. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Οικογενειακή υπόθεση έχει γίνει η αντιμετώπιση της πανδημίας στην Ελλάδα. Ομερτά στη Βουλή.

ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Καλύτερα να καταθέσετε όλοι τα διαβατήρια σας. Δεν έχει νόημα. Όλα τα ΜΜΕ είναι ελεγχόμενα. Και όλοι όσοι το παίζουν αντιπολίτευση για τον κορωναϊό και προβάλλονται στα ΜΜΕ και του Μωυσή και του δήθεν πατριωτικού χώρου είναι και αυτά ελεγχόμενα. Αυτά είναι τα δεδομένα.

Τα εμβόλια

ΚΑΤΑ Δρ. ΜΟΣΙΑΛΟ

  1. Μπορούν να αποτρέψουν πλήρως τη λοίμωξη από ένα παθογόνο οργανισμό.
  2. Αν δεν καταφέρουν να αποτρέψουν τελείως τη λοίμωξη και κολλήσουμε μια νόσο, μπορούν να μας προστατεύσουν από τη σοβαρή έκβαση των συμπτωμάτων που προκαλεί το παθογόνο, δηλαδή να μην μπούμε στο νοσοκομείο επειδή νοσούμε βαριά.
  3. Μπορούν να μειώσουν τη διασπορά της νόσου από εμάς και δεδομένου πως μας έχουν ήδη προστατεύσει από τη σοβαρή νόσο.

ΚΑΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Δρ. ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

  1. Δεν μπορούν να αποτρέψουν πλήρως τη λοίμωξη από ένα παθογόνο οργανισμό και μπορούν να δημιουργήσουν θανατηφόρες παρενέργειες
  2. Η πιθανότητα να αποτραπεί μια λοίμωξη εξαρτάται απο το ιικό φορτίο της νόσου και την ταχύτητα με την οποία αυτό πολλαπλασιάζεται μέσα στον δέκτη. Για τη Δέλτα τα παρόντα εμβόλια δεν κάνουν τίποτα. Ελάχιστα επηρεάζουν την τελική έκβαση της νόσου.
  3. Η διασπορά της νόσου εξαρτάται απο τον αριθμό των φορέων και όχι τόσο απο τον εμβολιασμό που ελάχιστα μειώνει το ιικό φορτίο στη Δέλτα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ

Άλλη μια φορά που τις έφαγε επιστημονικά ο Ηλίας Μόσιαλος. Επειδή όμως η Γνώση στα ΜΜΕ έχει γίνει οικογενειακή υπόθεση των συγγενών και ανάδελφων του Μπουρλά στην Ελλάδα, αυτά που γράφω δεν θα ακουστούν ούτε στα δήθεν πατριωτικά ΜΜΕ, που είναι ελεγχόμενα και που οι αντίθετης ή διαφορετικής άποψης εκπροσωπούνται απο κολοκυθοκόφτες του Μπουρλά.

Θα βάλει και το ΕΣΡ στο ακαταδίωκτο ο Μητσοτάκης;

Αυτοί είναι.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.