. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Η κυβέρνηση έχει δύο λύσεις. Ή να παραιτηθεί ή να αλλάξει την επιτροπή.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ LOCKDOWN ή ΟΧΙ

Όλα τα ειδικόσσσ, τα σιτιζόμενα απο το Μπουρλά απέτυχαν σε κάθε επιλογή που είχαν για να μειώσουν τα κρούσματα και τους θανάτους στην πανδημία. Αμέτρητα τα λάθη της επιτροπής που ενισχύουν την άποψη, πως ο λαός έχει να αντιμετωπίσει μια ΔΙΕΘΝΗ συμμορία.

Τελευταία και σημαντικά:

  1. H συνεχής χρήση μπατονετών οδηγεί σε καρκινογενέσεις λόγω του τοξικού οξειδίου του αιθυλενίου. Λάθος επομένως η προτροπή μέσω ΜΜΕ του Μωυσή για χρήση τέστς συνεχώς απο τον δήθεν αντιπολιτευόμενο Ιωαννίδη. Ξέρετε αυτόν που βγάζει το Μega στα παράθυρα.
  2. Το γεγονός πως ο αριθμός των πραγματικά εμβολιασμένων είναι 20-30% στην ΕΕ, κάτι που υπολόγισα. Αυτοί όλοι μαζί διεθνώς δεν το κατάφεραν.
  3. Η Δέλτα δεν κάνει τίποτα με τα εμβόλια, λόγω του μεγάλου ιικού φορτίου που έχει.

Να τους μάθουμε διεθνώς, πως για κάθε παραλλαγή το αντίστοιχο εμβόλιο δεν δίνει την ίδια διάρκεια ανοσίας ούτε και την ίδια ποιότητα και αριθμό αντισωμάτων. Αυτό εξηγεί όσα συμβαίνουν με εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους στις ΜΕΘ αλλά και τη …

Για τη Δέλτα προφανώς το υπάρχον εμβόλιο όπως και να το δείς δεν παρέχει μεγάλη διάρκεια ανοσίας σε όποιον το κάνει. Ο μόνος λόγος που γίνεται η τρίτη δόση είναι το ξεστοκάρισμα. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες εδώ, που θα ειπωθούν στην ώρα τους.

LOCKDOWN. NAI ή ΟΧΙ;

Όπως σας έχω πεί, δεν ξέρουν απο lockdown τα ειδικός. Έχουν σκοτώσει άδικα κόσμο και έχουν παράγει πολλά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα. Θα τους περιμένω να αποφασίσουν και μετά θα σας πω αν το έκαναν σωστά. Οι μετρήσεις λυμάτων του ΑΠΘ δεν πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να ληφθεί απόφαση για lockdown. Είναι λάθος.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.