. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Μπορεί απο ιατρικό σφάλμα να πέθανε η Γεννηματά. Δεν έπρεπε να εμβολιασθεί.

1. ΓΟΝΙΔΙΑ BRCA ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΣΤΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΩΟΘΗΚΩΝ

Καταρχήν θεωρώ σίγουρο την παρουσία μετάλλαξης BRCA1/2 στη Γεννηματά λόγω οικογενειακής παράδοσης σε καρκίνους. Αν κάποιος γιατρός της έκανε έλεγχο είμαι σίγουρος πως θα το έβρισκε. Δεν ξέρω αν στην Ελλάδα μπορεί ο έλεγχος αυτός να γίνει. Και το θέμα αφορά και άλλους καρκινοπαθείς που πιέζει η επιτροπή των Μεταλλαγμένων να κάνουν mRNA εμβόλια.

Αναγνώριση μετάλλαξης αυτών των γονιδίων έχει δείξει ανάπτυξη καρκίνου του μαστού και ωοθηκών σε γυναίκες. Συνεπώς πρέπει να αποφεύγονται φάρμακα που έχουν τέτοιες πιθανές παρενέργειες σε γυναίκες αλλά και σε άνδρες. Στη συνέχεια θα δούμε τί σχέση έχουν αυτά τα γονίδια με τον covid-19 και τα σκατοεμβόλια.

2. ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ BRCA ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ

Στη παραπάνω δημοσίευση επιβεβαιώνεται πως η γονιδιακή μετάλλαξη BRCA είναι πιθανή αιτία για τη γνωστή παρενέργεια της λεμφαδενοπάθειας σε εμβολιασμένους με τα σκατοεμβόλια mRNA. Στη συνέχεια θα δούμε το τί κάνει η γνωστή ακίδα του covid-19 στα γονίδια BRCA του κυττάρου.

3. Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΚΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ DNA

Στην εργασία αυτή αποδεικνύεται σε εργαστηριακό περιβάλλον πως η γνωστή ακίδα του κορωναϊού προκαλεί καταστροφή στο DNA των ανθρωπίνων κυττάρων

Αυτό σύμφωνα με τον μηχανισμό που επιβεβαιώθηκε εργαστηριακά, οφείλεται στο ότι η πρωτεΐνη s-spike δεν επιτρέπει στις πρωτεΐνες BRCA1 και 53BP1 να διορθώσουν τις βλάβες στα κύτταρα απο την είσοδο του κορωναϊού σε αυτά. Όταν αυτό δεν γίνεται, παράγονται λόγω κορωναϊού καρκινογόνα κύτταρα, που θα μπορούσαν να καταστρέφονται και να μη προκύπτουν εξ αυτών λοιμώξεις. Αυτό είναι Ρωσική ρουλέτα.

Αυτός ο μηχανισμός μπορεί να είναι η αιτία, που δεν ξεκινάει γρήγορα το προσαρμοστικό ανοσοποιητικό σύστημα να παράγει πολλά και καλής ποιότητας αντισώματα σε όλους τους ασθενείς απο κορωναϊό γρήγορα.

4. TA ΜΕΤΑΛΑΓΜΕΝΑ ΓΟΝΙΔΙΑ BRCA ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

Τα εμβόλια mRNA λειτουργούν παράγοντας παρόμοια αλλά όχι την ίδια πρωτεΐνη s-spike με αυτή του ιού αλλά έχουν και αυτά το ίδιο χαρακτηριστικό, δηλαδή μειωμένη παραγωγή αναμνηστικών κυττάρων σε σχέση με την ανοσία απο φυσική νόσηση. Και αυτό μας οδηγεί στην διασύνδεση καρκίνων με τα εμβόλια. Αυτό όμως είναι Ρωσική ρουλέτα. Δεν είναι απαραίτητο να το δούμε σε όλους τους ασθενείς ή άμεσα, για το λόγο αυτό χρειάζεται το ιστορικό των ασθενών.

Ήταν λάθος ο εμβολιασμός της Φώφης Γεννηματά.

Τα εμβόλια παρουσιάζουν πολλά προβλήματα. Λόγω ADE μόνο τα mRNA εμβόλια θα έπρεπε να είχαν αποσυρθεί.

Προφανώς χρειάζεται μια άλλη στρατηγική και ένας άλλος ΠΘ. Πιο ευφυής και έντιμος.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.