. Αναρτήσεις ιστολογίου .

Επέκταση του Μουσουλμανικού τόξου στην Ελλάδα. Πολιτική συναλλαγή και όχι μόνο.

ΝΕΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟ ΑΦΗΓΗΜΑ

Ίσοι να είμαστε με όσους μετανάστες είναι νόμιμοι. Συμφωνώ με τον Νότη Μηταράχη.

Η παρούσα κυβέρνηση νομιμοποιείται να αλλάξει τον πολιτιστικό, ιστορικό και εκλογικό χάρτη της χώρας; Με τί ανταλλάγματα και με ποιόν ή με ποιους; Για πόσο καιρό ακόμη θα είναι βιώσιμη η ΕΕ; Χρειαζόμαστε τόσους μετανάστες; Δεν αντιλαμβανόμαστε ότι πάνω απο ένα αριθμό δημιουργούνται μειονότητες και εξωτερικά ελεγχόμενη αλλαγή του πολιτικού σκηνικού και των αποφάσεων στη χώρα;

Και πάμε στο επόμενο ερώτημα. Ποιοί και γιατί έβγαλαν τον Μητσοτάκη; Το αφήγημα για τους ηλίθιους και τα λεφτά για τους έξυπνους. Και μετά πάμε αλλού… που θυμίζουν Ισπανία και είσοδο Αφρικανικών ορδών σαν εργαλείο άλλων να ελέγξουν την εξουσία.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΕΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

Όλα αυτά δεν θα πέρναγαν αν τα ΜΜΕ δεν ελέγχονταν. Και δεν είναι η λίστα Πέτσα που βγήκε τώρα για τα εξτρά. Υπήρχε πάντα υπόβαθρο στα ΜΜΕ, που εν τέλει έστησε μια αλυσίδα ελεγχόμενων. Το Great Reset είναι ένα αφήγημα. Αυτό που έχει σημασία είναι η ταχύτητα των μεταβολών και πόσο γρήγορα αυτές διαχέονται στην Ελλάδα και στην ΕΕ με τη πληροφόρηση αλλά και πρακτικά. Οχι δεν είναι το χρήμα που ελέγχει τα πάντα αλλά η πληροφόρηση (παιδεία και ΜΜΕ) και ο έλεγχος του κοινωνικού ιστού με πρόσωπα στις κατάλληλες θέσεις.

Σημασία δεν έχει τί βλέπεις αλλά να βλέπεις και να πιστεύεις αυτό που σου δείχνουμε. Σημασία έχει να κινείσαι όταν εμείς το θέλουμε και αντίστροφα.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΑΦΗΓΗΜΑ

Το λάθος του Έλληνα είναι πως αισθάνεται ιδιαίτερα προικισμένος απο τη φύση, ακόμη και αν δεν ξέρει να κάνει πρόσθεση! Τη φύση όμως δεν τη ρώτησε κανένας απο τους εμπλεκόμενους. Η “ευγονική” στην Ελλάδα έδωσε φυτά στην εξουσία. Ευτυχώς για να έχει και ο άνθρωπος μια ευκαιρία.

Όσο και να προγραμματίζονται οι άνθρωποι απο την “δημοκρατία” πάντα κάτι θα ξεφεύγει. Γιαυτό πάντα χρειάζεται ένα νέο αφήγημα. Η συχνότητα των αφηγημάτων επι ΝΔ δείχνει το μεγάλο αριθμό αποτυχιών της Αγίας Οικογένειας. Είναι σαν μια μηχανή που απο τον πολύ κραδασμό είναι έτοιμη να σπάσει. Κάθε μέρα χάνει βίδες και μαζί της και η αντιπολίτευση. Μια παρέα είναι όλοι. Για μια στιγμή φαίνονται διαφορετικοί και μετά επανέρχονται στη μία όψη τους.

Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ...

Βολεύει η ισότητα, γιατί παράγει χάος, κάτι που θέλει η κάθε εξουσία για να επιβληθεί. Διαίρει και βασίλευε κοκ. Σιγά σιγά η ισότητα νίκησε την ελευθερία. Αυτό ήθελαν. 

Ένα αφήγημα μπορεί να είναι και ο έλεγχος ενός στόχου ή στόχων π.χ. της Ελευθερίας και της Ισότητας μέσω της Αδελφότητας. Μπορεί να είναι και βλασφημία να κινείσαι με βάση αρχές που είναι ψεύτικες.

Η Ελευθερία πέθανε μαζί και η Γνώση; Το Ιερό Διαζύγιο άφησε το πλοίο ακυβέρνητο. 

Συγγραφική Προσφορά στα Ελληνικά

Βιβλίο Φυσικής  Θέματα για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας  Γνωμοδότηση για το ΧΥΤΑ Γραμματικού 

Ηλεκτρομαγνητική Ρύπανση  Επιλεγμένα Επιδημιολογικά Θέματα απο την Εποχή του Κορωναϊού  Μέθοδος FDTD. Σημειώσεις Θεωρίας.