. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Σκοτώνοντας με millimeter waves τον κορωναϊό. Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια.

Είναι γνωστό πως επι 40 χρόνια τουλάχιστον γίνεται έρευνα στο θέμα της δράσης των ΜΜW στη θεραπεία απο ασθένειες. Τα millimeter waves (ΜΜW) αφορούν συχνότητες στη περιοχή 30 - 300 GHz. Βλέπετε και εδώ.

Με πόσους τρόπους μπορούμε να σκοτώσουμε τον ιό χρησιμοποιώντας ΜMW;

1. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ HEATING

   Xτές έπεσε στα χέρια μου η παρακάτω δημοσίευση σε ΜΜΕ του Μωυσή.

Η δημοσίευση δείχνει να αφορά τα 184 GHz όπου το νερό απορροφάει θερμότητα στην ατμόσφαιρα (και στα 24 GHz καλά είναι, δέστε στο σχήμα της κορυφής). Σε αυτή τη συχνότητα ο φίλος μας ο κορώνας μεταφερόμενος επί σταγονιδίων νερού (έχουν πολύ μικρό όγκο το καθένα) πάνω σε μια επιφάνεια θα ψοφήσει λόγω μείωσης του όγκου τους, απο τη θέρμανσή τους. Επειδή η απορρόφηση ενέργειας απο το κάθε σταγονίδιο είναι πολύ μικρή δεν θα ζεσταθεί καν η επιφάνεια στην οποία ευρίσκονται (αν είναι π.χ. μεταλική).

Και με το UV-C λίγα δευτερόλεπτα αρκούν για να σκοτωθεί ο ιός, για τη σωστή συχνότητα και ισχύ. Και με το ένα και το άλλο δεν έχω πρόβλημα.

Στην ανακοίνωση των Ισραηλινών – βλέπετε εδώ - δεν δίνονται οι συχνότητες στις οποίες συμβαίνει αυτό. Εγώ σας τις έδωσα για heating μαζί με μια κεραία για τα 28 GHz, που μπορεί να αναχθεί σε χρόνο μηδέν στα 24 ή στα 50 GHz με scaling.

2. XΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ

Πέραν της παραπάνω λύσης που είναι η πιο προφανής υπάρχουν και άλλες επιλογές, που αφορούν συχνότητες ενέργειας στις οποίες συντονίζονται ένζυμα, εξωτερικές μεμβράνες ή και τα spikes του κορωναϊού. Σε αυτές τις περιπτώσεις το bulk heating στα virions είναι λιγότερο έντονο απο το surface heating, το οποίο επικρατεί.

Το μέγεθος π.χ. των ακίδων και το μισό τους είναι γνωστό για τον κορωναϊό. Σε αυτό ένας συντονισμός θα καταστρέψει τον τρόπο εισόδου του ιού στα ανθρώπινα κύτταρα. Πάλι στα ίδια καταλήγουμε.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.