και ασφαλή, με στόχο να τον μειώσουν προσωπικά και επαγγελματικά. Φόβος και τρόμος είναι να εκφράζεσαι ελεύθερα πλέον στην Ελλάδα.

Η στάση του ΕΣΡ είναι ένα τρανό παράδειγμα επιβεβαίωσης της κατάλυσης του συντάγματος. Η δικαιοσύνη παραμένει απούσα σε όσα συμβαίνουν, όπως έκανε και με τα μνημόνια. Η αντιπολίτευση δεν κουνάει φύλλο και βάζει πλάτες στο έγκλημα. Η Εκκλησία έχει απλά συμβιβαστεί.

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ και 5η ΦΑΛΑΓΓΑ

Υπέπεσε στην αντίληψή μας και μια 5η φάλαγγα που συνεχίζει να δημιουργεί μέσα σε όσους ήταν κατά των mRNA εμβολίων μια έμμεση ή άμεση αποδόμηση χαρακτήρα, για να μείνουν στο πεδίο τα ιερά παιδιά. Υπάρχει και το νομικό κομμάτι που καλύφθηκε από άλλους δύο Σιαμαίους.

Μιλάμε για κάλυψη κάθε πιθανής δραστηριότητας μέσα σε αντίθετους ή εναλλακτικούς πόλους προς τους οποίους θα πορευόταν, όπως και έγινε, το κοπάδι. Μέσα στη δράση και οι καθυστερήσεις από αστάθμητους παράγοντες. Μια εικόνα Μatrix!

ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ

Καμία στημένη “μηχανή” δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς την κατάλληλη προώθηση. ΜΚΟ και ντόπιοι ευεργέτες – θησαυροφύλακες, που ελέγχουν και το καρτέλ της ενημέρωσης αποτελούν τους συνήθεις τροφοδότες μηχανισμούς κάθε δραστηριότητας, πολιτικής, οικονομικής, αστικής, κοινωνικής, πολιτιστικής. Μέρος του συστήματος πάντα παραμένουν οι υπόγειες διαδρομές και οι δρόμοι ξεπλύματος.

Δεν είναι δυνατόν ένα ΜΜΕ τα παραποιεί τα γεγονότα κατά γενική ομολογία στον κορωναϊό και να μη το κάνει στα υπόλοιπα θέματα που πουλάει. Οι δημοσιογράφοι επίσης πολλές φορές στις δέκα αλήθειες λένε και ένα τραγικό ψέμα.

Ο θάνατος του δημοσιογράφου Καραϊβάζ ήταν μια προειδοποίηση για όσους θα ξέφευγαν από την “γραμμή” και άφησε πίσω του μεγάλες αλήθειες. Το ίδιο και ο θάνατος του Σωκράτη Γκιόλια.

Ο θάνατος του Τράγκα δεν πρέπει να ήταν από ανθρώπινο λάθος. Όλα προϊδέαζαν για το τέλος του. Αναμενόταν. Μπορεί να το ήξερε και ο ίδιος.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.