. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Οι υγειονομικοί κολλάνε κορωναϊό, γιατί εμβόλια και μάσκες είναι άχρηστα στη Δέλτα

Ο ΜΠΟΥΛΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ. 17,000 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ.

Όπως σας έχω γράψει πολλές φορές, οι γιατροί απο μάσκες, ειδικά μέτρα και ανάλυση στατιστικών γενικώς δεν γνωρίζουν. Το κακό είναι πως η κυβέρνηση υπακούει σε όσα της λέει η επιτροπή με το Ακαταδίωκτο. Η επιτροπή δεν καλύπτει τις ανάγκες μιας σύγχρονης επιτροπής, που θα απαιτούσε και άλλες ειδικότητες επιστημόνων μέσα. Οι σιτιζόμενοι του Μπουλά στην επιτροπή επικρατούν.

ΜΑΣΚΕΣ, ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΔΕΛΤΑ

Αν υποθέσουμε πως η μάσκα μας έχει απόδοση 90%. Αυτό σημαίνει πως απο τα 100 σταγονίδια που θα φτάσουν στην επιφάνεια της, θα τη διαπεράσουν ΜΟΝΟ 10. Αυτά θα μεταφέρουν τον ιό και αυτό ανεξαρτήτως παραλλαγής. Το θέμα είναι τί περιέχει σε ιικό φορτίο (virons) η κάθε σταγόνα για κάθε παραλλαγή. Ο αριθμός και το μέγεθος των σταγόνων που διαπερνά τη μάσκα θα παραμένει στατιστικά ο ίδιος και αυτό αφορά τη κατασκευή της μάσκας. Δυστυχώς, μια σταγόνα της παραλλαγής Δέλτα περιέχει 1250 φορές περισσότερο ιικό φορτίο απο μια ίσου όγκου σταγόνα της παραλλαγής Άλφα. Αυτό είναι πρόβλημα και γίνεται  φανερό και στη ταχύτερη μετάδοση της Δέλτα σε σχέση με την Αλφα. Τεράστιο πρόβλημα.

Η διαφορά αυτή σημαίνει πως 1250 σταγονίδια της Αλφα που περνούν τη μάσκα μας αντιστοιχούν σε ΜΙΑ μόνο σταγόνα ίσου όγκου, που τη διαπερνά, με παραλλαγή Δέλτα. Αντιληπτό πλέον δια γυμνού οφθαλμού πως μια μάσκα πρακτικά δεν προφυλάσσει απο τη παραλλαγή Δέλτα. Αν μου πείτε αν προφυλάσσει απο τη γρίπη, αν εμφανισθεί, πράγματι προφυλάσσει.

Απομένει πλέον ως όπλο για τη Δέλτα μόνο ο εξαερισμός χώρων, που στην επιτροπή δεν ξέρουν τί είναι. Δεν θα τους μάθουμε και ρευστά τώρα τους άχρηστους που παριστάνουν τον ειδικό. Αυτό  θέλει μια 5ετία συν την εμπειρία ... Να κάνουν στην άκρη. Δεν το έχουν.

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ

Με τους υγειονομικούς προκύπτει ένα πολύ σοβαρό θέμα, που ο ΠΙΣ φαίνεται ηθελημένα πως αγνοεί για να πουλάει εμβόλια.

  1. Οι μάσκες - όπως σας εξήγησα προηγουμένως - δεν προσφέρουν επαρκή προστασία στη Δέλτα. Απο την Αλφα οι μάσκες προστατεύουν. Εγώ το υποστήριξα πρώτος άλλωστε (η επιτροπή Πίπερμαν 7 μήνες υποστήριξε το ίδιο μετά απο εμένα, μαζί με τον ΠΟΥ). Απο την Δέλτα όχι. Άλλο η Άλφα άλλο η Δέλτα. Δεν το ρωτάω. Μάθημα κάνω. Γιαυτό και επανηλειμμένα γράφω για εξαερισμό σε ΜΜΜ και νοσοκομεία. Το άοσμο aerosol που εκπέμπουν οι φορείς, εμβολιασμένοι και όχι, είναι το κλειδί.
  2. Τα εμβόλια έχουν ΜΗΔΕΝ απόδοση. Δέστε το γιατί εδώ. Τελειώσαμε με αυτό.

Το ότι οι μάσκες και τα εμβόλια δεν προστατεύουν, απο τη Δέλτα εξηγεί και το γιατί κολλάνε κορωναϊό οι υγειονομικοί παρότι έχουν μεγάλη προφύλαξη. Να κάνουν στην άκρη, η επιστήμη έχει προχωρήσει. Δεν είναι βάζω τον ανεμιστήρα και ανοίγω το παράθυρο μόνο. Όποιος σκέφτεται έτσι να πάει να ζήσει σε σπηλιά με τον Κατσαπλιά.

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ

Στη φωτογραφία σας δείχνω έναν φτηνό τρόπο εξαερισμού. Τους εξαεριστήρες να τους φανταστείτε α) να κλείνουν τελείως με μηχανισμό ώστε να μη υπάρχει ροή αέρα στο σπίτι, όταν το θέλουμε β) να έχουν διάμετρο γύρω στα 15-20 cm γ) να δουλεύουν συνέχεια και δ) να έχουν όψη και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της οικίας. Η ροή του αέρα να είναι απο μέσα προς τα έξω.



Σε μπάρ και σε ΜΜΜ θέλει άλλα κόλπα. H εστίαση με εμένα δεν θα είχε κλείσει ποτέ ούτε 17,000 νεκροί θα υπήρχαν. Είναι άσχετοι.

ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΑΛΑ

Οι γιατροί της επιτροπής και οι επιδημιολόγοι έχουν κάνει επανηλειμμένα παραποίηση επαγγέλματος. Οι σιτιζόμενοι της επιτροπής απο τον Μπουλά θα έπρεπε ήδη να έχουν παραιτηθεί. Δεν δικαιούνται να ομιλούν για θέματα που δεν γνωρίζουν. Δεν ξέρουν π.χ. τί είναι lockdown, εξαερισμός στα ΜΜΜ, ανοσία αγέλης, πως πρέπει να γίνει ο εμβολιασμός κλπ. Σαν αποτέλεσμα των επιστημονικών τους λαθών και της λάθος πολιτικής τους έχουμε 17,000 νεκρούς στα φανερά… Τί άλλο δηλαδή πρέπει να προκύψει για να ξεκουμπιστούν.

ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ

Η πανδημία δεν είναι μόνο το δικό τους πιάτο για να τρώνε με τη κουτάλα τους οι γιατροί της επιτροπής. Να αφήσουν οι Φασίστες και οι Σταλίνες να ακουστούν και άλλοι επιστήμονες στα ΜΜΕ του Μπουλά, τα οποία επιλέγουν όσους έγιναν ειδικοί απο ανάγκη ή αυτούς που έχουν ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ… για να είναι εύκολη η έκβαση της τηλεοπτικής μάχης με εγκάθετους ψευτο - ειδικούς και κλόουν της κυβέρνησης Εσκομπάρ. Δεν είναι ενημέρωση αυτό που γίνεται στα ΜΜΕ. Πληρωμένη διαφήμιση του Μπουλά είναι. Πού είναι το ΕΣΡ;

ΜΗΔΕΝ παίρνει η επιτροπή και στη νοσηλεία που προσφέρει. Ούτε εξετάσεις για ιικό φορτίο γίνονται ούτε εξετάσεις για αντισώματα γίνονται σε νέο-εισαγόμενους ασθενείς στο ΕΣΥ. Δεν το ρωτάω αυτό. Σας το μαθαίνω._

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.