. Αναρτήσεις ιστολογίου .

67% είναι ανεμβολίαστοι στους covid-free χώρους. Νέα γκάφα της επιτροπής.

ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

Οι ασυναρτησίες της επιτροπής και των φίλων των εμβολίων συνεχίζονται. Είναι άσχετοι, άχρηστοι, επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία. Βάζουν συνέχεια επικίνδυνα και τρελά ειδικά μέτρα ενώ έχουν το ακαταδίωκτο και το αλάθητο στα ΜΜΕ του Μωυσή.

Στη συνέχεια θα καταλάβετε πάλι, πως το διαβατήριο της κυβέρνησης δέν έχει νόημα και πως οι covid-free χώροι ακόμη και με τα δεδομένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι πυρηνικές βόμβες. Προσωπικά θεωρώ άχρηστα και επικίνδυνα τα εμβόλια λόγω ADE.

33% ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ

Σε προηγούμενη ανάρτηση εδώ εξήγησα πλήρως πως εξάγεται εύκολα και πρακτικά το ποσοστό 33%. Αν είχα και δεδομένα ανα ηλικία θα εξηγούσα περισσότερα πράγματα. Δυστυχώς η κυβέρνηση δεν μας τα παρέχει γιατί φοβάται μη βρεθεί κατηγορούμενη σε διεθνές δικαστήριο.

Το θέμα που έθιξα πρώτος με ανάλυση εδώ είναι μια γκάφα όλων των “ειδικών” σε διεθνές επίπεδο. Όλων και φυσικά της επιτροπής Μπουρλά στο Μαξίμου 4χ4.

Προφανώς δεν έχει συνειδητοποιήσει κανείς τη σημασία αυτού που αποκάλυψα. Ας δούμε μερικά τραγικά αποτελέσματα:

  1. Δίνεται συχνά αναφορά στα ΜΜΕ με διαφορετικές μαρτυρίες, στο γεγονός πως οι εμβολιασμένοι είναι περισσότεροι στις ΜΕΘ απο τους ανεμβολίαστους. Το ποσοστό για μένα είναι λεπτομέρεια, όταν απλά θέματα δεν γίνονται κατανοητά και άμεσα. Μια λογική προσέγγιση να καταλάβει κανείς τα νούμερα, είναι πως ανάμεσα σε αυτούς που καταγράφονται σαν εμβολιασμένοι στις ΜΕΘ υπάρχουν 67% περίπου ανεμβολίαστοι. Τώρα τα νούμερα βγαίνουν πιο λογικά… για τη κυβέρνηση αλλά σε μένα δείχνουν και κάτι άλλο. Πως τα εμβόλια είναι πατάτες.
  2. Για το θέμα είχα γράψει απο τις 8 Οκτ. 2021 στο FB μου λόγω μιας ανοησίας της υπουργού υγείας κ.Γκαγκά, που αφορούσε μια τρελή επιλογή της με στατιστικά δεδομένα, που όπως αναμενόταν οδηγούσε σε τρελά συμπεράσματα. 
  3. Στο προηγούμενο διάγραμμα μπορώ να διαλέξω σημεία πάνω του π.χ. Ρωσία και Αγγλία και να υποστηρίξω πως τα εμβόλια δεν πρόσφεραν τίποτα και ότι πρόκειται για διεθνή απάτη, αφού ποσοστά εμβολιασμού και θάνατοι φαίνεται πως είναι μεγέθη ασυσχέτιστα για πολλές χώρες.

COVID-FREE χώροι 

Ενα ειδικό μέτρο στο οποίο αντέδρασαν οι μαγαζάτορες είναι το θέμα της δημιουργίας των covid-free χώρων. 
Πρόκειται για άλλη μια τρέλα της επιτροπής των “ειδικών” με το ακαταλόγιστο. Είναι άσχετοι οι άνθρωποι. Σε ότι έχουν προτείνει στη κυβέρνηση απέτυχαν. Το μόνο που κάνουν είναι να ξεστοκάρουν τα εμβόλια που έχει για πέταμα ο Μπουρλάς. Όπως καταλαβαίνετε απο όσα έγραψα, στους λεγόμενους covid-free χώρους οι ΔΥΟ στους ΤΡΕΙΣ είναι ανεμβολίαστοι χωρίς να το ξέρουν.

ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ. ΤΟ ΕΣΡ ΑΠΟΝ.

Εμπρός γκρεμός και πίσω ρέμα για τη κυβέρνηση. Δεν ξέρουν πως να πούν και να εξηγήσουν αυτό που έρχεται. Εγώ είπα πριν διαδοθεί το θέμα που έβγαλα προς τα έξω:

  1. 33% οι εμβολιασμένοι στην Ελλάδα και ο αριθμός αυτός πέφτει.
  2. Τα εμβόλια λόγω ύπαρξης ADE είναι άχρηστα.
  3. Η πολιτική στην υγεία της κυβέρνησης απέτυχε.
  4. Στην επιτροπή δεν ξέρουν τί τους γίνεται.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Να ρωτούν για όλα τους πραγματικά ειδικούς όχι τους Τσιόδρες. Αυτοί απέτυχαν τόσες φορές. Απέτυχαν και στο σχέδιο covid-free.

Αν είχα περισσότερα στατιστικά δεδομένα θα ήταν καλό για τη χώρα. Η πολιτική της Ελλάδας όμως στην υγεία αποφασίζεται στο γραφείο του Μπουρλά.

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.