. Αναρτήσεις ιστολογίου .

H αμαρτωλή ΕΣΗΕΑ δεν είδε την λίστα Πέτσα. Κανένας δεν μιλάει μπουκωμένος.

ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ

Αν δεν είχε συμβεί το σκάνδαλο με την έμμεση δωροδοκία των ΜΜΕ απο τον Κούρτς στην Αυστρία, η ΕΣΗΕΑ δεν θα τιμωρούσε ποτέ τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Νίκο Ευαγγελάτου για τη νοοτροπία που εκπέμπουν με ύφος ειδικού κατά όσων δεν θέλουν να κάνουν εμβόλια. Αυτό έγινε για αντιπερισπασμό. Μη καταλάβει ο κόσμος το πως λειτουργεί η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Είναι να απορεί κανείς για τον τρόπο που λειτουργεί το ΕΣΡ με όσα γίνονται αλλά και την απουσία της αντιπολίτευσης, που ξαφνικά ΤΩΡΑ το ανακάλυψε και που για συμπαράσταση δεν ζητάει  την άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης για τη λίστα Πέτσα και τις διαφημίσεις στα ΜΜΕ αλλά τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής…! Το ΕΣΡ έπρεπε να τιμωρήσει τους σταθμούς στους οποίους εργάζονται οι προαναφερθέντες δημοσιογράφοι ειδικά αν συνεχίσουν να επιμένουν στις απόψεις τους, που δεν δείχνουν καμμία ουδετερότητα.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ

Το Σταλινικό καθεστώς εμβολιάζει και η Δικαιοσύνη σιγοντάρει, όπως έγινε με τα μνημόνια (Πικραμένος), τις ανεμογεννήτριες σε καμένα (Σακελλαροπούλου) και έρχεται ο επόμενος… για οικουμενικός.

Όλα αυτά που σας είπα, δείχνουν ένα κράτος συνοδοιπόρο απατεώνων.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.