Αναρτήσεις ιστολογίου

Το ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ δεν θέλει τον Έλληνα να γνωρίζει για τεχνολογία και ανάπτυξη

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

Είναι γεγονός πλέον η μείωση της πραγματικότητας του Έλληνα σε ένα κελί απο χαρτί με τις διαστάσεις του να μικραίνουν συνεχώς με τρόπο που να μη του επιτρέπει να αναπνεύσει, να σκεφτεί, να αποφασίσει και να πράξει. Στη πρώτη φάση ήταν τα μνημόνια και στη δεύτερη φάση ήλθαν τα ειδικά μέτρα απο τον κορωναϊό. Στη τρίτη η εθνική ήττα.

ΜΕΙΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ

Στα βασικά θέματα της επικοινωνιακής πραγματικότητας που επιβάλλουν τα ΜΜΕ του Εσκομπάρ και που διαφέρει κατά πολύ απο την πραγματικότητα των εξελίξεων στην γεωπολιτική της περιοχής μας, ένα χώρο στον οποίο η χώρα μας δεν έχει παρουσία και λειτουργεί με πολύ αδρανή μεθοδολογία για την εξυπηρέτηση των ΙΕΡΩΝ ΦΙΛΩΝ και των συναφών, συζητώνται τρία μόνο θέματα:

  1. Ο Κορωναϊός ) με αποτυχία (
  2. Η ΑΟΖ και τα κοιτάσματα ) με αποτυχία (
  3. Οι γενικές διαπιστώσεις σε ότι φαίνεται με το μάτι μιας γιαγιάς με καταρράκτη ) με αποτυχία που αυξάνει την αδιαφορία (

Αποκρύπτεται συνεχώς ο τεράστιος εξωτερικός και εσωτερικός κρατικός δανεισμός, ο δείκτης φτώχειας, η μεταφορά της ζημίας απο τα κλεμμένα / κόκκινα δάνεια των τραπεζών στο έλλειμα, η έλλειψη υποδομών και παραγωγής, το χαμηλό και οπισθοβαρές επιστημονικό επίπεδο (20% οι πραγματικά εμβολιασμένοι στην Ελλάδα και αφήνουν συνωστισμό στα μπάρ και στα ΜΜΜ), ο χαμηλός δείκτης ανταγωνιστικότητας, η απεμπόληση κάθε οικονομικής δραστηριότητας χωρίς σχεδιασμό αντί πινακίου φακής κλπ. και όλα όσα έχουν σχέση με καταγραφές, στατιστικές και πληροφόρηση.

ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ και ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

  • Όλα οδηγούν την χώρα μας σε ανασφαλή και λάθος εκπροσώπηση στα διεθνή συνέδρια απο εγκάθετους και ελληνόφωνους.
  • Όσο πιο μικρή και ασθενής είναι μια χώρα τόσο μικρότερη εκπροσώπηση των συμφερόντων της έχει απο τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Το είδαμε στη Λιβύη, στη συμφωνία με την Αίγυπτο και την Ιταλία για την ΑΟΖ, στην απουσία έρευνας και ανάπτυξης και στην απουσία στα εσωτερικά και εξωτερικά δρώμενα γενικώς.

Το ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ αφυδατώνει κάθε ζωντανό ιστό που προσπαθεί να δηλώσει τη παρουσία του, να εκφρασθεί και να εκφράσει μια συνιστώσα της χώρας.

Δεν είναι απορίας άξιο η σημερινή εκπροσώπηση στη Βουλή, στα ΜΜΕ, στα ΑΕΙ, στη Δικαιοσύνη, στην εκπαίδευση και στη πληροφόρηση που έχουν δημιουργήσει ένα κόσμο αποκοίμησης του Έλληνα και ένταξής του σε μια πραγματικότητα επικοινωνιακής φύσης που δεν αντανακλά σε τίποτα ούτε τη βιώσιμη πραγματικότητα ούτε και τη βιώσιμη δανειοδότηση.

ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ ΔΙΩΚΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ

Έχουμε το Ιερό Κούρεμα των Ιδεών και των Ανθρώπων μέσα απο μηχανισμούς χρόνων. Μιλάμε για μια φυλακή του Έλληνα στην εποχή των πάγων, αποκοπή και φυσικά απαγόρευση επισκεπτηρίου σε όσους απο το εξωτερικό θέλουν και μπορούν να βγάλουν απο το πηγάδι τον νεκρό που ζει με τις αναθυμιάσεις μιας πολιτιστικής ιστορίας που φιγουράρει στα τουριστικά τραπεζάκια των νησιών.

Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ

Ο σύγχρονος Έλληνας πολίτης δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά της σύγχρονης παγκόσμιας πραγματικότητας. Τον έχουν μάθει να αμφισβητεί και να οπισθογυρίζει. Δικαιολογημένα, αφού η Δικαιοσύνη είναι για τη προστασία των ολίγων. Σε μια κοινωνία χωρίς αξιοκρατία και δίκαιο, με τόση διαφθορά και διαπλοκή δεν μπορεί να φτιαχτεί τίποτα που να μείνει για τους επόμενους.

  • Όλα πίτα και ο δικός μας για αρχηγός.
  • Προσεταιρίσου, διαίρει και βασίλευε.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ…

Ήθελα να σας γράψω με τι τρόπο προχωράμε απο την κατασκευή υλικών στη διαμόρφωση τους βάσει σχεδιασμού και προοπτικής, στη δημιουργία μετά-υλικών μετά-ηλεκτρονικών και μετά-συσκευών, το που μπαίνει το σχέδιο, η καινοτομία, η κατασκευή και το κόστος.

Στη φωτογραφία (1) βλέπετε ένα κεραμικό σε μορφή σφαίρας. Αν παρατηρήσετε την επιφάνεια της είναι λίγο ανώμαλη. Στην Ελλάδα δεν φτιάχνονται καν οι πιο απλές και βασικές δομές της κατασκευής ενός τεχνολογικού  προϊόντος. Δεν ξέρετε π.χ. να φτειάξετε αυτό το υλικό σε διάφορες ποιότητες και μεγέθη και να του δώσετε ιδιότητες και μιλάω και για βιομηχανικό επίπεδο. Η Τουρκία μπορεί όμως. Η Ελλάδα τα λεφτά των υποδομών τα τρώει με φίλους και σε έργα βιτρίνας.

Δεν έχουν στην Ελλάδα ούτε την τεχνολογία να κάνουν λεία μια επιφάνεια ενός κεραμικού χωρίς να χαλάσει η  σφαιρικότητα! Βλέπετε φωτογραφία (2). Και δεν είναι μόνο αυτό. Μιλάμε για εκατοντάδες projects.

Μετά προφήτη φυσικά πολλοί… Να μη φανεί πως είναι όλοι για πέταμα και πως το ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ τους έχει για βιτρίνα στα ΑΕΙ μη μπεί κανένας καλός και φτειάξει κάτι…

Θα πείτε τώρα πως φτειάξαμε μια μπίλια, σιγά το σπουδαίο. Αυτή η μπίλια είναι όμως και ένας σφαιρικός φακός ή μονάδα ενός μετά προϊόντος ή κάτι άλλο που θα “δεί” ο Designer. Στη φωτογραφία (3) ο φακός αυτός γίνεται μια θερμική μπαταρία που κρατάει τη θερμότητα απο τον Ήλιο χωρίς καμμία άλλη παρέμβαση.

O Chief Designer φυσικά δεν σταματάει εδώ. Σχεδιάζει και πολλά άλλα ανάλογα με τον αριθμό τεχνικών και τεχνολογιών που έχει. Η Ελλάδα πόσες βιομηχανίες πλαστικού έχει;

Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ

Και ερωτώ στο σημείο αυτό, ποιός είναι τελικά ο “ειδικός”; Αυτός που φτειάχνει κεραμικά, αυτός που τα χαρακτηρίζει, αυτός που κάνει τα coatings, αυτός που κάνει άλλες συνθέσεις, αυτός που μόνο σχεδιάζει το πρωτότυπο, αυτός που σχεδιάζει τα μηχανήματα για τη κατασκευή του τελικού προϊόντος, ο κοστολόγος ή αυτός που σχεδιάζει όλο το πακέτο και τη παραγωγή με τα μηχανήματα που θέλει η βιομηχανία σύν τις εργαστηριακές του γνώσεις και εμπειρίες; Μάλλον ο τελευταίος, ο Διεπιστήμονας. Άντε να τον βρείς… στην Ελλάδα ή στις ΗΠΑ.

Δεν είναι ειδικός κατ' αναλογία στα κοιτάσματα ένας απλός γεωλόγος ή στην αντιμετώπιση της πανδημίας ένας απλός γιατρός σαν τον Τσιόδρα. Αυτά τα θέματα έχουν πολλές παραμέτρους, πολλά στάδια ανάλυσης και ανάπτυξης, πολλές οπτικές γωνίες, τεχνολογίες και ρίσκα. Επειδή αυτό δεν υπάρχει, για το λόγο αυτό χτυπάνε όλοι και όλα μετά απο χρόνια καθυστέρησης σε βράχια και βυθίζονται.

Για το λόγο αυτό χρειάζεται μια δεκαετία για να βγεί φυσικό αέριο ή 7 μήνες για να καταλάβει κανείς αν και πόσο χρησιμεύει μια μάσκα στη πανδημία ή να καταλάβει πως οι πραγματικά εμβολιασμένοι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι κάτω απο 20%.

ΚΑΝΟΝΑΣ

Όταν θέλεις ταχύτητα δράσης και απόδοση χωρίς ρίσκα και παρλαπίπες, δεν βάζεις ένα Τσαρλατάνο κομπλεξικό για ΠΘ και έναν αποτυχημένο κρασοκανάτα σιτιζόμενο του Μπουρλά να προεδρεύει παντού, με κατηγορίες εναντίον του, που αργά ή γρήγορα μπορεί να κατατεθούν και πρέπει να κατατίθενται.

Ο συνεταιρισμός όλο και περισσοτέρων του ΙΕΡΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ στο ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ της ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ στην Ελλάδα και στη ΕΕ είτε απο πλευράς συμπολίτευσης είτε απο πλευράς ψευτο αντιπολίτευσης εγκαθέτων, κρυφών λαμόγιων, διαφημιστών εμβολίων και φαρμάκων, δεν θα διασώσει το Ακαταδίωκτο ούτε θα φυλάξει θέσεις σε πόστα άλλων μελλοντικά. Θα καίγονται όλα. 


ΜΗ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ…

  1. Η χώρα έχει τους περισσότερους νεκρούς χωρίς να ξέρει το γιατί. Έχει μετά τόση οικονομική καταστροφή κάτω απο 20% πραγματικά εμβολιασμένους! Και η κυβέρνηση επιμένει να μιλάει για τσαρλατάνους μιλώντας στο καθρέφτη. Τί πίνουν;
  2. 17,000 νεκροί ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΟΤΕ τον ΤΣΙΟΔΡΑ πρόεδρο σε νέα επιτροπή με μέλος μάλιστα τον τηλε Βασιλακόπουλο! Αλλά λύση βρέθηκε. Θα αλλάξουν τα νούμερα!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ.

Το ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ δεν θέλει τον Έλληνα να γνωρίζει για τεχνολογία και ανάπτυξη και το αποδεικνύει σε κάθε καταστροφική απόφαση, που καθυστερεί και διαλύει όλο και περισσότερο την χώρα. Πάμε για ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ.

Σχόλια

Συγγραφή στα Ελληνικά