. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Η διάρκεια της ανοσίας απο τα mRNA “εμβόλια” είναι άλλη για κάθε παραλλαγή!

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΣΤΟΚΟΙ ΣΤΟ ΑΚΑΤΑΔΙΩΧΤΟ

Aυτό στο ΕΚΠΑ δεν το κατάλαβαν; Τους το μαθαίνω και αυτό. Και διεθνώς τους του μαθαίνω για να καταλαβαίνουν και τι παίζει με την αποτελεσματικότητα των εμβολίων. H διάρκεια ανοσίας για τη Δέλτα είναι πάρα πολύ μικρή. Πιο μικρή απο την Αλφα. Μπορώ να σας πω και ακριβώς πόση είναι… Μάθημα κάνω.

Εδώ δεν κατάλαβαν οι ειδικοί του Μικρού Κούλη και οι διεθνώς σιτιζόμενοι απο τον Μπουρλά, πως στη πράξη οι εμβολιασμένοι αυτή τη στιγμή διεθνώς είναι στο 20% με 30%. Το έχω γράψει πως ο εμβολιασμός θέλει σχέδιο. Στην Ελλάδα δεν είχαν ποτέ. Δεν κατάλαβαν πως κάθε παραλλαγή έχει άλλη διάρκεια ανοσίας στο κάθε εμβόλιο mRNA και εξαρτάται και απο το μέσο ιικό φορτίο. Τα εμβόλια ελάχιστα το μειώνουν στη Δέλτα.

ΑΣΧΕΤΟΙ, ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ, ΗΛΙΘΙΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

Ιικό φορτίο και αντισώματα στον ασθενή πρέπει να τα μετράνε και τις αντίθετες θεωρίες για το θέμα αυτό στην Ελλάδα να τις λένε μόνο μεταξύ τους. Πολύ πιθανό πάντως να μην εννοούμε τα ίδια πράγματα. Άλλα να λέω εγώ και άλλα να καταλαβαίνουν αυτοί!

Εμείς στην Ιαπωνία έχουμε μηδέν νεκρούς την ημέρα και η Ελλάδα έχει 50 την ημέρα. Αυτοί θα μας μάθουν; Εμείς θα πρέπει να ακούσουμε την άποψη τους; Ποιοί είναι; Τρελοί είναι; Δεν έχουμε άλλα χόμπι; Tο παγκόσμιο ρεκόρ αποτυχίας έχει η Ελλάδα στη πολιτική κατά της πανδημίας.

Είπα επίσης απο μήνες πως οι πολλοί εμβολιασμοί με mRNA εμβόλια θα αυξάνουν τους θανάτους λόγω ADE. Το σημειώσατε αυτό; Τι σημειώνετε τότε, αυτά που λένε οι τρελοί και οι κατσικούλες - δημοσιογράφοι της ΜΣΤΕ;

Για εξαερισμούς και αποστείρωση με UV-C σε ΜΜΜ, EΣΥ, εστίαση, σχολεία, κλειστούς χώρους μιλάω απο το καλοκαίρι του 2020. Άλλαξε κάτι; Τίποτα. Στη καλύτερη περίπτωση οι διανοητικά ανάπηροι ειδικοί παριστάνουν τον ξερόλα. Μισάνοιχτα θα έπρεπε να έχουν τα παράθυρα σε ΜΜΜ, μετρό, λεωφορεία και αυτοί αγοράζουν λεωφορεία με κλειστά παράθυρα. Υπάρχουν και άλλες τεχνικές, τις έχω θίξει αλλά αυτές δεν είναι για Ελλάδα… Στις ΜΕΘ τους έχουν και κατουριούνται πάνω τους.

Δεν μπορώ να παίζω άλλο. Δεν έχει νόημα.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.